Aspirante optimiste >20 (13)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

buna feteleor
doamne, da' mult ati mai scris in 2 zile
eu nu pot intra pe forum de la serviciu, doar de acasa, si mi-e greu sa va urmaresc, da' nu ma las
am mai facut si eu progrese, in sensul ca deja am programare martea viitoare la un doctor ginecolog.
merg sa ma consulte si sa vad daca imi da unda verde pentru a incepe distractia
hi hi, abia astept sa vad ce zice

va pup, spor la treaba

toma_lly
http://community.webshots.com/album/555481321kpzxPj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truth spune:

intr-adevar suntem multe la aspirante...
n-am disparut doar ca intru mai rar pe net, doar de acasa unde cu sotul meu pt calculator
sunt in plina actiune... e saptamana fertila, maine control la medic, abia astept... de parca mi-ar sa solutia magica pt. bebe.

eu, iar cu intrebare . mucusul ca albusul ce arata? eu l-am detectat in seara aceasta, dar mi-am facut si un test de ovulatie care a iesit negativ. si mai e ceva... de joi pana sambata n-am sot... am zis ca-l sechestrez. chiar, de ce ne stresam numai noi fetele? cum sa plece cand eu ovulez? ... oricum n-am ce face, sper sa nu fie prea tarziu sambata. si joi dimineata inca nu stie dar e programat la ...

e tarziu... va pup pe toate si va tin pumnii pt. bebei. oh, ce frumos cadou ar fi de craciun... somn usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_al_jaafari spune:

fetele. cred ca ar trebui sa ma introduc, nu?
ok...am intrerupt pilulele din iunie si de luna asta ne-am apucat de treaba. sunt in Z15 din 26, teoretic ar fi trebuit sa fi ovulat deja si acum mi se pare ca am toate semnele de sarcina (de la greata la constipatie), deci adio, nu ma pot increde in semnele astea, pentru ca am mai reusit odata sa ma conving ca sunt insarcinata .
cam atat pe scurt, va pe toate

SimoJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

fetelor am fost si eu aseara la programarea mea pt IVF si am primit lista pt analize care vor fi facute la Medlife.Dr Cocei este asa cum o stiam foarte draguta si imi zise ca in timp ce fac dosarul sa mai incerc inca 2 IA ca ii este mila de mine sa ma bage la IFV cind eu ovulez corect.Si am cazut deacord voi face cum ma sfatuit in ianuarie fac analizele si dosarul,acum nu pot ca as face-o dar plec din tara.Eu o sa va citesc mereu caci si acolo am net dar nu o sa mai am noutati.Ma gindisem sa ma duc azi la analize dar renunt le fac pe toate atunci sa fie proaspete,mi-a dat o lista destul de mare.Bafta multe la toate si va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna dimineata!
Iulica, Danutza: Bine ati venit printre noi si sa dea DD sa plecati cat mai repede la odisee!!!
Mai fetelor.....grea a fost ziua de ieri cand au fost probleme cu forumul...Eu una am realizat ca-s dependenta...
Alina: Sa ai grija de tine si de bb!
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Iulica si Danuta bine ati venit!!!!Sper sa plecati cat mai repede!
Fetelor,ieri n-am mai avut rabdare si mi-am luat un test de sarcina.Eram la doar o saptamana de la ovulatie...si m-am gandit eu ca poate se vede ceva.....desi pe cutie scrie ca se poate vedea doar in a 20a zi a menstruatiei......si l-am facut......siiii.....un mare NEGATIV!!!Ce nasol...cat de tare si mare era liniuta aceea...tot asteptam sa mai apara una....Dar sa recunoastem ca m-am cam grabit,nu??M-am cam foarte grabit....asta e...mai asteptam...

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salut, fetelor!
Sunt pe picior de plecare si va rog sa-mi spuneti la care din Medlife tre' sa merg io?, ca vad ca-s mai multe

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Buna dimineata fetelor, n-am mai intrat o perioada, dar v-am citit. Mari sperante am avut luna asta de bebe, dar s-au naruit.
Am avut 3 zile de intarziere si pana acum nu mi s-a mai intamplat, ciclul meu era ceas...Deja ma gandeam numai la lucruri minunate!

Asta e , o luam de la capat, poate se intampla in luna cadourilor.

CLAU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Danutza bbine ai venit printre no si pupici
Ramonelooooo te-ai cam grabit....
Nu mai aveai rabdare nu?
La toate fetele

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Nu,Anca,nu mai aveam rabdare....acum incep sa va inteleg....Ce nasoala era liniuta aia....mare si groasa....

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

Mergi la inceput