Aveti prieteni de familie?
Raspunsuri - Pagina 3
caramel spune:
nici noi nu avem prieteni de familie, cel putin de cand cu copilul...suntem atat de ocupati si de obositi!Cand era foarte mica fetita , ne deranja cand venea cineva la noi, mai ales daca era timpul de baita sau de culcare.Ma deranja si telefonul daca suna si-mi trezea copilul!Timpul a trecut, si sita s-a cernut, amici ar mai fi, dar prieteni-nu.Cel mai bine ne intelegem cu nasii nostri de cununie, desi sunt vreo 15ani intre noi.Mi-aduc aminte ca in casa parintilor mei tot timpul veneau ba rude, ba, prieteni, in general vizitatori.Multi dintre vecini ii vizitau.La noi in bloc nu e asa.Aproape ca am vecini pe care nu i-am vazut niciodata.
Theiuta spune:
Doamne, fetelor de cind ma rodea si pe mine subiectul asta!...
Nici noi nu avem prieteni de familie.Sotul meu si nasul au fost prieteni inainte, dar cu nasa...mai bine lipsa.
Aveam o prietena in liceu care toata ziua avea casa plina, bine erau si 3 frati si fiecare cu prietenii lor, era un dute-vino la ei in casa.Imi placea mult.Dar, in acelasi timp eram constienta ca pe unii dintre prieteni eu nu i-as fi tolerat la mine in casa.Ea e mai toleranta si acum:nu o deranjaza(desi are 2 copii) sa doarma si pe jos daca are casa plina.
Apoi, sotul ei la cam are cu bautele si stiti ca prieteni de pahar cu sotii vorbarete se gasesc...
Eu nu beau cafea, nu fumez(deci se exclude din start staul la o birfa la o tigara), mai am o prietena din copilarie cu care mai stau de vorba lunar, dar in rest...s-au cernut. Si dupa nasterea copilului si mai mult. Sotul meu nu fumeaza, nu bea, deci se exclud prietenii de pahar cu sotiile.
Vprbeam si cu el pe tema asta si am cazut de acord ca e greu sa gasesti o familie in care sa aiba puncte comune si sotii si sotiile si, eventual sa mai aiba si copii, deci sa se joace si Nicolas.
Sincer, nu mi-ar place sa fie ca in gara in casa mea, dar din cind in cind sa mai iesim la mici si bere, la un teatru, cu copii...
Theiuta
poze cu Nicolas
Sorina-Alexa spune:
Buna,
Cel mai bine ne intelegem cu familia - sora sotului si a mea,iesim tot timpul impreuna,chiar si la mici excursii afara din Bucuresti.
Peste 2 sapt. mergem la Ploiesti,la sora mea.Este ziua nepotelului si face party![]()
Astfel de iesiri ne deconecteaza si ne incarcam bateriile.
In rest mai am o prietena f buna care nu locuieste in Romania dar vorbim zilnic si ne vedem cand vine ea in tara si o fosta colega de munca cu care ma inteleg la fel ca si cu sora-mea.Doarme la mine,atunci nici nu realizam cand trece timpul si aproape ne apuca dim. discutand.
Am fost chiar si la munte cu ea si o alta prietena de-a ei,acum vreo luna,am stat 1 sapt. si ne-am simtit extraordinar.
Si sotul meu are incredere deplina in ea si este de acord cu prietenia noastra.
Si verisoarele mele ma inteleg iarasi bine si ne vizitam,mai ales ca si ele sunt casatorite iar noi stam si barfim ca-ntre fete si barbatii cu ale lor.
Este mult mai placut sa iesi in grup decat singuri.
Sorina&Alexa
BOCANILA spune:
Lumea in ziua de azi este foarte rea,egoista si profitoare.
Cei mai buni prieteni iti sunt cei din casa ta,cu care imparti bucata de paine.
SI va rog uitati va la pozele mele sa vedeti ce dea prieteni am.
Mi-am facut foarte multe prietene aici pe DC.Imi sunt suficiente.
VA PUPICI SI VA IUBESC!

poze cu familia mea