Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (32)

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Patricia,la intoarcere vreau sa ma opresc cateva zile in Buc.Vreau sa aranjez cu alocatia Nataliei sa o primesc pe card ca pana in ziua de azi,fostii mei vecini din Buc o colecteaza pt mine si am luat cat se stransese in mai si acum sa ma duc sa vad ce s-a mai strans.Mi-au zis in vara cand mut adresa...ca ei colecteaza si alocatia copiilor celor care au stat inaintea mea in apartamentul ala.Au 2 boluri si intr-una strang alocatia alora dinaintea mea si intr-una alocatia mea.Cand pleaca ei in concediu lasa la un alt vecin sa ia alocatia mea,a alora dinaintea mea si pensia lor.Asa ca vreau sa termin odata cu alocatia asta ca nu stiu cand si unde ma mai mut.Si mai am si ceva prietene de vazut....poate reusesc sa va vad si pe voi.

Lavinia

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Vineri o sa fac tot posibilul sa ajung si eu insa nu pot sa promit sau sa spun sigur de pe acum.

Liviana, am ras cu lacrimi la filmuletul acela. Super tare!

Oana 28+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Kris, Bia e tare dulce. Imi plac la nebunie genele ei intoarse si chipul de ingeras. O prinde bine rozul.
Bubu, cred ca unii barbati sunt mai sensibili si de aia se comporta ca in filmulet. L-am aratat si unor colegi neinsurati si s-au cam speriat. Cica "da' e chiar asa de rau?". Sa mori de ras, nu alta.
Patricia, in seara asta ma duc la eco Iosup pt masurarea translucentei nucale. Nu stiu daca imi va spune sexul, dar eu asa sper. Va dau maine noutati. In rest eu sunt bine, dar ma simt extrem de obosita. De la 5 seara simt ca ma scurg, nici la birou nu mai pot sta, caci simt nevoia sa-mi relaxez tot corpul si nu pot. Aseara am crezut ca innebunesc de nervi. Sotul a venit la 9:30 seara, iar eu efectiv nu mai faceam fatza cu Matei, desi am incercat toate trucurile. E greu, dar mergem inainte.
Lavinia, pe bune? Isi punea manusi chirurgicale? My God!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Liviana,povestea e cam asa.Cand avea Natalia aproape 3 luni am mers cu ea in Liban(ca eu am nascut in Buc) si dimineata se ocupa el de ea,ma rog el se fataia pe langa bona cat mai trageam si eu un pui de somn ca alaptam din 3 in 3 ore zi si noapte.Asa ca Natalia mea facea niste placinte de toata frumusetea de ii ajungea caca pana aproape de ceafa.Prima oara a schimbat-o fara manusi,drept urmare s-a murdarit pe maini,ca nu avea de unde s-o apuce asa plina era de kk.Si nu i-a placut deloc,oricum se stramba din cauza mirosului si cate si mai cate,asa ca a doua oara si-a pus manusi.Si l-a tinut un timp faza cu manusile.Dar de obicei intra bona in actiune.Eu inca mai rad de el cu manusile.Ma rog,uneori o schimb pe Natalia cand face caca chiar langa el pe canapea ca sa aiba ce comenta,tot stramba din nas,oh my god what a smell bla bla bla...

Lavinia

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

Va invit sa continuati aici

Mergi la inceput