Informatii utile Constanta (3)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blondiemonyk spune:

syl74 ,nu stiu ce sa-ti zic,sotul meu a facut spermograma acum 3 ani,dar tb s-o refaca saptamana asta. Ca tratament naturist iti recomand branca ursului,maca si au mai aparut niste injectii cu aloe vera pura pe care le-a facut ANGELIQUES si sotul ei(dar acum e in concediu).Mai multe detalii sunt pe prima pagina a discutiilor,la tratamente pt infertilitate.
Vroiam totusi sa te intreb daca stii cumva,sau presupui cauzele spermogramei proaste(stres,oboseala,etc) si unde ai facut-o.
Pana atunci,sanatate si raspunsuri pozitive din partea fetelor care se pricep !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

buna dimineata
syl imi pare tare rau
unde a facut spermograma?
dupa parametri,nu e numai hipospermie,si la mobilitate e rau ....si aspectul cum este?
tratamente...intai trebuie sa vedeti cauza: daca e vorba de vreo infectie,varicocel sau este o problema hormonala....trebuie sa mergeti la urolog... multe informatii gasesti la topicul "azoospermie" pe prima pagina
mult succes si multa rabdare si veti reusi

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

my ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl74 spune:

Blondemonik, cauza poate sa fie strsul, oboseala, nu stiu cesa mai cred. De 2 luni ne-am luat si noi casa, ne-am m-ai linistit eram stresati rau. Analiza am facut-o la BIOTEST (laborator recomandat de dr. Lutescu-pe langa cabinetul dansei).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl74 spune:

Cornelianeli, analiza am facut-o la biotest (laborat. recomandat de dr. lutescu).
Aspect :opalescent, vascozitate -picatura clara,rare flocoane.
Am rasfoit putin prima pagina de la Azoospermie si m-am ingrazit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor.

Eu sunt bine. Astept cu nerabdare sa treaca si saptamana asta ca sa ajung iar la eco. Sper ca bebe e bine. N-am nici-o problema, doar lupta cu greturile de seara continua. Am inceput serviciul de ieri, dar nu e greu, ca am program scurt,pana la ora 14.00.

Mada, o sa vine bebe, cred ca e cea mai grea asteptarea acum, dar mai ai putintica rabdare! eu ma gandesc la voi in continuare si ma rog sa treceti intr-o noua etapa a vietii sanatosi si fericiti, toti 3!
Angelique, cu intarziere iti urez si eu concediu placut! poate il convingeti pe bebe sa vina si la voi in concediul asta!

Va pe toate si curaj, orice vis poate deveni realitate! nu renuntati pt ca intr-o zi veti reusi, asa, ca mine!

Andreea 8+
Punctuletzul meu

Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

.....Ma gandesc cum sa formulez ca ceea ce postez acum sa sune k o "informatie utila" si sa nu fie "off topic"...
.....Da...cred k e util sa ne amintim de Dumnezeu mai mult decat oricand ,acum in post....

Interviu cu Dumnezeu, de Octavian Paler
================================

- Ai vrea sa-mi iei un interviu, deci... zise Dumnezeu.
- Daca ai timp... i-am raspuns. Dumnezeu a zāmbit.
- Timpul meu este eternitatea... Ce īntrebari ai vrea sa-mi pui?
- Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu mi-a raspuns:
- Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca.....iar apoi tānjesc iar sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea pentru a face bani... iar apoi īsi pierd banii pentru a-si recapata sanatatea. Faptul ca se gāndesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
Dumnezeu mi-a luat māna si am stat tacuti un timp.
Apoi am īntrebat:
- Ca parinte, care ar fi cāteva dintre lectiile de viata pe care ai dori sa le īnvete copiii tai?
- Sa īnvete ca dureaza doar cāteva secunde sa deschida rani profunde īn inima celor pe care īi iubesc... si ca dureaza mai multi ani pentru ca acestea sa se vindece; sa īnvete ca un om bogat nu este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai putin; sa īnvete ca exista oameni care īi iubesc dar pur si simplu īnca nu stiu sa-si exprime sentimentele; sa īnvete ca doi oameni se pot uita la acelasi lucru si ca pot sa-l vada īn mod diferit; sa īnvete ca nu este suficient sa-i ierte pe ceilalti si ca, de asemenea, trebuie sa se ierte pe ei īnsisi.
- Multumesc pentru timpul acordat....am zis umil. Ar mai fi ceva ce ai dori ca oamenii sa stie?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a spus:
- Doar faptul ca sunt aici, īntotdeauna...

Madalina 38+,

poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna!
Syl: Eu zic sa refaceti spermograma la un alt laborator, eventul poti chiar sa mergi si la Bucuresti pentru siguranta unui diagnostic......se poate face si o ecografie testiculara daca mergeti la un uro-androlog. Trebuie sa identificati cauza si sa vedeti daca se poate face ceva cu tratament. Sunt persoane care au obtinut rezultate spectaculoase.....deci nu e totul pierdut.
Madaluta: Ce frumos......mi-au dat lacrimile...
Ioana: Astep vesti de la tine.....maine....poate vii cu doua liniute!!
Cornelia: Tie iti trimite Angelique mail???? Oare o fi facut testul???
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meko spune:

sunt nou nouta pe forum si iata ce am de zis:
Am nascut pe 30.10 un baietel cu dr. Peteanu prin cezariana. Inainte sa nasc, am tot citit subiecte pe forum , chestii care ma interesau, dar nu m-am inscris pana astzai ca membru. Ulterior, am recunoscut-o aici pe mamacita ca fiind doctorita care mi-a facut anestezia. Am fost f. multumita, nu am simtit nimic, iar efectul anesteziei a trecut exact cand mi-a spus ca se va intampla. Si mentionez ca am mers la noroc, vorbisem numai cu dr. Peteanu pt. operatie, de anestezie nu aranjasem cu nimeni. Tocmai de aceea, pt. ca am recunoscut-o aici pe mamacita vreau sa ii multumesc, atat pt anestezia de care am avut parte, cat si pt. faptul ca m-a facut sa zambesc in acele momente...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

la mine a venit mos nicolae am fost cuminte
maria nu stiu nimic de angeliquedes...e tarziu n-o sun acum
ioana sa stii ca ma gandesc la tine cu pumnii stransi
meko bine ai venit si sa-ti traiasca baietelul
va pup pe toate,fiti cuminti sa vina mosu'

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

my ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

quote:
Originally posted by meko

sunt nou nouta pe forum si iata ce am de zis:
Am nascut pe 30.10 un baietel cu dr. Peteanu prin cezariana. Inainte sa nasc, am tot citit subiecte pe forum , chestii care ma interesau, dar nu m-am inscris pana astzai ca membru. Ulterior, am recunoscut-o aici pe mamacita ca fiind doctorita care mi-a facut anestezia. Am fost f. multumita, nu am simtit nimic, iar efectul anesteziei a trecut exact cand mi-a spus ca se va intampla. Si mentionez ca am mers la noroc, vorbisem numai cu dr. Peteanu pt. operatie, de anestezie nu aranjasem cu nimeni. Tocmai de aceea, pt. ca am recunoscut-o aici pe mamacita vreau sa ii multumesc, atat pt anestezia de care am avut parte, cat si pt. faptul ca m-a facut sa zambesc in acele momente...

M-ai bucurat la sfarsitul unei zile grele.Un multumesc din inima si la modul cum ai facut-o face mai mult decat orice plic
Uiteptr,tine si baietelul tau.Ce faceti,cum este ca noua mamica?E cuminte,papacios,somnoros?Va doresc sanatate multa si sarbatori fericite!Sa va avem printre noi cat mai des!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput