Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (32)
Raspunsuri - Pagina 31
bubu05 spune:
Buna fetelor!
Vin si eu cu vesti mai bune, de ieri nu mai face febra deloc, mai tuseste f. putin. Trebuie sa tinem branula pana duminica cand terminam tratamentul.
Poate ajung si eu vineri pe la 18, sa vorbesc cu soacra sa vad daca poate sa stea cu Vlad. Va pup!
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
ana maria spune:
.Kris eu nu sunt impotriva antibioticului doar ca ar trebuit recomandat de doftor. De Victor (Didi cum isi spune singur) nu am mai povestit pentru ca nu prea am reusit, in general sa mai povestesc mare lucru. De exemplu azi noapte s-a sculat la 2 si a stat treaz pana la 6, spre marea mea bucurie care de dimineata plina de energie am venit la job. Azi noapte era fresh, canta se juca si imi cerea diverse (apa, lapte, papi, sa bne jucam cu mingea) iar eu raspundeam cu drag
. Si el a fost racit l-au tinut mucii cam o luna, in sfarsit i-au trecut dar a ramas cu tuse dimineata. Ii mai dau din cand in cand un sirop de tuse . Am fost la doctor si nu are nici o complicatie.
Ana Maria si Victor Stefan
(15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
gabi.i spune:
Fetelor as veni si eu vineri numai ca nu stiu daca ajunge sotul sa il las cu copii.
As vrea tare mult sa va vad caci si asa am din ce in ce mai putin timp sa citesc forumul.
lbelciug spune:
Buna fetele,
azi m-am amuzat cu un filmulet pe care as vrea sa-l vedeti si voi.
http://www.metacafe.com/watch/155616/babies_and_fathers/
Alex2, la tine tot asa a fost reactia? ![]()
Bubu, ma bucur nespus ca Vladut si-a mai revenit. Branula o suporta lasata in manuta?
Gabi.i, voi v-ati luat teren?
Anda, sanatate Irinei!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
kris spune:
Bubu, ma bucur ca ne-ai adus vesti bune! Sanatate maxima!
Ana_Maria, oare de ce a luat noaptea drept zi? Ce-o fi avand? Sa ai o zi cat mai usoara..pt ca te va lua drept odihnita!
Gabi.i, Doamne Ajuta! sa te vedem si pe tine!
I-a priviti sa vedeti ce am eu aici ![]()
![]()

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
bubu05 spune:
Liviana, nu mai pot de ras! Super tare filmuletul! Nu stiam ca barbatii pot face asa, pe bune! Sotul meu l-a schimbat pe Vlad mereu, inca o face!
Vladut sta cu branula, are un pansament peste ea, zice ca e "nusha"=manusa si vad ca ainceput sa si foloseasca manuta, pana acum o proteja, nu apuca nimic cu ea. Ma bucur mult ca isi revine, incepe sa si manance mai mult. Doamne, ce cosmar!
Kris, am vazut domnisoara roz, e tare cocheta!
Anda, of, mititica...mai poti sa-i dai paine prajita cu cascaval ras, paste cu branza telemea, biscuiti sarati, sticksuri, grisine, supa cu morcov, dovlecel si orez...ceai de menta muuult si smecta.
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
PatriciaArdeleanu spune:
listuta pentru vineri:
Kris
tomasa
ana-maria
Kita
patricia
Erica?
Gabi?
shobo
bubbu?
Amaya?
lista e deschisa!
Liviana, am vazut si eu filmuletul, din fericire nu am
acasa asa
ce face burtica? cite s ai?cind mai faci echo sa confirmi baietelul visat de mine?![]()
Bubu, am bucur ca sinteti mai bine!
anda, multa sanatate!
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
lavinia345 spune:
Kris am vazut-o pe Bia cea eleganta.
Fetelor,distractie placuta la intalnire.Poate va vad si eu sapt aviatoare sau chiar cealalta.
E frig rau in tara?Ca mi-as lua numai haine groase.Sau merge si cate o camasa fara pulovar?
Lavinia
Natalia
lavinia345 spune:
Liviana si eu am vazut clipul.Marturisesc ca am jupan in dotare care-si punea manusi de chirurg sa schimbe bebelina.Acum nu-si mai pune manusi dar si evita cat poate el de mult sa schimbe fata.Il mai pind la inghesuiala uneori si nu mai are ce comenta...Parca sotul Florinei a vomitat o data cand a schimbat copilul?Sau confund eu?
Lavinia
Natalia
PatriciaArdeleanu spune:
Kris, mai, mai, ce mindrete ai tu acolo!
Lavinia, acum e cald, dar nu te baza pe asta, ca au fost oscilatii mari. Eu acum de ex umblu cu o bluzita f subtire cu mineca lunga si un pardesiu sau gecuta subtire, dar au fost si zile ff friguroase/geroase. asa ca ia-ti de toate
, ca iarna nu-i ca vara!
Te orpesti si in Bucuresti de ne ameninti cu intilneala?![]()
Patricia si
Rebecca (05.02.05)