Aspirante optimiste >20 (13)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabitzu37 spune:

La Giulesti, la biologul cu care lucreaza doctora mea. El mi s-a parut ok, insa conditiile de acolo sunt jalnice... Nu ti se pare ciudat ca spermograma e buna desi are infectie?! Abia astept sa vorbesc cu doctora...

Laura, spermocultura iti spune daca exista vreo infectie la nivel genital, mai multe detalii sper sa aflu la doctor...

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Da este cam ciudat.Si noi vrem sa facem analizele astea si daia te intreb.
Proba ati dus-o de acasa?

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Nu am dus-o de acasa deoarece stam la o ora distanta de spital si proba trebuie sa ajunga la analiza in maxim jumatate de ora.

Anca, daca vreti sa faceti analizele astea la Giulesti, e bine sa evitati prelevarea probei acolo, deoarece este destul de neplacut.

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Beyyyyy! V-am intrebat si eu ceva, mai sus!!! Nu ma bagati in seama? Haaaa?
Adica in spermocultura aia se poate vedea daca duc gigeii la oprirea sarcinilor in evolutie?

Edit: Saru' mana, Gabitzule, acu vazui raspunsul tau!

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

pai noi vrem sa ne ducem cu proba de acasa.

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Mai draga, ti-am raspuns mai sus: spermocultura iti spune daca exista o infectie in lichidul seminal. Nu stiu in ce masura afecteaza fertilitatea sau sarcina, dar banuiesc ca bine nu e...

Edit: Laura, acu' am vazut si io ca ai vazut...

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Andra mersi mult!!
Vad ca sunt ultima pe listuta!!Nu-i nimic,cei din urma vor fii cei dintai!!!!!

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

Mergi la inceput

Anca, daca va duceti cu proba de acasa e bine. V-ati hotarat la cine? Lumea zice ca dr.Moisa e cea mai buna; noi am fost la dr.Berindei deoarece la el ne-a trimis doctora noastra.

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

sa stiti ca am auzit de cazuri cand nu au luat in considerare proba adusa de acasa!!!!!!!!!!!!!! si au recoltat inca odata la giulesti!!!!!!!!!!
si la o adica, daca noi ne chinuim atata ,si io cel putin m-am cracanat pe toate mesele si la toti doctorii, si n-am avut incotro si nici n-am dat pe spate de placere, ei nu pot sa faca atata sacrificiu? la o adica tre sa faca in baie ceva ce (citez ce a zis unul din prietenii sotului) :"a facut cel putin odata in viata orice barbat adevarat"..........nu zic io ca e placut sa faci <abba> in baie , da nici nu ie sfarsitu lumii...........ce naiba!
parerea mea.................

mihaela
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mychydutza/my_photos

Mergi la inceput

Mai Mychydutz, problema nu e ca trebuie sa se exprime in baie ci ca baia e cam nashpa...

Gabi

Mergi la inceput