PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Luiza eu de luni am inceput dieta 3-3-3,astazi sunt in ziua 5 ,ultima zi de lactate si am slabit 3 kg.In 5 zile sunt super multumita. Daca vrei mai multe detalii ne gasesti la Femina Intim.
Ma inscriu si eu in clubul celor care nu au tolerat Logest-ul,migrene,depresii si apetit sexual 0. Am luat si Novynette,parca a fost mai bine dar tot am avut migrene.

Stefania,mami de David si Patricia

Mergi la inceput

M-am muncit de nu mai pot,4 ore la tortul de 4 luni al bebelinei;din pacate eu fiind la dieta nici nu o sa il gust.
Dar a iesit super,luni o sa pun si poze.
Sunt o fericita,a dormit Patricia pana la 8.30 neintrerupt;la 10.30 i s-a facut somnic si a dormit 3 orePoate e de la vreme,ploua cu galeata.

Mergi la inceput

Miruna sunt total de acord cu ce ai spus despre diversificare,dupa aceleasi idei l-am diversificat pe David si asa am de gand si cu Patricia,la 4 luni jumate o sa incepem cu piure de morcov dupa care o sa introducem o leguma noua pe saptamana si apoi fructele.
Cereale pt. bebei nu se gasesc pe aici asa ca nu e cazul,lui David i-am dat pt. ca eram in Romania dar nu i-au placut deloc.

Mergi la inceput

Fetele care ati inceput diversificarea si nu prea papa bebeii sa va spun ce am patit eu cu David.
Dupa vreo cateva saptamani in care a papat super bine,dintr-o data a inceput sa tipe si sa stranga din gurita.Nu i-a mai placut lingurita.Foloseam lingurita de silicon de la Chicco.Cum am schimbat lingurita a inceput sa pape din nou ca inainte.Nu sunt singurul caz,mai stiu cativa bebei care nu papau din acelasi motiv.
Nu spun ca daca schimbati lingura o sa pape,poate au alte motive insa nu strica sa incercati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Buna dimineata la mamici!

mamaluidavid si ce lingurita i-ai luat. Tot de silicon sau de inox? Noi avem tot de la Chicco si sincer ma chinui de numa' cu ea. Parca as incerca una de inox.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

Luca iubitu'
pozele noastre
botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avmaria spune:

Mada, eu personal mi-am luat "steamer" cand eram gravida si extrem de atenta sa mananc echilibrat, vitamine etc. Mancarea e sanatoasa gatita la aburi si in primul rand se pastreaza mai bine vitaminele, in loc sa se distruga prin fierbere, cam asta e ideea. E super simplu de "gatit", pur si simplu pui legumele crude cu mirodenii, eventual niste peste si e gata mancarea. Dar e mai putin gustoasa, oricate cuburi de maggie pui in apa. Depinde de voi daca o sa-l folositi pt voi sau nu, adica de stilul vostru alimentar, daca voi santeti obisnuiti sa mancati in stilul romanesc cu sosuri, probabil nu o sa va placa. Daca vrei numai pt bebe, io iti recomand unul special de bebe, cel putin eu mi-am dorit unul si uite ce am primit de la colegii de serviciu, de la care am primit o gramada de cadouri faine. Mi l-am dorit din comoditate, caci in plus ca asta si mixeaza deci nu murdaresti 2 ditamai roboturile la fiecare masa a lui bebe. Deci il vad ca pe un confort in plus nu ca pe o necesitate, in cazul meu precis in care le am aparatele separate. Acest confort costa "bagatela" de vreo 100 eur. Uite de care am eu, cam cel mai "la moda" pe aici prin Franta. http://www.beaba.com/fr/index_collection.htm. Din pacate si daca selectionez eu produsul nu mi se schimba url-ul tot pe index ramane asa ca selectioneaza tu "la diversification alimentaire" si dupa aia "babycook" (primul pe lista dar sa clichezi de 2 ori).

... Asta ca tot veni vorba de diversificare, se pare ca sant echipata dar cam atat, ca preocuparile noastre actuale sant la ani lumina de problema asta, in primul rand ca Vlad e inca mic, de abea o sa faca 3 luni, si in al 2 lea rand el mancanca san exclusif, si am sa intind alaptatul cat de tarziu, desi ma gandesc ca va trebuie sa-l diversific cand o sa faca el 5 luni si cand o sa ma duc eu la servici, asta daca nu trebuie sa ma operez eu inainte si atunci gata alaptatul. Om vedea mai incolo.

Amabela si Sabana, relativ la schema aia de diversificare trimisa de Sabana : mie mi s-a parut, cand am citit ieri, ca introdusul de alimente la 3 luni, chestia cu banana, etc erau scrise ca si comentarii de un user al site-ului care propunea o ALTA "schema" si nu facea parte din schema initiala a dr-lui (Culcer parca se numea). Amabela, stai linistita, si io ca tine gandesc referitor la acest subiect

Diana si Vlad Gael

Mergi la inceput

Consi nu de inox,eu am cumparat o farfurie de la Farlin care a venit impreuna cu lingurita si furculita si cu ele m-am salvat.Sunt din plastic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

crissa pai daca a mancat ultima masa la 16 (170ml) eu nu i-as fi dat pana la 20 cel putin. L-as fi ametit 30 de minute de la 19:30 la 20. Si sunt convinsa ca ar fi mancat macar 90ml in conditiile astea. Daca ii mai dai si san intre e clar ca nu ii este foame. Eu ti-as propune sa astepti sa ceara el de mancare, cu plans, cu agitatie in fine cum face el cand ii este foame. Cand Alexei a avut o saptamana in care nu a vrut sa manance mai nimic, si tot la 4 ore ii dadeam, pediatra mi-a spus scurt "e supraalimentat,lasa copilul in ritmul lui".800 - 850 ml/zi plus ce mai ia de la san este absolut normal la un copil de 4 luni. 6700 grame la fel. Legat de morcovi, da stiam de nitrati nu numai in apa de fiert ci si in leguma ca atare dar vin eu si ma intreb care zarzavaturi mai sunt naturale. Nu mai exista asa ceva si taranii de la noi pun pesticide si ingrasaminte deci...
miti multumesc de aprecieri nu am mai mult de 1.52 si de aia trebuie sa tin de silueta altfel sunt un balonas.
larisa imi pare tare rau pentru prietena ta.
Sabina la bebelusi se intampla sa fie ganglionii umflati fara vreo semnificatie.

Miruna + Alexei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

quote:
Originally posted by Amabella

quote:
Originally posted by Ioana81

Buna fetele!
Luiza sa stii ca nici mie nu mi-a mai venit. Si eu am programare la Herghelegiu. La mine au trecut 2 luni.
Andreea ce mai faceti?

Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta burtik Andrei Vladimir BOTEZ

Ioana, mie mi-a venit o data. Nu imi mai vine a doua oara. Si eu nu am reusit sa imi fac programare. Adica ma puteau programa abia in jur de 15 decembrie (am sunat azi) si mi s-a parut cam tarziu.

Da Luiza cica nu e in tara. Eu aveam programare luni si m-au sunat ca nu a venit in tara drept urmare mi-au mutat programarea pe 10 dec parca. Eu vreau sterilet si mi-a zis ca sa-l sun dupa ciclu, dar de 2,5 luni aproape astept. Sper sa nu am o surioara pt Vladimir ca innebunesc cu doi!!!!!

Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta burtik Andrei Vladimir
BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Muuh:astept sa urle...aproape de fiecare data...dar uneori chiar daca urla de foame nu mananca decat cat vrea el..ai vazut uneori f.putin..Ziceam de 800-850 in zile f.f bune..deobicei nu depaste 720 ml..in fine..cred ca vorba ta pana la urma e bine..A..iar cu sanul..rar ii dau ziua..noaptea-l molfaie 5 min (ca si ziua) ca sa adoarma de fapt..Eh..ce sa mai zic cred ca te-am tampit si pe tine..Oricum multumesc mult de tot pt.sfaturi..e asa de bine sa vorbesti cu cineva dspre asta.Sarumana..
In alta ordine de idei..spuneti-mi si mie fetelor care ati inceput diversificarea de ce am nevoie efectiv..ma refer la strecuratori..oale..etc..adica "trusoul"pt.asta..Sa stiu sa le cumpar..si de care..cum sa fie..(din plastic..de..etc).
Sarumana..si astept sa-mi dati listuta.

crissa71 si Ciprian 11 iulie
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1

Mergi la inceput