PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

crissa, vreau si eu o listuta aproximativa,ca sa nu obosesc fetele cand ne-o veni randul la diversificare;

anasia + Alessia Anca(14.08.2006)

pozici
intalnire 21.10.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katm13 spune:

salut!
voi va laudati cu 800-900ml/zi. imi vine sa-mi iau campii cand citesc! al meu bea 600-700 maxim 750ml/zi. si asta cu tot cu ceai, suc.
dar daca el creste, ma consolez... o semana cu mine: tot ce mananca se depune!

cristina+ bb Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

twwety, multumesc, m-am descurcat cu filmuletul!

anasia + Alessia Anca(14.08.2006)

pozici
intalnire 21.10.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

dimineata la 11 i-am dat un pic de piure de mar. A mancat. Mai mult a gustat, dar macar nu s-a strambat.

Eu am luat un blender de la Quelle, care e super. Are si canuta de plastic, si tell, si blender plus inca o chestie care toaca sau marunteste in fine. De fiert ii fierb in oalele noastre. Eu nu vreau sa sensibilizez copilul. Am primit cadou de la Primii Pasi doua farfurioare cu compartiment si lingurita. Cat despre lingurite, eu am cumparat mai demult de la Sensiblue, sunt 12 buc si costa 150.000. Sunt foarte multumita de ele. Deocamdata ma descurc cu alea. Piureurile de mar l-am preparat asa. Am pus un pic de apa la clocotit, am curatat un mar, l-am taiat in 4, curatat de coaja samburi, lala si l-am oparit 5 minute. L-am scos, am adaugat apa in care a fiert, nu multa si l-am dat prin blender. Ca am aruncat o groaza asta e partea a doua, asta e, la inceput asa va fi.

Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Miruna am citit si eu de asta cu ganglionii ca pot fi umflati fara un motiv anume. Dar pana la ce varsta raman asa? Totusi ptr linistea mea voi mai cere o parere. Copilul e ok, ia normal in greutate, mananca, se joaca, doarme, nu ar fi motive de ingrijorare, dar totusi sa imi dispara mie fluturii...

Crissa vin si eu cam tarziu si spun ca pastilele alea de somn sunt o prostie. Mi se pare cea mai mare aberatie pe care am auzit-o vreodata. Nu degeaba zice pediatra mea ca in provincie se moare cu zile. Ii vin tot felul de cazuri trimise din provincie de te sperii. Cum sa prescrii unui sugar asemenea pastile? Oricat de mica ar fi doza, tot mi se pare periculoasa. Mai ales cand el acum este in formare. De multe ori ma intreb dr astia unde au invatat carte? SI mai zici ca este si cea mai buna din oras. Hm

Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetelor!

Adelapop, Mamaluidavid dar daca dati jos kg astea sigura raman jos? Sau daca ma apuc sa pap normal pun rapid kg pierdute inapoi?
Ca eu sincer nu mai rezist cu kg astea am cam5-6 kg in plus fatza de greutatea de la care am inceput cu sarcina adik 65 dekg. Plus ca eu de fapt vreau sa ajung pe la 55-57. Si sincera sa fiu nu sunt persoana care poate tine diete din alea unde numeri calorii sau Monti sau ceva de genul. Mie imi trebuie ceva simplu ca altfel ma tine vreo doua trei zile entuziasmul si apoi gata cu dieta.
Avmaria ms de raspuns, interesant aparatul ala. Numai ca ij Uk se gasete numai in Luton si aia nu au site sa pot comanda pe net. Am sa ii dau un google poate il gasesc. Eu mi-am cump dinainte un Braun multiquick pe post de blender, dar asta care il ai tu e fain ca si abureste si paseaza.
Legat de steamer pt noi as vrea sa il folosim si noi mai des sa papam mai sanatos, noi nu mancam numai titpic romanesc ci cam de toate si ma chinui sa gatesc cat mai sanatos dar sa aiba si ceva gust ca altfel Flo nu pune gura pe mancare.
Crissa chestia aia cu nitratii si cu apa in care ai fiert legumele am auzit-o si eu dar mi se pare aiurea ce zic ei pai si cum mai fac supa la copil?

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Avmaria am uitat sa te intreb voi de care steamer aveti? Eu ma gandeam sa imi iau de la Tefal dar nu stiu daca sunt bune sau nu si nici care model ar fi mai indicat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avmaria spune:

Mada, am luat Seb Vitasaveur, si iti zic sincer ca nu facusem studiu de piata prealabil, l-am luat pe asta ca era la un pret bun la supermarketul unde faceam cumparaturile si in plus e foarte compact, nu ocupa asa loc mult ca altele, dar tot e mare ! Stiu de la o prietena ca cele mai bune sant cele cumva cu capacul inclinat, care permite ca toxinele si pesticidele, dupa ce ies din legume sa nu pice inapoi pe ele ci sa se scurga pe langa cumva. Dar nu stiu cum arata ca nu am vazut. Si ai grija, eventual testeaza inainte daca poti, ca nu stiu daca la Flo o sa-i placa gustul, nu au asa gust bun ca mancarea gatita normal.

Diana si Vlad Gael

Mergi la inceput

Avmaria ms de raspuns. Nu prea am cum sa testez ca nu stiu pe nimeni sa aiba steamer. Eu tot incerc sa mancam cat mai sanatos cat mai multe legume cat mai mult peste cat mai putin prajit, dar e tare greu sa fie sanatoase dar sa aiba si gust bun.
Am sa iau un model mai ieftin nu cel mai cel ca macar daca nu o sa il folosim prea des sa nu dau banii aiurea, poate gasesc si la oferta ca aici cam tot timpul au astia oferte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

Intru si eu repede sa va salut si sa va zic ca inca nu ii fac lui Rares surioara. Revin sa citesc din urma. Acum mai duc sa ii dau papa lui Piti.

luiza de mic si iubit si Rares (3 iulie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/luizapadiu/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10501;117;1;1/c/71/t/60/s/77/k/f60b/weight.png

Mergi la inceput