Vine barza? 29

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzuca74 spune:

Fetelor in sfarsit am prins-o pe doctorita si mi-a spus ca maine sa repet Hcg sa vedem daca creste.Mi-a dat Nospa si Duphaston.Poblema e ca nu ma mai dor sanii absolut deloc. Ieri am facut eco si s-a vazut endomedru ingrosat doctorita a zis ca ori vine ciclu dar daca pe de alta parte e sarcina endomedru arata OK.Deocamdata stau in pat linistita...vorba vine ca nu-mi sta capul numai la asta...daca e sa fie eu ma chinui de 6 ani sa fac un BB,deci ar fi ceva de nedescris.Poate ma intelegeti putin de ce poate nu-mi arat bucuria,pentru ca nu cutez...Daca este sarcina atunci asta se datoreaza doctoritei care mi-a facut luna trecuta o instilatie si a refulat tot inapoi.Luna asta am repetat in Z6 de ciclu interventia dar m-a adormit 7 min. si a zis ca imi va introduce niste inele de dilatatie intre col si uter unde se pare ca ar fi obturat.In rest am luat tinctura de branca ursului cate 2 lingurite/zi dim si seara ca nu prea ovulam pe pertea dreapta unde aveam trompa bunicica,Mastodynon(ma dureau sanii f.tare dupa ovulatie) si L-tyroxin(sunt operata la tiroida ,mai am doar 1/2 din glanda).Luni seara, cand am vazut ca incep sa sangeraz am crezut ca vine ciclu asa ca am luat 1/2 pastila de Dostinex pentru ca am si prolactina marita(am facut analize in Z21 si era peste limita. De treaba asta mi-e frica pt.ca este contrindicat total in sarcina.Om trai si om vedea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuca74 spune:

Si fetele care sunt in asteptarea cea mare eu zic sa nu stati pe ganduri,faceti direct analiza de sange .Eu cu teste fals pozitive sau fals negative sunt arsa.Va doresc tot binele din lume si ne vedem visul implinit toate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Tzuca,nu-ti mai fa atitea griji!Roaga-te la Dumnezeu ca e mare si le aranjeaza pe toate!

Teodorahttp://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/]

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit''Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Tzuca iti doresc numai bine ..

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

danutza2,daca temperatura este scazuta ,sigur nu este sarcina?
eu am avut lua asta doar o singura zi sangerare ,a doua zi 2 picaturi si azi sunt Z4 si am o pata maronie.
eu sper sa nu fie ca am luat 1 pastila peritol si este contraindicat in sarcina

oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Oana mai bine nu mai lua pastilele alea pana nu afli sigur daca e bb sau nu.

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Tzuca, felicitari si tin pumnii sa fie bine!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

anca,am luat doar una in Z1,cand am zis ca mi-a venit.ieri am facu un test si era negativ,dar acum la ce a patit tzuca74ma pune pe ganduri.eu cu dactorii nu prea le am.doctorita mea ,ma stie ca ne mai vedem prin cartier,dar la ea nu am mai fost de cand mi-a scos firele,cand l-am nascut pe matei,nici n-am fost la controlul de 40 de zile.si oricum e foarte aglomerata.

oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Dar ce la alt medic nu poti sa te duci?

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

dragile mele prietene, va puup pe toate, mai ales pe gravidutze pe burticutze ca poate se ia!

io Z 11 la un CM 25 fix. am o mare nedumerire, poate ma lamuriti voi: dupa ce am prestat cu succes in Z8, imediat a doua zi dimineata m-am trezit cu albusuloare sa fi inceput ovulatia mai devreme...?

ioana

Mergi la inceput