Aspirante optimiste >20 (13)
Raspunsuri - Pagina 22
danutza2 spune:
Buna, fetelor!
Ma primiti si pe mine in rindul "viitoarelor mamici"?
Povestea mea pe scurt: am oprit pilulele toamna trecuta si in ignoranta mea am crezut ca dupa 6 luni de pauza o sa ramin insarcinata imediat, desi stiam ca am avut mereu menstruatii foarte neregulate (cind nu luam pilule). Am avut 2 menstruatii la 45 zile distanta, iar inainte de a 3-a trecusera 92 zile cind m-am hotarit sa merg la doctor. Teste peste teste, rezultat: am PCOS, probabil nu am ovulat niciodata, zice doctorul, am nevoie de stimulare.
Mi-a dat Clomid 50mg (zilele 3-7) si am avut ovulatie in ziua 38, am ramas insarcinata si am pierdut sarcina in a 2-a saptamina. Doctorul zice ca nu inseamna nimic, se putea intimpla oricui, trebuie sa marim doza si sa speram ca ovulatia o sa se petreaca mai devreme pentru a asigura un ou de calitate. Eu stiu ca riscul de pierdere de sarcina este mai mare la stimulare cu Clomid, stiu clar ca endometrul meu era doar 6mm la 4 zile de la ovulatie si cine stie cit de anapoda erau alti hormoni, dar doctorul nu vrea sa-mi faca monitorizare si zice sa mai incerc.
Am luat-o de la capat cu 100mg dupa 2 saptamini de pauza de la terminarea totala a pierderii de sarcina. Am avut ovulatie (cred pentru ca am avut toate semnele plus test pozitiv) in ziua a 13-a (mi-a zis sa consider ziua de inceput a clomidului ca cd 3), deci este excelent dupa cum considera doctorul, dar eu stiu ca numarul 13 e fals ca doar inainte au fost 5 saptamini de singerare+pauza.
In fine, cum speranta moare ultima, ma aflu acum aici pe forum si sper iar ca sunt insarcinata si de data asta o sa se prinda si o sa ramina. Sunt 7 zile de la ovulatie, nici un semn de implantare (data trecuta am avut o singerare minora la vreo saptamina); in schimb ma cam doare ovarul drept, m-a durut (f. usor, dar constant) mai mereu, doctorul mi-a dat un raspuns cel putin pueril, zic eu, "inseamna ca pastilele isi fac efectul".
Asta a fost povestea mea, sper ca n-am facut-o prea lunga.
Sa-mi tineti pumnii la fel cum va tin si eu voua! Va pupa, Dana.
blueeyes2003 spune:
Laura nu-ti trebuie programare.Te duci de dimineata cu lista cu analizele pe care trebuie sa le faci si gata!
Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Se apropie Craciunul!
iulica81 spune:
va multumesc tuturor pentru primirea calduroasa!!!!
ma bucur ca sunteti toate foarte prietenoase...sper sa-mi gasesc alinare in discutiile cu voi si in final sa ajungem toate mamici...
seara buna tuturor!
Iulica.
iulica81 spune:
vai fetelor cate suntem !!!!!!!!!
m-am speriat putin cand am vazut cate fete se chinuie luna de luna cu teste, termomentru....
dar sa stiti ca eu sunt foarte optimista si cred (sincer) ca in final fiecare o sa primeasca ceea ce isi doreste cu adevarat...
sper sa pot ajuta pe cele ca mine cu o vorba buna (conteaza mult...)
si nu uitati in fiecare seara sa va rugati pentru ceea ce vreti.
Iulica.
blueeyes2003 spune:
Dana si Iulica bine ati venit in randul viitoarelor mamici! Sper sa primim toate cel mai frumos cadou de Craciun:un
Va
Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul!
aniast72 spune:
Iulica81, ma repet, suntem amandoua din acelasi oras asadar, daca vrei sa vorbim, sa-mi spui la ce medici ai fost pana acum (fiind putin mai avansata, adica deja in tratament pentru FIV), eu aici sunt.
Andreea
Micky2007 spune:
Fetele am iesit cu brio de la laparoscopie, ieri m-a operat, azi la ora 14 am fost acasa.
Operatia a fost usoara si luna viitoare fac IA.
Pupici si bafta tuturor ca pana de sarbatori sa fim toate .
Micky
aurel_cris spune:
LAURA IOANA ar fi mai bine sa dai telefon la Medlife sa intrebi ca eu am facut analize acolo dar cu programare.
blueeyes2003 spune:
Si mie imi zisese sa sun inainte pentru programare la Medlife.Bineinteles ca am sunat pentru ca nu stiam cum se procedeaza,si mi s-a spus ca pot sa merg si fara programare.Mai bine suni inainte,Laura.
Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul!