Vine barza? 29

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Alina mergi la odisee ca venim noi dupa tine la mamici de iulie-august sa fim colegute

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Hoping for a miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

fetelor, eu am o problema..cam timpurie de altfel:)
mi-am calculat si eu dpn pe calculatorul forumului si imi da 26.07. Dar problema majora e ca pe 7.07 cunun! nu-i asa ca am probleme mari?:)

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Home

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Nasol rau...
Faci doar cununia sau si nunta?

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

kriss, draguta..stai linistita mamicule...

o prietena de-a mea avea DPN 02.07 si a cununat pe 01.07..iar a nascut pe 24.07...deci, nu stii niciodata cum se intampla treburile...
lasa sa fii tu ...ca dup-aia sa te gandesti la detalii de astea...in fond, asta e cel mai important lucru...sa ramai insarcinata..restul vin de la sine.

sa dea DD intr-adevar sa ai de ce sa-ti faci probleme din cauza cununatului.
te pup!

Incercarile mele pt

Nunta noastra!

Nepotelul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Fetelor, Alina,Rox ,Anca ceva simptome am avut, dar parca mi-e frica sa cred ...sa nu fie paranoia ca luna trecuta...sanii ma dor mai ales sfircurile, usturime,dupa ce maninc am o bolboroseala in burta, tb e mare,azi am v... cafeaua...sambata ma duc si-mi fac test sange, azi am fost si mi-am facut test micotic(ca am si o scurgere)...astept pana sambata
toate fetele bataioase...
PS: ieri am avut probleme cu intrarea pe forum si voi???

Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

da..n-a mers forumul deloc ieri.

pai dupa simptomele tale...parca imi miroase a .
eu n-am nici unul din ce ai spus tu..
in ce zi esti tu? 29 ca mine si kriss?

Incercarile mele pt

Nunta noastra!

Nepotelul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Anca, tot tacamul.dar nu eu ma cunun:))
Rox, asa e..sa fie asta ultima grija a mea..sanatosi sa fim:)
Ieri s-a lucrat la forum si nu a functionat deloc, Roxali

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Home

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

Multumesc fetelor , ma speriai...ca laptopu e nou cu tot tacamu.
Rox poate e autosugestia...
Alina nu lua nimic ptr vergeturi...ulei masline sau ulei copii, dai o gramada de bani si daca pielea ta e predispuza, sensibila se poate "incretii" oricum...la primu copiloi numa asta am folosit si daupa baie mai ales sau in cada + uleimandorle...

Ali

Mergi la inceput

Rox sant tot pe fuga...pauza masa...Z28...luna trecuta imi venise deja , chiar daca il am de 29

Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza2 spune:

Tzuca, sa te-ajute Dumnezeu sa fie totul bine!
Incearca totusi sa-ti repeti betaHCG-ul (la o sarcina normala valoarea ar trebui sa se dubleze la fiecare 48-72ore).
Din cite am inteles eu singerari usoare pot exista in sarcina normala atit timp cit nu sunt insotite si de crampe.
Eu nu vreau sa te supar, dar eu asa am patit, am inceput sa am singerari (doar asa citeva pete pe zi) la 2 zile dupa primul test de sarcina pozitiv, dar aveam si crampe (ca si cum incerca sa expulzeze din uter ce era acolo), la citeva zile au disparut si simptomele de sarcina (nu mai aveam sini sensibili, greata, etc), dupa 2 saptamini a scazut si temperatura bazala, a durat 3 saptamini totul.
Stiu ca nu e ce vrei sa auzi, si Dumnezeu stie ca ultimul lucru pe care vreau sa-l fac e sa intristez pe oricare din voi, dar sa ai mare grija si s-o bati la cap pe doctorita ta cu telefoane.vizite. Daca singura problema e prea putin progesteron, Duphastonul o sa te ajute.
Numai bine si !

Mergi la inceput