PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 9
Sabana spune:
eu inainte de sarcina aveam un ciclu f abundentc u cheaguri multe, dureri insuportabile. de multe ori in prima zi nici nu ma duceam la birou. dupa sarcina, ama vut doar un singur ciclu mai abundent. al doilea. iara poi dupa anticonceptionale e super ok. doar cateva zile si acolo un pic. Nu mai am dureri. Cateodata ma mai doare capul. Dar prefer asa, decat sa ma intind pe jos de durere.
Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos
Tweety7 spune:
Alisa-raluca bine ai venit pe DC. Ai o bubulina tare dulcica. Sa-ti traiasca!!!
OanaAlex bine ai venit printre mamici de piersicutze!
Irinuca ai doi copii perfecti. Sunt topita dupa ei.
Mie mi-a placut cel mai mult poza cu Raducu si manzu'.
pentru tine si toata familia ta!
Crisa tin pumnii sa nu fie racit Cipica ca-i tare rau sa ai copilushu' bolnavior.
Sanziana a mea fetitza adoarme in doar doua moduri: in brate si la san. E o rasfatata.
Oncicu calatorie placuta si sedere relaxanta la socri! 
Fetelor, am si eu o mare rugaminte la voi. Cocutza mea nu are program nici de papa nici de somn nici de joaca. Cred ca a sosit momentul sa-i fac. Spuneti-mi si mie cum anume sa reusesc treaba asta si dati-mi exemple de programe functionale. 
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Andra, tati Costin si
Clara
Sabana spune:
quote:
Originally posted by Tweety7
Alisa-raluca bine ai venit pe DC. Ai o bubulina tare dulcica. Sa-ti traiasca!!!
OanaAlex bine ai venit printre mamici de piersicutze!
Irinuca ai doi copii perfecti. Sunt topita dupa ei.![]()
![]()
![]()
Mie mi-a placut cel mai mult poza cu Raducu si manzu'.
pentru tine si toata familia ta!
Crisa tin pumnii sa nu fie racit Cipica ca-i tare rau sa ai copilushu' bolnavior.
Sanziana a mea fetitza adoarme in doar doua moduri: in brate si la san. E o rasfatata.
Oncicu calatorie placuta si sedere relaxanta la socri!
Fetelor, am si eu o mare rugaminte la voi. Cocutza mea nu are program nici de papa nici de somn nici de joaca. Cred ca a sosit momentul sa-i fac. Spuneti-mi si mie cum anume sa reusesc treaba asta si dati-mi exemple de programe functionale.
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoasheiAndra, tati Costin si
Clara
sa stii ca nici alexa mea nu are program fix. eu am lasat-o pe ea. in concluzie. daca mananca la 4 dimineata, mai mananca la 8, apoi la 10 apoi intre 12.30 si 13.30 pana pe la 2 se joaca, apoi doarme vreo 2 ore, in jur de 4-5 mananca iar, apoi mananca in jur de 7-8 si apoi somn. daca se scoala la 6, mananca, apoi la 10, apoi la 12.30-13.30 masa pranz, joaca pana in jur de 2-2.30, somn pana in jur de 4, apoi iar mamanca pe la 5, apoi in jur de 8 poate chiar noua, se mai joaca pana pe la 10, cand adoarme. a si inainte de culcare ii place sa adorma cu biberonul in gura, sa simta lapte cald si sa ii cante fluturele. si in 5 minute adoarme. sper ca nu te-am zapacit. acum ca incep cu piureurile vreau sa ii bag cumva in jur de 11 o masa de piure de fructe, la pranz piure de legume si apoi seara suc de fructe. si intre toate va mai avea si lapte, dimineata si seara. si ceai.
legat de kk. v-am zis la un moment dat, ca dupa cereale s-a reglat. asa a fost timp de cateva zile. acum iar nu imi facuse de 3 zile. asa ca in laptele de la 10 i-am pus si o lingurita de Milutee. A facut kk cat ptr o saptamana. Singura. Fara probleme. Scremete sau alte minuni.
larissa_79 spune:
Consi, hihihi..pai cum sa fie ..misto![]()
![]()
Fix dupa terminarea aniversarii
s-a trezit Alexia urland...cred ca s-a speriat de ceva...bine ca s-a trezit dupa...si nu in timpul 
Maine sarbatorim cu tort si sampanie...ca o sarbatorim si pe Alexia ca face luni 4 luni. Si tin eu mortis sa fie tortul mai mult ptr ea decat pentru mine. A fost tare frumos ieri...ne-am amintit de ce s-a intamplat in acesti 4 ani. Sotul meu tine minte 2 sau 3 faze pe care mi le reaminsteste cam la fiecare aniversare si ne amuzam amandoi:
1. cu o zi inaintea nuntii a intrat la mine in camera cand ma schimbam...m-am ascuns in dulap si am facut un scandal monstru...eu fiind f f pudica pe atunci.
2. dupa nunta am plecat imediat la Durau..unde am ajuns cam seara...eu cu mintea mea de copil...credeam ca in seara aia stam cuminti ( era prima noastra noapte impreuna...intelegeti voi)...am facut baie si dupa aia credeam ca ne giugiulim putin si gata...da de unde...si uite asa nu prea am avut timp sa realizez ce se intampla.
3. acum 1 an si ceva lucram la alta companie decat acum si plecam in delegatie....la Timisoara...in gara am constatat ca din greseala in loc sa i-au bilet la vagon de dorimit al luat la cuseta din aia de 6 pers. Eram cu sotul in gara si am trans un plans memorabil..cu lacrimi de crocodil si tot tacamul...nu imi venea sa ma mai duc nicaieri...ba chiar in seara aia imi dadeam si demisia...oricum am bocit vreo jumate de ora in gara....si cand zic bocit, era un plans in hohote de se uita lumea ca la urs la noi...mda...amintiri amintiri...hai ca devin nostalgica.
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
anasia spune:
fetelor, sunt fericita
!!! nu ne-a iesit nimic la urocultura!!!deci, nu avem infectie urinara; la sange avem doar o usoara anemie,dar atat!!
tweety
, am inceput incet sa-i dau prima masa cand se scoala , apoi la 3-3.5 ore; daca plangea intre timp, ii dadeam putin ceiut, mai adormea; uneori ii mai dedeam sa suga si la 2 ore cand nu ma intelegeam cu ea; acum si-a format programul si doar seara ii dau la 3 ore, in rest la 3.5 ore;sanatate la bubulina!
anasia +
Alessia Anca(14.08.2006)
pozici
intalnire 21.10.2006
Sabana spune:
Bebe Luca e la starurile lunii oiembrie in revista Mami. Foarte haios.
adas spune:
anasia, ma bucur ca v-au iesit bine analizele. dar nu voi erati cu e coli? ati facut tratament sau erau analizele eronate?
www.dropshots.com/day.php?userid=192859&cdate=20061103&cimg=6" target="_blank">stefi
poze
ada mamica de
stefi (08.07.2006)
Consi spune:
Larissa vezi maine cand mananci din tort sa te gandesti si la mine. Eu sunt o pofticioasa
!
Tweety Luca mananca la interval de 3,5-4 ore. Prima masa e cam pe la 7:30-8:00, iar ultima pe la 9:00-9:30. Intervalul cel mai scurt e la masa de seara, pentru ca imediat dupa baie primeste papa, indiferent la ora la care a mancat penultima masa. El adoarme in timp ce mananca ultima masa si se trezeste doar dimineata. La o masa mananca cam 180 ml lapte, iar pe la 11:00 primeste suc de mere cu morcovi (de vreo 3 zile).
Anasia bine ca sunteti bine!
Sabana si mie mi s-a parut ca e Luca in revista Mami. Acum mi-ati confirmat si tu si Muuh.
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
Luca iubitu'
pozele noastre
botez
Consi spune:
Sabana si la noi functioneaza ceaiul atunci cand e constipat. Luca bea ceai de fenicul de la Hipp.
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
Luca iubitu'
pozele noastre
botez
Sabana spune:
eu ptr pranzul asta i-am pregatit alexandrei un piure de morcov mai lung. sa il poata bea din biberon. am fiert un morcov in apa si cu un varf de ulei de masline. am scos morcovul, l-am lasat sa se raceasca, l-am pasat cu blenderul adaugand si din apa in care a fiert. Astfel a rezultat o chestie lunga. Sa vedem daca asa il mananca. Dupa amiaza intentionez sa ii dau piure de mere. Pus un pic in aburi (am de la Zepter o cratita cu o sita deasupra) si apoi sa il pasez la blender. Daca e vreuna dintre voi interesata de cratita asta sa imi spuneti. E cam scumpa dar merita.