Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (57)
Raspunsuri - Pagina 9
carla2005 spune:
Nu stiu ce sa mai fac...si sotul meu la fel zice ca nu e bine sa renunt la sare..insa am mainile si picioarele groaznice ma dor incheieturile si plus de asta dimineata dabea pot sa rticulez piciorul sau sa trang palma in pumn! Asta nu ar fi nimic, ca suportam eu cat mai am acolo o saptamana doua insa tensiunea e problema! Oricum de cand nu mananc sare am senzatia ca nu ma satur!
Fetelor copii nostri or sa iasa scorpioni si sagetatori ce parere aveti? Bine ca avem si o exceptie care a iesit balanta ! Eu una cred ca toate sunt zodii bune, dar parca prefer scorpionul! Voi ce preferati!?
carla2005 36+ cu Alexandra Maria
Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!
carla2005 spune:
vedeti ce foame imi e deja mananc litere rticulez=articulez si trang=strang!
carla2005 36+ cu Alexandra Maria
Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!
roxanica2006 spune:
buna seara, mamici!
Am venit cu vesti bune de la eco: David are 2,600 kg, eu sunt in 36 de saptamani , dar baietelul parea mai mititel dupa masuratorile ecografului, de 35 si 2 zile, dar dr. a zis ca nu e o diferenta semnificativa sau ingrijoratoare. Mai zicea dr. ca nu se grabeste David sa vina pe lume, ramane intre 7 si 12 decembrie. Colul inchis, de 3,5 cm, masurat ecografic, placenta gr. 2 spre 3, imbatraneste sarmana.
David tot are o gramajoara de cordon ombilical in fata, dar NU si l-a rasucit pe langa gat, oricum mi-a explicat dr. ca , cordonul asta e ca un furtun rigid, e sange prin el, etc, deci nu e in stare flasca, asa ca i-ar trebui bebelusului ceva voinicie sa si-l rasuceasca pe langa gatutz L-am mai intrebat pe dr. de teama noastra comuna: circulara de cordon si Doamne fereste, efecte tragice.Mi-a spus ca de regula la nastere creeaza probleme circulara de cordon, sau nici atunci, iar in burtica sunt cazuri extrem de rare cand se intampla nenorociri, zice ceva de 1 la 100.000. si oricum important e sa monitorizez cu atentie miscarile bebelusului, daca simt ca nu misca deloc cateva ore, urgent la spital, pentru ca, Doamne fereste, nenorocirea, (ca nu vreau sa zic cuvantul ala groaznic) survine la o zi , chiar doua din momentul in care tu, atenta, sesizezi diminuarea sau lipsa miscarilor. deci cu atentie mare sunt sanse sa fie salvat.Dar e un caz extrem de izolat, subliniez!!! V-am promis ca intreb si am intrebat.
ROXANA 36+ DAVID MIHAI
roxanica2006 spune:
FELICITARI ROXANA SI SIMO PENTRU FECIORASI!!!
BINE ATI VENIT ACASA MIRO SI KARINA!!!
ROXANA 36+ DAVID MIHAI
dianocica spune:
fetelor, am si eu o mare intrebare: ati avut vreodata dureri de spate, ca la cm, dar fara sa se intareasca burtica? pe mine m au luat de vreo 10 minute dar burtica e normala.si sunt cam nasoale...
dianocica, 35s
porumbita80 spune:
asa sper acum sa mearga
http://photos.yahoo.com/stelastratulat
Fetelor cu bebici poate ma ajutati si pe mine:
bebe al meu face un fel de eliminari la ochisori care se usuca si au culoare galbuie
il sterg cu ser fiziologic si tot apar poate stie cineva ce este sau sa merg la pediatru?
Va rog poate stie cineva
BAMBO TU LA CE PEDIATRU MERGI POATE IMI RECOMANZI SI MIE PEDIATRU TAU TE ROG, MERCI MULT
MAMICA FERICITA DE BEBE MARIO GABRIEL
aelita spune:
porumbita,acums e vad pozele. sa iti traiasca Mario-Gabriel,sa creasca mare,sanatos si frumos!
De la miresica,la mamica fericita
nu stiu cu ochisorii,sa nu fie vreo infectie,mai bine mergi la un medic.
roxanica,e grasunel Davidutzu,de ce zice ca e mai mic?
si ,oricum,abia aiimplinit 36 de saptamani,deci daca a zis ca pare de 35 si 2 zile,ar insemna o diferenta de numai 5 zile ,ceea ce eu cred ca e nesimnificativ,tinand cont ca si ecograful nu e atat de fix.iar in graficul de greutati,copilul ,la 36 sapt trebuie sa aiba 2622g,cat are si Mario! atunci ce vrea medicul?la 35sapt ar fi 2383grame,deci nu se incadreaza.Asa ca e in grafic,e sanatos,e bine!!!
m-ai mai linistit cu circulara aia nenorocita !!
ca nu pot sa concept cum copii sanatosi sa...of,doamne,mititeii de ei !
carla,imi pare rau ca ai asemenea probleme ...mai ai un pic,rezista !
or sa iasa unii si capricorni ,pe aici...incepand cu 22 decembrie intram in capricorn.asa ca ultimele,cele care raman de carutza asa ca mine,e posibil sa fie pe acolo .
ce stiti de dolores ?????????????
dianocica,eu am dureri de spate de vreo luna doua,dar nu mari,sicred ca nu sunt cum zici tu.cred ca sunt de la greutatea burtii.
vezi cum iti e,si daca nu te lasa,mergi la un control.
32+
asiza spune:
Buna dimineata!!!
Bineinteles ca la 5.30 am fost sus...am papat niste cereale cu lapte si am venit sa vad ce mai faceti!!!
Donia, asa zici tu de streptococul ala??? Oricum, merg sa-mi fac si eu analiza prin saptamana 36 sa vedem...Mersi de raspuns...Cezariana ta e vineri, pe 15...hmmm, exact la asta ma gandeam si eu, sa-mi lamuresc medicul sa-mi faca pe 15 ca NU vreau in spital de Craciun!!!
Chinico, ceai de urzici...trebuie sa-ncerc si eu...se poate bea indulcit si cu lamaie? Cate cani /zi?
Aelita, ce priceputa esti!!! SUPER rochita!!!
Porumbita80, acum am vazut pozele...Sa-ti traiasca ingerasul mic si scump!!!
Chris, felicitari pentru rezultatele bune la eco@!!! BB tau e perfect in grafic!
dianocica, si eu iubesc toate animalele si, printre altele, am avut 2 motani, pe care din nefericire i-am dat cand am plecat din tara...insa la fel stiu si eu: pisicile vaccinate si deparazitate la timp nu fac niciun rau copiilor, dar totusi nu-l lasa in camera cu un nou nascut...si atentie la bb tau sa nu fie alergic la parul de pisica...si mai e un aspect...nu lasa niciodata pisica singura cu bb mic, ca poate pisica reactioneaza urat din gelozie (la fel cum pot face si cainii)sau, daca bb scoate cate un sunet acut, se sperie si sare sa-l zgarie...In rest...si sora-mea cu bb a stat cu matza in casa, ba pe la 4-5 luni bb devenise foarte interesat de pisica si mai punea mana pe ea, insa repet, pisica nu avea ce cauta in camera lui bb!!!
Roxanica, , felicitari pentru rezultatele bune de la eco...si mersi mult de informatiile suplimentare!!!
Porumbita, descrii exact acelesi simptome pe care le avea nepotelul meu cu ochisorii...si mult timp i s-a spus de catre medicul de familie ca e conjunctivita si l-au chinuit cu picaturi de ochi cu antibiotic nu stiu cate luni...si la bb tot nu-i trecea...sora-mea credea ca e o bacterie, ceva luat din maternitate...aiurea...pana la urma, cand bb avea 5 luni l-au dus la o clinica privata de oftalmologie...acolo i s-a spus imediat ce are si in 5 minute, cu tact, vorbe blande si jucarioare, au rezolvat problema...era ceva cu glandele lacrimale care nu erau desfundate si i-au bagat la bb un fel de ac subtire pe canalul lacrimal si i-a spart pungutzele alea. Au platit 1.000.000 parca, dar de atunci bb nu a mai avut probleme!!! Du-te la ofta, dar nu la stat, ca aia nici macar ace dintr-astea speciale nu au! Si bb nu a plans deloc vreau sa-ti spun, ba dimpotriva , cand a vazut-o pe sora-mea acolo in hol a inceput sa rada in hohote...Cam asta e...si incearca sa faci masaje cam de cate 5 min in coltul ochisorilor lui bb, poate se desfunda de la sine canalele, dar la nepotelul meu asta nu a functionat!
Va pupacesc pe toate!!!
Oana 33+ cu Denis Cristian
Disney bb
Personality can open doors, but only character can keep them open!
asiza spune:
Stie cineva cum a nascut Roxana din Ploiesti si cum il cheama pe bb????
Oana 33+ cu Denis Cristian
Disney bb
Personality can open doors, but only character can keep them open!