Aveti prieteni de familie?
Raspunsuri - Pagina 2
miria_cristina spune:
Eu cred ca as inretine-o.![]()
Exista concedii, sarbatori, WE-uri, asa ca, prieteni sa am!![]()
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
aurora56 spune:
Michidutza , eu sufar de aceeasi "boala".Si noi am avut prieteni cu care ieseam pentru ca aveam masina dar macar atunci cand a avut sotul meu nevoie de el ,acesta l-a ajutat neconditionat .Relatia s-a racit din alt motiv(divortul lor).Si eu doresc niste prieteni cu care sa ne intalnim in wekend sau la diferite sarbatori,concedii dar asa cum spunea cineva ,trebuie gasite niste puncte comune si cred ca trebuie efort din partea ambelor perechi pentru a mentine aceasta prietenie . Viata sociala conteaza chiar daca uneori nu vrem sa recunoastem asta (cel putin unii nu recunosc).
silvana_salajan spune:
Intr-adevar, aceste relatii trbuie intretinute, nu oricine este dispus. Timpul de odihna este intr-adevar limitat, in lumea vitezei in care traim. Totusi, cred ca este bine sa ai astfel de prieteni , chiar daca nu te vezi zilnic cu ei. Sa te simti bine in compania unor oameni, sa ai ce vorbi cu ei, e de fapt socializare. Fara acesti oameni te simti izolat, parca ai fi un robot care nu stie decat munca,munca si iar munca.Asta e parerea mea, desigur nu cea mai avizata din lume.
adela2006 spune:
noi avem un cerc de prieteni unii mai apropiati altii nu chiar dar adevarul e ca nu stiu ce m-as face fara ei nu as putea trai doar eu cu sotu si viitorul bebe singuri ; ne ajutam unii pe altii ne vizitam facem concediile impreuna
cred ca o prietenie exista atunci cand pur si simplu il acepti pe acel om fara sa-l judeci orice ar face
va doresc la toate cat mai multi prieteni
31 sapt
monalac spune:
noi suntem un grup de vreo 5 familii,ne vizitam la zile de nastere,la onomastici,in wekeend,iar ei s au nasit intre ei,eu si sotul meu suntem singurii care avem alta pereche de nasi,in rest,celelate 4 familii sunt finii unora si nasii altora,in acest grup.acum au aparut si copii,noi avem un baietel de 1 an si 10 luni,o alta familie are gemeni de 1 an si 11 luni,o alta o fetita de 7 luni,iar o tipa e insarcinata in 16 saptamani.a mai ramas o singura tipa din gasca fara copil,dar nu e tp pierdut.deci avem si pasiuni comune,bineinteles,copiii.numai ca nu stam f aproape unii de altii si nu ne vizitam atat de des precum am vrea,copiii ne ocupa mult tp,dar macar o data la 3 saptamani tot ne vedem.in rest vb pe mess,la telefon...mi se pare extraordinar sa ai prieteni....,plus ca zilnic ies cu baietelul afara si ma intalnesc cu vreo 5 mamici,care au copiii de varsta apropiata,
MaryP spune:
Si noi avem prieteni destui (majoritatea casatoriti), dar acum- de cand avem bb mic - i-am cam indepartat (din lipsa de timp, oboseala, program la bb...etc) si uneori si eu le duc dorul, sa mai pove si eu cu cineva, ca ne vedem tare rar.
E destul de trist fara prieteni, dar e si greu sa intretii relatiile (mai ales dupa ce ai bb si probleme gramada), sa mai "faci frumos" pt ei (cine, iesiri la petreceri, film...etc).
Acum nu duc asa o lipsa acuta (numai uneori), sa vedem peste cativa ani...
Maria si
RAZVAN MIHAI – puiul meu drag
“Normal înseamnă să te îmbraci în haine pe care le-ai cumpărat pentru lucru, să conduci prin aglomeratie într-o masină pe care încă o plătesti, astfel încât să ajungi la un serviciu de care ai nevoie pentru a plăti hainele, masina si casa pe care o lasi goală toată ziua ca să-ti permiti să trăiesti în ea.”(Ellen Goodman)
Zenobia spune:
Noi avem foarte multi prieteni, insa dupa ce ne-am casatorit am descoperit ca ne place mai mult sa stam acasa amandoi si sa rarim vizitele cu prietenii. Asta nu inseamna ca de tot. Ne vedem, sunt simpatici, saritori, dar mie imi place de ex mai mult sa savurez o masa gatita de mine cu sotul meu si sa stam de povesti pana seara tarziu decat sa mi se umple casa de prieteni si a doua zi sa ma trezesc cu un cap cat o banita.
Zenobia
www.snugglepie.com/ezb/701399.png" target="_blank">Vine Mos Craciun!!!
Cununia civila
Deja casatoriti
-----------------------
Love, think, help
silvana_salajan spune:
Pai sa ai prieteni de familie nu inseamna sa stea la tine tot timpul. Dar asa, de zile festive, de iesit la iarba verde, sa ai prieteni e un lucru bun. Apoi o prietena cu care sa poti vorbi orice e iarasi lucru mare.Asta e parerea mea, nu cea mai avizata din lume.
sirod spune:
Sintem trei familii ,toti avem copii, intre 1 an juma' si 9 ani, mergem impreuna in concedii, ne intilnim cind avem toti timp liber, sau cei care au liber...ne completam foarte bine.
Spunea cineva ca e mai greu sa legi o prietenie cind inaintezi in virsta.Eu va spun ca e doar o problema de afinitate.
Ce sa va spun, intr-adevar prieteniile se sustin, ne telefonam, ne intindem o mina de ajutor, ne distram, ridem, ne simtim extraordinar impreuna!
Ne place ca de ziua de nastere a lui X (unul dintre noi) 'programam' vacanta de vara...de ziua altuia, vacanta de iarna...sintem 'insirati pe tot anul', nu avem perioade mari de 'liniste'.
E placut sa sti ca oricand ai o usa deschisa si cineva te asculta cu drag!