Informatii utile Constanta (3)
Raspunsuri - Pagina 25
AngeliquedeS spune:
Mamacita, esti o comoara pentru noi, cu sfaturile tale competente si la obiect. Din punctul nostru de vedere si in necunostinta de cauya, putem interpreta gresit lucrurile or nimic nu e asa cum pare la prima vederei si totul poate avea o explicatie. te mai rog ceva, am mai postat odata inbtrebarea dar cred ca nu ai apucat sa citesti. care este diferenta intre rahie, epidurala si peridurala. Multumesc.
Pupici,
Angelique
pozele mele, povestea nuntii, luna de miere
ege spune:
mamacita,nu am vrut sa sperii fetele.pur si simplu in clipa aia m-am gandit ca am fost eu ghinionista.dar,in final s-a terminat totul cu bine si m-am refacut repede.precizez ca dr.anestezista a venit si inainte sa ma externez si mi-a scos cateterul(am stat 3 zile cu el).a fost f bine.eee am si uitat.si vreau sa va zic ca in general sunt o fricoasa,imi e frica si de o injectie,dar at.mi-a dat DZEU o putere,de se mirau toti cunoscuti.am intrat in salonul de op zambind.
si vreau sa va zic ca fata mea a iesit o zambareata.poate ca vroiam si eu sa nasc mai repede,pt ca eram greoaie dar nu m-am facut de ras pt kg luate(26),fetitza mea a avut 4.3 kg si 54 cm.
asa ca ,fetelor,mult curaj!!o sa vedeti ca o sa fie bine!!!
ma intreba angeliqedeS cu cine am nascut??am nascut cu dr.cristurean.
noapte buna,constantza!!
ege si arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
AngeliquedeS spune:
Am intrat sa va salut si sa va spun ca ne revedem peste 10 zile!
Pupici,
Angelique
pozele mele, povestea nuntii, luna de miere
blondiemonyk spune:
AngeliquedeS mersi pt raspuns,cred ca asa o sa fac.
Fetelor, am o intrebare delicata de baraj !
Uratii au venit la mine incet-incet,asa cum vin de obicei.Adica:joi cateva picaturi,vineri altele,d-abia sambata pot sa zic ca a venit menstruatie mai mare.Zic "mai mare" pt ca niciodata nu e la fel,odata e mai mult,odata e mai putin. Si vin acum si va intreb : de cand socotiti voi prima zi de menstruatie:de la primele picaturi sau de la prima zi "plina"? Va cer parerea pt ca am citit ca ar tb dupa a doua varianta.
Si va mai intreb ceva : ca sa mergi la o monitorizare sau la un eco(in cazul meu pt chisturi-tb mers pana in ziua a 5-a maxim!) cum procedati? Pt ca pe mine ma tine cu picaturile astea si o saptamana intreaga, si e cam de prost gust (cel putin pt mine,nu stiu pt doctor) sa mergi sa-ti faci un eco intravaginal in conditiile astea.
O parere ar conta mult pt mine de la niste experte ca voi (chiar asa va consider,pt ca la mine,chiar daca au trecut 3 ani de cand tot ne chinuim,am dat doar peste doctori care nu se ocupau de infertilitate, si nici macar niste analize ca lumea nu m-au pus sa fac).
VA PUP PE TOATE !
madaluta spune:
blondiemonyk:nu stiu cum e monitorizarea asta pt chisturi...din ziua a 5..???
Eu stiu k monitorizarea foliculara se face undeva la jumatatea CM.De ex, la un CM de 28 de zile, ovulatia ar trebui sa fie in jurul zilei a 14, deci monitorizarea ar trebui inceputa prin ziua a 11-12 si continuata pana se vede dc folicul s-a spart sau nu( deci nu numai dc exista foliculi-ei pot exista chiar in nr mare, dar sa nu se sparga nicunul, deci sa nu elibereze niciun ovul).Dc ai CM mai lung tb sa prelungesti si monitorizarea.Eu il aveam f neregulat(29-36) si trebuia sa incep devreme si sa fac pana prin ziua 20 monitorizare- o data la 2 zile)Iar la numerotarea zilelor , eu stiam k se incepe de cand incepe sa fie rosu...Dar nu stiu dc e si corect.
La d-na lutescu te primeste la monitorizare dc suni in primele zile ale Cm si spui k vrei programare pt monitorizare foliculara. Nu are treaba cu programul de consultatii.Bafta multa
Madalina 38+,
poze,
maria08 spune:
Buna dimineata!
Angelique: Asteptam vesti!!!!!
Blondiemonyk:Si eu cred ca nu-i prea placut sa mergi la eco daca mai sangerezi.......dar daca trebuie...asta e. Sa nu-ti faci griji ca a vazut destule.....sa nu te jenezi. La ce medic esti acum? Cat despre calcul nu stiu nici eu cum e.......eu am considerat ziua 1 - ziua cu prima sangerare.
Va pup pe toate! O zi buna!
blondiemonyk spune:
Multumesc fetelor pt raspuns.
MADALUTA, n-ai inteles tu bine ce am scris. Am zis: montorizare SAU eco (pt chisturi in cazul meu, cand tb sa ma duc pana in ziua a 5-a). Stiu si eu ca la monitorizare tb mers cam de la a 10-a zi a CM , la 2 zile.
MARIA ,eu inca nu sunt la un medic in Cta,am niste chisturi pe care incerc sa mi le tratez cu Dr.endocrinolog Simion si merg la eco la Dascalu.O sa incerc de data asta, ca am tinut tratament de vreo 3luni,si la dna.Dr.Lutescu,ca prea e "pe-afara" Dascalu. Daca tot nu iese bine, "ma las" de Constanta, si direct la Tutunaru ma duc...ca M-AM SATURAT !!
In weekend am mai aflat ca inca o prietena care,nu stiu cum se face,nici asta nu-si dorea(ca am mai avut vreo 3 cazuri), a ramas insarcinata....si are chiar gemeni.Nu stiu cum sunteti voi, dar pe mine pur si simplu m-a daramat vestea asta.Nu mi s-a mai intamplat pana acum sa reactionez asa.Pana acum treceam destul de usor peste.Bine,e si un caz mai special,cred.Sunt ff tineri,casatoriti de cateva luni,nu se inteleg nici bine...etc.Poate d-aia.Nici eu nu mai stiu.
cornelianeli spune:
buna fetelor
blondiemonyk ca sa vezi ce e si soarta omului...cand nu-ti doresti iti da si cand .....
am si eu cateva amice proaspete gravidute si de fiecare data cand ma intalnesc cu ele ma ingrozesc...una nu a facut nici o analiza,nici un test,un singur eco....ea se simte bine si cam atat
cealalta a avut greturi mari si zicea ca nu ar mai face copil nici sa......
asa e viata asta
va pupe toate,va doresc o saptamana frumoasa,cris concediu placut,bucurati-va unul de celalalt,nu te mai stresa
mada imi imaginez ce nerabdatoare trebuie sa fii,hai ca nu mai e mult si tii bebele in brate
andicu ce faceti?cum va simtiti?
maria,ioana
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
my ticker
POZE
ioana_p76 spune:
Buna, fetelor!
Am revenit si eu si abia asteptam sa va citesc mesajele din week-end, ca mi-a fost dor de voi!
Eu nu am noutati, astept.. sper sa nu vina CM. E cel mai greu zilele astea, cand orice intarziere imi da sperante..Totusi parca chiar am simptome de CM Oricum, abia pe 6 dec. voi face test daca nu-mi vine pana atunci.
Angelique o sa-mi fie dor de tine si te astept cu vesti bune. Chiar daca ai facut test, cred ca stii ca multe teste sunt relevante abia in prima zi de intarziere. Si chiar daca vin "uratii", sa va bucurati de concediu si de timpul petrecut impreuna!
Mada cred si eu ca nu mai ai rabdare, mai ales ca ai vazut si chipusorul bebicului tau! Dar mai e foarte putin si o sa-l strangi in brate!
Fetelor, va pup pe toate si va doresc o saptamana excelenta!
Ioana
trying to get pregnant
syl74 spune:
Buna dimineata si tuturor !
Se pare ca situatia mea nu este roza deloc. Am luat rezultatele spermogramei si stupoare :hipospermie. Am crezul ca a cazut cerul pe mine ! Acestea sunt rezultatele :
volum 6.8 ml
ph 7.7
nr.= 1 milion/ml
3-4 spermatozoizi/camp, din care 1 cu mobilitate normala.
Miercuri ma duc cu analizele la d-na dr. Lutescu, si pentru monitorizare folicul ,voi fi ziua 10 din CM. Sunt minime sansele sa raman insarcinata natural , nu ???
Recomandati-mi un tratament naturist , ceva, nu stiu ce sa fac.