Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (57)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Ana multumesc mult! Cred ca cele mai multe temeri le-am depasit pana acum datorita nevoii! Dc tu spui ca asa a fost, atunci asa va fi ! Totu va fi bine!
Laura si tie iti multumesc! Ma gandesc si eu asa cum ai spus tu. In ultima vreme am auzit povestile si experientele unor amici...si chiar m-am speriat, desi sunt convinsa ca ceea ce am auzit se intampla extrem de rar!
In fond trebuie sa fim curajoase pt bebelusii nostri, nu-i asa!

37+ cu Erica Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Bunaaaaa fetelorrrr,

In sfarsit am reusit sa intru si eu pe site, offf nu merge nimic.

Felicitari MIO 75 ROXANA, sa va traiasca copilasii si sa va aduca numai bucurii in viata!!!!

Mirona imi pare rau sa aud vesti proaste de la tine , dar ma bucur ca esti acasica cu printesica ta!

Bebyta curaj, sper sa ne aduci vesti bune, trebuie!!!!

Ma duc sa reiau din urma ca doar la pag 3,4 sunt

Cleo 37+ saptamani

Mergi la inceput

Porumbita, multumiri din partea clubului speritelor!

37+ cu Erica Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Povesti despre nasteri cu probleme am auzit si eu o gramada. Ma sperie si asta, dar cel mai tare ma sperie povesti cu probleme la bebelusi dupa nastere. Dar sincer NU VREAU SA MA GANDESC! A! ca ma mai apuca gandurile negre... e drept, dar incerc sa ma debarasez de ele. Cat pot, iar daca nu pot trag un bocet bun, dupa care ma mai linistesc!

Laura si bebe strumf 39+

Mergi la inceput

Cat despre pozitiile de dormit: eu nu dorm mai mult de 1/2h pe o parte, dar pe stanga chiar nu pot, nici macar cu perna sub burtica! Simt ca am un pietroi care imi atarna si nu ma lasa sa respir, asa ca cel mai mult dorm pe dreapta si pe spate! la eco de 35 sapt bebelina mea avea 2.771 kg, asa ca cred ca partea pe care am stat nu a influentat cu nimic. Dr mi-a zis ca atunci cand ametesc sa ma asez pe stanga pt ca se oxigeneaza mai bine creierul meu, dar altceva nu mi-a zis.

37+ cu Erica Elena

Mergi la inceput

Scuze, mananc si litere, dar la tonajul meu...
Vroiam sa spun clubul speriatelor...

37+ cu Erica Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

Offfff, am terminat de "recuperat".....adik de citit.....
[b]FELICITARI PROASPETELOR MAMICI: MIO75, SIMO SI ROXANA!!!! BINE ATI VENIT DRAGI SI MULT ASTEPTATI BEBELUSI!!!!![/b]

Mirela 38w6d Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

De dormit, eu am dormit pe spate cam pana in sapt.32+, 33+, dupa care am citit ca este bine sa dormi pe o parte, in special pe partea stanga.... Oricum, nici o parte nu este convenabila nici pentru mine si nici pentru bb..... ma intorc de pe stanga pe dreapta in fctie de cum ii convine lui bb (se misca, se impinge si...tre'sa ma mut) sau cat de repede imi amorteste partea respectiva.....
Cat despre zodii, fiind o scorpioanca in toata regula, sustin ZODIA SCORPIONULUI pentru ca esti o fire mai rece, uneori, dar loiala, sincera, justa si iti poti face mai usor loc.....te poti impune mult mai usor.... ai o putere de convingere....

Mirela 38w6d Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Am mai adaugat cateva pozici cu bebe

http://new.photos.yahoo.com/aciorascu/album/576460762333513137

Ana lui Tiberiu Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

Fetelor vin cu noutati de la Ramona, tocmai am vorbit cu ea se simte bine Rares Mihai e foarte bine a zis ca seamana perfect cu taicasu, e foarte optimista nasterea a decurs bine zice ca in 2,5 ore a nascut tot cu travaliu deci repede
a fost exact asa cum sea dorit deci pentru fetele cu nastere naturala vedeti ca nu e nimic asa rau,pe duminica vin acasa, lapticul nu a aprut inca dar are colostru, e foarte multumita.
Va transmis salutari la toate si va pupa pe toate

MAMICA FERICITA DE BEBE MARIO GABRIEL

Mergi la inceput