PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adas spune:

alisa-raluca, sa stii ca nici una dintre noi nu cred ca se pricepe f bine la diversificare. toate suntem la inceput, iar unele mamici de piersicute nici nu se gandesc inca la asta. asa ca tu trebuie sa iei de la noi ce crezi tu ca se potriveste la bbul tau. dupa cum ai vazut nu exista o schema standard cu care sa fie de acord toata lumea.
asa ca n-au cum sa fie stupide intrebarile. toate avem nelamuriri.
acum iti spun parerea mea:
1. piureul poti sa-l faci fierband mai multe legume, ca pt supica, dar dupa ce au fiert toate pasezi doar una sau doua (morcov, cartof, dovlecel,...) si subtieti cu zeama in care au fiert. sare nu cred ca e cazul sa pui. pana la 1 an e bine sa nu folosim sare pt ca nu au inca rinichii bine dezvoltati.
2. daca nu vrea poti sa incerci sa pui in piure lapte ca sa-i schimbe gustul. sau cereale. daca nu-i place nic asa renunta pentru un timp(1 saptamana) si mai incearca. s-ar putea ca apoi sa-i placa.
3. la piureul de fructe(?) incerci cate un fruct nou cate 2-3 zile si abia apoi introduci alt fruct. praf de biscuiti fara gluten am vazut la helpnet, parca si in carrefour. introdusul pe rand e valabil pt toate alimentele. adica nu-i bagi concomitent si legume si fructe sau cereale.
4. nu am incercat borcanase. eu abia am inceput cu cereale de cateva zile. altceva nu i-am introdus.

www.dropshots.com/day.php?userid=192859&cdate=20061103&cimg=6" target="_blank">stefi
poze
ada mamica de stefi (08.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Legat de borcanase eu as vrea sa pape si din astea dar si papa gatita de mine ca daca se intampla sa fim undeva pe drum si ii e foame nu am ce sa ii dau si as vrea sa invete sa pape si din borcanas. Iar cand suntem acasa sa pape ce gatesc eu. Nu stiu asa m-am gandit eu nu stiu cum ar fi mai bine, as vrea sa o invat sa pape de toate sa nu fie mofturoasa.
Vecina mea de ex a inceput diversificarea la fata ei de la 4 luni si a inceput cu cereale in jur de pranz. Dim ii dadea lapte apoi mai la pranz cereale si seara lapte. Dupa o luna a inceput sa ii dea si piureuri de fructe si apoi supica si piureuri de legume.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

sabana, multumesc pt raspuns e totusi cam scumpa pt mine... o sa incerc sa gasesc un no-name mai ieftin...

www.dropshots.com/day.php?userid=192859&cdate=20061103&cimg=6" target="_blank">stefi
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

quote:
Originally posted by adas

sabana, multumesc pt raspuns e totusi cam scumpa pt mine... o sa incerc sa gasesc un no-name mai ieftin...

poze

aveau parca la Quelle. Daca ai catalogul.

Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

fetelor,
unde gasesc si eu o husa de ploaie pt carucior? si cam cat costa?

adelapop, eu nu am grillo, dar am tot unul sport, foarte usor si tot asa ingust, abia l-am luat si sunt foarte incantata de el, numai ca nu are husa de ploaie si de picioare, mie mi-a placut ca e foarte usor si pot sa cobor cu el pe scari si e si dragut, dar adevarul este ca e cam de vara; acum vreau sa-l dotez cu huse si daca-l imbrac bine pe bb nu cred ca e vreo problema.

Mergi la inceput

sabana, m-am uitat in quelle, dar n-am gasit decat intr-un set de 12 piese. n-am nevoie decat de oala asta, ca n-am unde sa le mai pun pe toate. parca am vazut mai demult in carrefour sau cora. 2 sau 3 vase suprapuse... o sa ma duc sa vad daca mai au.
dariana, eu am husa de ploaie de la barza, de unde am luat si caruciorul. a costat 200.000 lei.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Fetelor care dintre voi are steamer? Eu ma gandeam sa cumpar un steamer de la tefal pt legume. Sunt bune, se merita sau nu?

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

mai fetelor, eu acum ma uit la voi cu diversificarea, cand o veni vremea mea, va iau la intrebari
consi
mada_mxm, ce este acela?
adas, si eu am carut de la barza, dar ultima data am vazut husa cu 1.800.000, sau nu m-am uitat eu bine si era 180.000?
tweety, cum se mai simte micuta?

anasia + Alessia Anca(14.08.2006)

pozici
intalnire 21.10.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Adas, sunt universale husele?
Eu am gasit la o tipa pe net cu 500.000; o fi mult?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

DARIANA depinde ce husa era. Eu am de la Barza si e cam 200 mii. Merge la mai toate carucioarele.

Iulenca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png

MARIA THEODORA

poze[http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulenca/my_photos]

Mergi la inceput