Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (32)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

neata

Liviana, am trimis cartea pe mail.
BDana, ai incredere in Domnul ca te va ajuta si iti va fi bine! sa-ti traiasca baietiiiiii!!!
Amo, sanatate puiului si refacere rapida! eu sunt impotriva antibioticelor dar dc chiar ar fi cazul (tot asa m-as interesa ca si tine in prin mai multe parti), i-as da.
Bubu, cred ca te inteleg.. e si mai greu la cresa decat cand il lasi acasa cu bona... macar ac il lasi in mediul lui obijnuit.. dar ce sa facem, asta e, o sa se obijnuiasca si cu asta. si eu vreau sa-l dau la cresa/gradi -poate la anu..
iar teatru e azi


Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

fetelor, eu m o dilema (am scris si la subiectul depsre Peste la Parintii intreaba):

eu i-am dat prima data peste puiului pe la 7-8 luni cam o data/sapt timp de vreo 3-4 sapt. file de salau romanesc proaspat de la carrefour. i-a placut ff mult. apoi am nimerit intr-o sapt salau de Nil de la Cora si a varsat la 4-5 ore de la masa.. si figura s-a repetat de vreo 2-3 ori pana sa imi dau seama ca ceva din pestele acela nu-i prieste.. m-am gandit ca prima data a fost ok ca era rom si apoi asta de Nil i-a facut rau ca cine stie ce o avea in el... ma gandeam ca adus din Africa si pana aici numai proaspat nu o mai fi... si am facut pauza cam 1 an de atunci.. acum o luna i-am luat iar file salau proaspat insa tipa de la Cora mi-a zis ca e rom (nu cria decat salau pe el) si iar a varsat... acum mi-e chiar frica sa mai incerc cu alt peste... nu mai am incredere in niciunul.. cum de primele dati at cand era ff mic (7-8 luni) a fost ok, si apoi a inceput sa verse? ca nu inteleg. am zis ca poate are sensibilitate la peste dar dc e asa n-ar fi varsat la orice peste??


Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

shobo, de ce nu incerci pastrav proaspat??al mi se pare cel mai bun peste si este romanesc.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Amo, multumesc si sanatate multa si lui Mihaitza. Ce greu trebuie sa-ti fi fost sa-l ai bolnav taman de ziua lui. Spune-mi te rog, agravarea starii a pornit tot de la mucii multi? La noi asa a fost, dar Slava Domnului acum Matei e bine. Lui nu i-a recomandat Augmentin pt ca nu a fost grav.
Patricia, ma bucur ca Reb si-a revenit si starea ei generala e buna. Iar n-am putut sa vad poza din albumul tau de pe yahoo... Zice ca "Something bad happened." Am sters o parte din link, insa nu vad in ce album ai pus poza cu pricina...
Shobo, multumesc, am primit si ti-am dat Re. Cat priveste pestele, noi nu avem probleme si cred ca nici Codrin nu ar trebui sa aiba. Incearca sa cumperi de la pescarie peste proaspat, romanesc. Matei mananc salau, crap, stiuca, macrou fara probleme.
Bdana, ce bine e sa ai 2 sfinti acasa in acelasi timp. Ma bucur sa aud ca ati sarbatorit, dar trebuia sa fii un pic mai relaxata. Sunt sigura ca iti vei rezolva probleme cu jobul. Totusi de ce contractul tau e pe perioada limitata de timp? In ce domeniu lucrezi? Felicitari pt luarea examenelor.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Liviana, asptept sa vad si azi cum e. NU ii dau inca lapte.
albumul este Noiembrie 2006 sau selecteaza the newest.
Merge din ce in ce mai rau yahoo asta, air de cind au schimbat formatul albumelor s-a ingreunat totul.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Neatza,
Multumesc pt urari.

Dana, cred ca stii ca sfarsitul anului nu e o perioada tocmai prielnica pt angajari. Eu spun sa cauti in continuare, dar sa nu te stresezi prea tare daca nu gasesti imediat. Eu iti doresc multa bafta sa gasesti job bun. Sa-ti traiasca baietii!

Shobo, si Eric a varsat tot de la salau. In locul tau as incerca pastrav, asa cum a zis si Patricia.

Fetelor, am si eu o problema cu Ruxi: tuseste sec (numai) noaptea (si eu la fel). Cred ca se datoreaza aerului uscat dat de calorifere. In afara faptului ca am pus un vas cu apa pe calorifere, ce mai pot face?
Am mai citit si articolele www.ziarulcn.com/article/aid/1719/MOBILA-CANCERIGENA/" target="_blank">asteawww.sfin.ro/articol_43/in_pat_cu_dusmanulpiata_romaneasca_e_plina_de_mobila_cancerigena_.html" target="_blank">doua.

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Patricia, la albumul ala imi zice ca nu sunt poze sharuite. Cred ca doar formatul asta nou de photo albums pune probleme la yahoo. Eu mi-am pastrat formatul vechi si nu am intalnit probleme.
Erica, am aruncat un ochi pe articol... ciudat tare aspectul cu mobila... Nu stiu ce sfat sa-ti dau pt Ruxi, poate e prea cald in casa si intr-adevar umiditatea scazuta. Intreaba si un doctor.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Liviana, formatul asta noou e zapacit rau. daca as sti cum, as reveni la forma veche, era mult mai adunat si usor.
dar sa stii ca e public albumul, m-am delogat si am intrat eu unde am scris canapeaua si am reusit sa intru, si sint anonima, caci imi vad numai albumele publice. nu stiu ce sa zic.

Erica, la cite sint in ziua de azi, nimic nu ma mai mira. tot ce ne inconjoara e din ce in ce mai nociv. tin minte ca si citeva zile dupa ce mi-am pus parchet laminat era un miros in casa foarte greu.

PS. apropos de peste, am citit mai demult, parca tot pe forum, de peste care avea niste viermisori in carne (cica asa au unii pesti). Stiti ceva? a mai citit cineva?



Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mona, Mihai are si un inceput de laringita, de unde si raguseala, de aceea a facut si febra. Eu zic sa-i dai antibioticul ca nu e de glumit cu laringita.
Dar de ce ai renuntat tu la cealalta cresa?

Shobo, m-am zapacit...stiam ca joi e teatru, dar eram zuzu-zuzu! Sa ne povestesti diseara!

BDana, sa-ti traiasca baietii si bafta multa cu jobul. Dar chiar, nu se prelungeste contractul? Eu cand m-am angajat tot pe 1 an am semnat, dar asta nu insemna ca apoi gata, ma da afara. Daca ai rezultate bune se prelungeste automat contractul si devine pe termen nelimitat.

Liviana, ce bine ca Mateiut e mai bine!

Aseara am stat la discutii cu sotul si am analizat zilele petrecute de Vlad la cresa si am ajuns la concluzia ca el chiar nu se comporta diferit cand il lasam acolo. De ex. daca il las acasa cu bunicii si noi plecam undeva plange dupa noi la fel cum face cand il las la cresa. Apoi pe timpul zilei, cat am stat noi acasa, sigur se enerva ca nu-i reusea ceva, plangea iar mie mi se parea ciudat ca plange si acolo...deci nu e absolut nimic anormal, cum se comporta acasa se comporta si la cresa. Incerc sa analizez lucrurile si sa ma linistesc. Le intreb mereu pe educatoare daca e trist, suparat sau altfel...sa imi fac o idee. Dar rezultatul vad ca e bun si Vladut se comporta f. bine.
Azi a plans cand a vazut ca inchid usa si plec, dar dupa cateva minute a tacut.
Of, of, of...imi descarc si eu sufletul aici, ca stiu ca ma intelegeti!
Va pup!


Aaa, Amaya si Amo, scrieti-mi si mie ce meniu au intr-o zi puii vostri la cresa, mai mult de curiozitate, ca altceva nu pot face.
La pranz le da o zi ba ciorba de pui cu fidea, ba supa de pui cu taietei. Felul doi a fost altul in fiecare zi, dar tot cu carne de pui. Fructe sau iaurt ioc...Oricum eu ii completez acasa ce nu mananca acolo, nu-i problema asta, dar sunt curioasa la voi cum e, mai ales ca parca eu platesc mai mult

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

V.Erica, am citit si eu articolele, iar mirosul intepator de mobila noua sigur nu face bine nimanui(lacurile, vopselele...). Eu mai puneam pe calorifer un castronel cu apa in lipsa de umidificator.

Shobo, legat de peste, Vlad nu a avut nici un fel de probleme si chiar ii place. Eu iau salau si pastrav proaspat si file de merluciu congelat(pe asta il fac pane si il devoreaza).

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput