Vine barza? 29
Raspunsuri - Pagina 4
oana_r spune:
am facut un test,care a iesit foarte negativ.am o durere de ca p si o stare de voma de simt ca innebunesc ,mi-a dat farmacista niste pastile,sper sa-mi treaca.
anca nu te mai gandi aiurea ca e bebe
oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
oana_r spune:
anca,scuza-ma,am vrut sa spun alina
oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
ariana1005 spune:
La mine asteptarea s-a terminat ... Z26 s-a transformat miseleste in Z1.
Nu sunt suparata ... pentru ca m-am educat sa-mi transform dezamagirea in speranta pentru luna care tocmai a inceput. Asa ca sunt foarte convinsa ca asta e ultima Z1 care o sa mai apara la mine pentru 9 luni de aici incolo.
Alina sunt alaturi de tine ... iti tin pumnii ... si te rog sa nu-ti pierzi speranta ... si o prietena de a mea mi-a aratat testul ei de sarcina de cand a ramas ... si avea o a 2-a liniuta asa de pala ... incat am intrebat-o daca ea crede ca e sigur
Bineinteles ca era ... asa ca eu cred ca asta e valabil si la tine.
Ioanatugs spune:
Alina.n daca era si a doua liniuta, cat de cat vizibila, atunci e sigur bebe!! I-ti tin pumnii sa fie asa si inca nu te felicitam daca asa vrei tu! Mai ales ca esti deabia in z26(ca si mine), e normal sa iasa mai pala liniuta. Eu insa nu ma incumet sa fac nici un test, poate direct betaHCG, daca nu vine pina luni, marti. Ai spus ca ai avut si tu o pata maro si senzatii ca au venit rushii, prin z20??? Eu puteam sa jur acum 6 zile ca au venit rushii, dupa pata, dureri de burta, de spate, de cap, mi-am pus tamponul normal si am asteptat sa vina, dar inca nu au venit nici pina azi. Dar eu nu prea cred sa fie vorba de pete de implantare la mine luna asta, mai degraba de vreo dereglare hormonala, dupa IA facuta luna trecuta, cand m-am simtit foarte rau dupa ea.
tzuca74 spune:
Ancadragoman nici pana in ziua de azi nu stiu ce a fost.Am avut vreo 3 teste Clearblue pozitive fara alt semn de sarcina,doar balonata rau .Cand au inceput rushii am fugit la 2 medici cu testele in mana.Unul a zis ca a fost "sarcina chimica",adica dereglare hormonala iar organismul a luat intarzierea ca pe o sarcina falsa(eu nu cred povestea asa-ori e ori nu e) iar al 2-lea medic a dat din umeri iar la eco a vazut o pata de lichid alungita,mica la ovarul drept. Asa ca ce-a fost numai bunul Dumnezeu stie!
X-ray spune:
dragele mele prietene,va multumesc ca existati!
azi fara sa vreau m-am comportat ca o mamica,defapt amandoi...e o chestie unica pe care nu am cum sa o explic...nu simt nimic dar,amandoi stam cu mana pe burtica,si desi am fost la nasi (e mihaela)nu am spus nimic pana nu aflu rezultatul de la sange,ne uitam unul la altul si plangeau ochii in cap de bucurie...si acum plang,daca nu o sa fie cred ca mor...
ianatugs atat de mult sper sa ai dreptate....defapt sa aveti toate dreptate.
nu am nimic,decat ca mi-e somn dar nu am baut decat o cafea de dimineata(eu care beam 3-4 expresso!)
si ne repetam in continuu: hai sa nu ne facem sperante si noi suntem deja ca-n RAI!
am o intrebare stie cineva cat costa bhcg-ul?ma duc dimineata sa-l fac ca nu mai pot asa!
alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
blueeyes2003 spune:
Alina o prietena a facut saptamana trecuta bhcg si a costat 35 ron la Medlife.Sper ca ti-ai facut o idee chiar daca nu esti din Bucuresti.
Sa dea Dumnezeu sa fie bebe! Iti tin pumnii!
Mirela
Ioanatugs spune:
Alina.a tin pumnii sa-ti iasa si beta HCG-ul mare. Pretul variaza intre 20 si 50 ron.