Bebelusi "made in USA"

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina78 spune:

buna fetelor si bine ati venit pt cele noi!
eu ma simt ca o balena esuata, am ajuns pe la 71 de kg, si nu mai stiu exact ca mi s-a stricat cantarul
i-dica20 trebiue sa nasc pe 28 aprilie, da cine stie daca nu o sa ne grabim putin ca aseara am avut niste contractii nedureroase de nu mai imi gaseam pozitie ( normal ca e din vina mea ca am plecat la plimbare cu sotul cu masina pt vro 4 ore)! sincera sa fiu m-am cam plictisat si vreu sa se termine mai repede si sa il tin pe pui in brate
azi ce sa va spun: am facut testul cu 100 ml de dextroxa/3 ore pt diabet gestational si m-au intepat de 5 ori , a fost nasol, m-a epuizat....iar bebele s-a miscat nevoie mare de m-i se strambase burta!
am inceput sa am si dureri de cap din pacate.
delia 21 poti sa imi recomanzi si mie niste restarante romanesti prin Queens? ca am pofta de .... ceva....nu spun ce!

Culmea sarcini? Doi lei sa faca un tauras!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena2001 spune:

Madalina, multumesc de urarile de bun venit!

Corina poti sa-mi dai pe PM un nr. de telefon unde sa te sun? Asa mi-ar fii mai usor sa-ti dau toate amanuntele legate de Kaiser....daca nu, atunci am sa-ti raspund aici zilele astea...

Irina, mami de Cezara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goanga23 spune:

corinadana,

pe mine m-a costat nasterea undeva aproape de 20000, nu am avut asigurare si am platit totul din buzunar cum se zice. In pretul asta includ si vizitele la medic in cele 9 luni, eco, analize, anestezia epidurala etc. Eu nu am avut asigurare pentru ca am ramas insarcinata inainte de a ajunge in US . Asigurarea sotului meu o includea insa pe Mara, chair daca ea era in burtica. Din cate stiu eu este obligatoriu sa inchei contractul de asigurare inainte de a ramane insarcinata...stiu asta de la cumnata mea care a ajuns la judecata cu ei ..era o chestiune de cateva zile si cei de la compania de asigurari au incercat tot ce s-a putut pentru a demonstra ca a ramas insarcinata inainte de a incheia contractul (ceea ce de fapt era adevarat dar ramane intre noi.. )..din fericire a castigat procesul.

In rest, bafta la fetitze...din pacate , din cate stiu eu, daca apelezi la "minunile tehnicii" pentru a avea fetita asigurarile nu vor plati pentru asta ..asa ca iti recomad metodele "babesti"!

Numai bine,

Andreea

I am a dreamer...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Elena iti pun pe PM nr meu de telefon. pup!!!

Goanga ! Esti o draguta.

Va pup pe toate si tie Madalina sfarsit usor de sarcina ca mult nu mai este. Sa l bagi pe bebe in marsupiu si sa l scoti la plimbarici!

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina78 spune:

sunt foarte morcovita azi, m-au sunat cei de la clinica si mi-au confirmat diabetul gestational asa ca adio inghetata si prajituri...
reteta pt bebe fetita scuze ca nu mai stiu cine o cerea: incearca sa gasesti un calendar chinezesc despre asa ceva, sora mea l-a consultat si pentru toate calculele facute de ea rezultatele au fost 100% !

Culmea sarcini? Doi lei sa faca un tauras!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_dica20 spune:

Buna madalina78 deci sunt pe aproape de tine si eu o sa nasc cred ca pe 31 aprilie dar niciodata nu se stie sigur. Eu sunt foarte obosita si asta pt ca inca muncesc, adica curatenie si mancare dar nu numai pt mine si de aceea stau foarte mult in picioare iar seara abia imi mai simt picioarele de durere. Nu stiu ce sa folosesc pt ele pt ca acum am numai pete vinete pe ele si nu stiu de la ce sunt, ma gandesc ca mi s-au spart niste vene, stiu ca sunt niste ciorapi speciali dar nu stiu de unde sa-i iau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Hai, mai, ca toate calendarele alea chinezesti sint aiurea. La mine a fost 100% invers.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=10" target="_blank"> Deiu cu diploma - ma votati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena2001 spune:

i_dica20, ciorapi din aceia medicali eu am vazut la farmaciile din cadrul spitalelor dar din cate stiu eu se dau pe baza de prescriptie ....cel mai bine ar fii sa-ti intrebi medicul....ciorapii s-ar putea sa te ajute un pic dar sunt cam incomozi asa ca incearca sa te odihnesti cat de mult poti.....

Numai bine!

Irina, mami de Cezara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_dica20 spune:

Multumesc mult Elena pt. ajutor, o sa merg saptamana viitoare la doctor si o sa vorbesc, imi pare rau dar de odihnit nu prea am cum, doar noaptea.
Multa sanatate la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Dupa calendarul chinezesc Paul trebuia sa fie fetita si fetita de acum baiat. Asta este, or ies bine or nu. Una din doua.

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

Va rog aprindeti o lumanare in amintirea bebelusului meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

18+ poze cu fetita si cu mine

Mergi la inceput