Bebelusi "made in USA"

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MichyTavy spune:

Am vazut mamici de peste tot pe forum si am vrut sa stiu daca este vreo mamica din NY sau NJ. Eu sint insarcinata in 9 saptamini si 4 zile (pun zilele ca mi se pare ca trec asa de greu), si stau in Long Island NY asi vrea sa cunosc alte mamic in zona mea ca sa vorbim despre experientele noastre, doctori, spitale, si eventual poate sa facem niste prieteni pentru bebelusi nostri. Tare asi vrea ca bebe meu sa aiba prieteni romani pentru ca nu vreau sa piearda limba si traditile romanesti. Eu am fost crescuta in State de mica (de la 3 ani) si cred ca este important sa iti pastrezi limba si cultura.

va multumesc,
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina78 spune:

sault fetele!
buna michy! eu stau in brooklyn de un an , si eu caut cam tot asa ceva: pe cineva mai aproape ca sa vorbeasca BB-i intre ei! ( si noi fetele din cand in cand macar.
asa ca astept sa ne contactam

Culmea sarcini? Doi lei sa faca un tauras!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MichyTavy spune:

Am avut primul appointment cu OB/GYN si a fost de groaza!! A trebuit sa astept 45 de minute intro camera rece cu numai un halat de hirtie pe nime!! Am inebunit. M-am hotarit sa ma duc la alt doctor. Pina acum am fost la un medic specialist sa ma ajute sa ramin gravida dar ala nu te ajuta sa si nasti si nu avind doctor in Long Island ma dus cam la nimereala de si cabinetul este foarte mare toti au fost foarte scirbosi!! Pe 20 am programare la un alt doctor recomandat de o colega. Sa vedem!!

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Sa inteleg ca eu chiar am avut noroc sa dau peste un medic super si un spital curat cu personal dragut? O sa merg la acealsi medic si la a doua sarcina ca mai vrem un bb dar mai tr sa asteptam ca am avut cezariana.
la toate gravidutele si sa aveti o sarcina usoara.

Oana si bb Alex(05.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana2002it/album?.dir=/7a5bre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vani spune:

Dragi burticute,
Sunt o din Canada care vrea sa stie daca e cineva din Dallas.Am acolo o cunostinta,roman,si mu mai stiu nimic de el.
Va doresc multa sanatate si aveti grija de puiuti.
Vani 29 + w.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina78 spune:

Mai fetelor, ce facem cu subiectul asta? nu mai scrie nimeni?
Hai sa va intreb cate ceva ca eu sunt doar de un an in USA si gravida pentru prima data:
Ce produse le luati bebeilor?
Eu ma gandesc la o saltea de pat cu fibra de cocos, nu stiu unde sa gasesc aici, voi aveti idee?
De biberoane,si accesorii sunt in ceata, m-am zapacit ca nu pre stiu ce sa aleg!
In alta ordine de ideei, la fel ca si MichyTavy, nici eu nu sunt prea incantata de doctora la care ma duc , data trecuta am asteptat 0 ora si jumatate in sala si inca vro 20 de minute in cabinet!
Cel putin la ecografie a fost mai bine, si l-am vazut pe bebelus cum strangea din pumn: este beietel!
Va astept si va doresc CRACIUN FERICIT!

Culmea sarcini? Doi lei sa faca un tauras!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina78 spune:

ups!
mada S 21

Culmea sarcini? Doi lei sa faca un tauras!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina78 spune:

Hai ca v-am recitit din nou, ca sa va cunosc mai bine...
IRINUCA ? ceva vesti despre sanatatea ta?


Culmea sarcini? Doi lei sa faca un tauras!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca_usa spune:

madalina, intre timp am mai facut si o criza de rinichi, dar n-am mai scris si aici despre ea, pentru ca sunt mai activa pe forumul mamicilor de mai-iunie, iar aici nu se prea scrie. si m-am si saturat sa ma tot plang, m-am saturat sa ma simt rau. multumesc oricum de intrebare, sunt in sfarsit bine si sper sa raman asa pana la sfarsit.
am fost pe 21 la eco. o sa avem o fetita. toata viata m-am pregatit sa am baiat . dar nu ma plang, o sa-mi fie draga oricum ca e puiul meu.
nu-s multumita deloc de medici. eu nu am numa unu. ma tot plimba de la unu la altu si-s 6 de toti in cabinet. nici la eco nu mi-a placut. am astepatat atata, imi fac numa 2 pe tot timpul sarcinii, si aia misca ala intr-una de nu am vazut mai nimic. fetele tot povestesc cum au vazut ce facea bebe... noi nika. aici e capul, aici e un picior, aici e o mana, parca eram la ora de biologie. ma gandesc sa schimb cabinetul, dar nu stiu daca ma mai primeste cineva acuma la 21 de saptamani.
in rest ce sa zic, am inceput s-o simt bine de tot pe bebitza, cand da mai tare il pun si pe tati sa puna mana si cateodata asa de tare loveste ca tati tresare. a zis c-o face karatista .
de cumparat eu inca nu am cumparat mare lucru. am un scaunel de masina si niste hainutze. sunt moarta dupa hainutzele de la gymboree si cum sunt scumpe ca naiba am luat ceva ce era in sale, dar de la raionul de baieti. le-am luat eu mai galbene, mai verzui dar tot se cunoaste ca nu-s de la fetite. acolo e totul roz si alb si crem...
am luat si niste onesies sa am pentru inceput. in rest am asteptat sa stiu ce o sa avem ca sa le iau potrivite la culoare. de-acuma pot sa merg la cumparaturi .
voi de unde cumparati lucrusoare? eu o sa merg la target pentru paturici si babetzele si biberoane. chiar nu stiu daca babies'r'us e mai ieftin sau nu, o sa trec si pe-acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Pe aici este un outlet, CARTER's se numeste, si e numai cu lucruri pentru copii mici, de la nou nascuti si pina pe la 3-4-5 ani.
http://www.carters.com/

eu nu am copii, dar stiu preturile pentru ca am luat de mai multe ori de acolo pentru bebicul sorei mele din Ro(cel mai mult am luat body-uri. am gasit oferta de 3 bucati la 9 sau 10 dolari,sau salopetute erau 2 bucati 7 dolari, de exemplu).

P.S. Eu va citesc, dar nu am ce sa scriu, nu sint insarcinata.Am doar intentia sa ramin, deocamdata.

Mergi la inceput