Aspirante optimiste >20 (13)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutza2 spune:

Buna, fetelor!
Ma primiti si pe mine in rindul "viitoarelor mamici"?
Povestea mea pe scurt: am oprit pilulele toamna trecuta si in ignoranta mea am crezut ca dupa 6 luni de pauza o sa ramin insarcinata imediat, desi stiam ca am avut mereu menstruatii foarte neregulate (cind nu luam pilule). Am avut 2 menstruatii la 45 zile distanta, iar inainte de a 3-a trecusera 92 zile cind m-am hotarit sa merg la doctor. Teste peste teste, rezultat: am PCOS, probabil nu am ovulat niciodata, zice doctorul, am nevoie de stimulare.
Mi-a dat Clomid 50mg (zilele 3-7) si am avut ovulatie in ziua 38, am ramas insarcinata si am pierdut sarcina in a 2-a saptamina. Doctorul zice ca nu inseamna nimic, se putea intimpla oricui, trebuie sa marim doza si sa speram ca ovulatia o sa se petreaca mai devreme pentru a asigura un ou de calitate. Eu stiu ca riscul de pierdere de sarcina este mai mare la stimulare cu Clomid, stiu clar ca endometrul meu era doar 6mm la 4 zile de la ovulatie si cine stie cit de anapoda erau alti hormoni, dar doctorul nu vrea sa-mi faca monitorizare si zice sa mai incerc.
Am luat-o de la capat cu 100mg dupa 2 saptamini de pauza de la terminarea totala a pierderii de sarcina. Am avut ovulatie (cred pentru ca am avut toate semnele plus test pozitiv) in ziua a 13-a (mi-a zis sa consider ziua de inceput a clomidului ca cd 3), deci este excelent dupa cum considera doctorul, dar eu stiu ca numarul 13 e fals ca doar inainte au fost 5 saptamini de singerare+pauza.
In fine, cum speranta moare ultima, ma aflu acum aici pe forum si sper iar ca sunt insarcinata si de data asta o sa se prinda si o sa ramina. Sunt 7 zile de la ovulatie, nici un semn de implantare (data trecuta am avut o singerare minora la vreo saptamina); in schimb ma cam doare ovarul drept, m-a durut (f. usor, dar constant) mai mereu, doctorul mi-a dat un raspuns cel putin pueril, zic eu, "inseamna ca pastilele isi fac efectul".
Asta a fost povestea mea, sper ca n-am facut-o prea lunga.
Sa-mi tineti pumnii la fel cum va tin si eu voua! Va pupa, Dana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Laura nu-ti trebuie programare.Te duci de dimineata cu lista cu analizele pe care trebuie sa le faci si gata!

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Se apropie Craciunul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mirela sar'na! Joi merg in Buc

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulica81 spune:

va multumesc tuturor pentru primirea calduroasa!!!!
ma bucur ca sunteti toate foarte prietenoase...sper sa-mi gasesc alinare in discutiile cu voi si in final sa ajungem toate mamici...

seara buna tuturor!

Iulica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulica81 spune:

vai fetelor cate suntem !!!!!!!!!
m-am speriat putin cand am vazut cate fete se chinuie luna de luna cu teste, termomentru....
dar sa stiti ca eu sunt foarte optimista si cred (sincer) ca in final fiecare o sa primeasca ceea ce isi doreste cu adevarat...
sper sa pot ajuta pe cele ca mine cu o vorba buna (conteaza mult...)
si nu uitati in fiecare seara sa va rugati pentru ceea ce vreti.

Iulica.

Mergi la inceput

Dana si Iulica bine ati venit in randul viitoarelor mamici! Sper sa primim toate cel mai frumos cadou de Craciun:un
Va

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Iulica81, ma repet, suntem amandoua din acelasi oras asadar, daca vrei sa vorbim, sa-mi spui la ce medici ai fost pana acum (fiind putin mai avansata, adica deja in tratament pentru FIV), eu aici sunt.

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Fetele am iesit cu brio de la laparoscopie, ieri m-a operat, azi la ora 14 am fost acasa.
Operatia a fost usoara si luna viitoare fac IA.

Pupici si bafta tuturor ca pana de sarbatori sa fim toate .

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

LAURA IOANA ar fi mai bine sa dai telefon la Medlife sa intrebi ca eu am facut analize acolo dar cu programare.

Mergi la inceput

Si mie imi zisese sa sun inainte pentru programare la Medlife.Bineinteles ca am sunat pentru ca nu stiam cum se procedeaza,si mi s-a spus ca pot sa merg si fara programare.Mai bine suni inainte,Laura.

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul!

Mergi la inceput