Aspirante optimiste >20 (13)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

asta e. si eu la HSG m-am plimbat pe acolo in fundu gol si m-am cracanat pe masa aia care semana cu o masa de macelarie.........si au defilat pe acolo si dr , si tipu cu substanta de contrast si radioloaga si cine stie cine a mai fost ca ma durea de nu mai stiam de mine.............asta e........sa se mai sacrifice si ei.stii cum arata "garderoba" unde m-am dezbracat sa ma duc la HSG? era un hol infect la subsol........nici banca sa ma asez n-aveam.........asa ca nu pateste nici unu din barbatii nostri nica daca se chinuie un pic........parerea mea

mihaela
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mychydutza/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Fetelor, spermograma se face pt o cauza nobila. Eu pe sotul meu nu incerc sa il menajez. Recolteaza unde i se cere. Daca stam bine sa ne gandim noi suntem cele care ducem tot greul, asa ca macar spermograma sa fie facuta cum trebuie, pt a evita surprizele neplacute.
Pupici si spor la treaba (si stiti la ce ma refer)

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitzu37 spune:

Mychy, ce sa-ti spun? Ai dreptate, doar ca noi facem toate astea benevol, in timp ce ei o fac obligati de noi. Cred ca sunt rare cazurile in care el spune: stai draga mea sa fac mai intai eu analizele deoarece la mine e mult mai simplu si astfel vom fi siguri ca nu te chinui tu cu toate investigatiile alea dureroase in timp ce problema e la mine, de fapt!
Sotul meu nu s-a plans, desi chiar a fost neplacut deoarece a trebuit sa o faca intr-o toaleta destul de mizera, cu o usa care nu se inchidea si cu un geam prin care se putea uita oricine deoarece dadea in curte. Dar el este un "baietel" tare bun si chiar acum ma gandesc cat de mult il iubesc si cred ca imi doresc un copil cu el tocmai pentru ca este asa cum este...

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

GABITZU, si al meu sot saracul tot in conditii nasoale a recoltat de 2 ori in 2 saptamani. Era el cam nelamurit de ce tre sa recolteze si a doua oara, care era pt spermocultura, dar nu a zis nimic. Acum o sa recolteze si saptamana viitoare ca nu are ce face, si daca vrea DD o sa fie ultima daca cand face asa ceva.
Pupici la toata lumea

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitzu37 spune:

De unde rezulta, Catty, ca si sotul tau e un "baietzel" tare bun si ca merita sa-l iubesti...

Sper ca peste o luna sa vorbim despre teste de sarcina pozitive si dozari beta-HCG...

Pupici si tie!

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Si al meu sotior saracutzul prin ce a trecut la Giulesti la recolare!L-au inchis intr-o camarutza cu un pat mototolit si pereti "goi" si...din 5 in 5 minute incerca cineva sa intre!Va dati seama ce efort supraomnesc este!!!!
Dar luptam ptr un scop si nu trebuie sa mai conteze cum luptam!Oricum ar fii tot noi iesim in dezavantaj,noi de ingrasam ,noi il nastem,noi il hranim nu-i asa?Suntem dispuse din tot sufletul sa ne deforman si sa ni-se lase toate alea ptr un bbitz !
Hai ca ne-am lungit...eu z9 tb dimineata 36,5 asteptam perioada productiva!Am inceput antrenamentele
Andra astept semn...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetele din ce zi sa incep cu masuraraea temperaturii?

anca
poze nunta

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Deci nu in prima zi a CM?
Eu asa banuiam.
Pupici.
Tu ce faci?

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

pai cum sa pui termom atunci?cel putin asa gandesc io:)
binisor, astept sa treaca zilele, mai am putintel..acum nu stiu ce am ca ma simt cam balonata..da` nu ma mai gandesc la nimic pana miercuri cel putin.

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Home

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput