Bucurii de sept - oct 2006 (4)
Raspunsuri - Pagina 4
Oanacn spune:
Ileana multam de raspuns. Gingia e albicioasa, ea baga tot in gura de mult timp si roade sau suge, dar bale nu are chiar f multe, scuipa ea tare dar parca nu chiar exagerat.
Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze
Varsta Bebe
adameasca spune:
Oana, e posibil sa-i creasca in gingie si apoi sa stagneze cresterea... Sau e posibil chiar sa iasa. Io-s patita cu dintii la Luk, primii doi au iesit la 3 luni si 3 sapt si a tinut-o intr-o eruptie dentara continua pana la 1 an si jumatate, cand au iesit molarii de 2 ani, ultimii. Si fiecare dinte a fist plans si jelit cum se cuvine, saptamani in sir. Credeam ca nu mai apuc sa dorm noaptea niciodata...
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
cri19 spune:
PUFY sunt adorabili baietii tai.Sa-ti traiasca toti trei.Vad ca cel mare (dintre cei mici) e bine pus la punct cu "tehnica moderna".
ADAMEASCA eu deja sunt satula de asa zisele glumite: " si pe cand se naste?" .
Sa auzim numai de bine.
CRICRI mamica lui ANDREI ROBERTO-28.08.2006
http://community.webshots.com/album/555408571vGfwGn
amarantina spune:
Si a mea are bale, gingia un pic alba si suge tot ce prinde, dar ma gandesc ca e prea devreme pentru dinti.
Fi-mea sta pe burta, nu plange, se ridica in coate, dar cand pune capul jos nu-l intoarce pe-o parte si eu am impresia ca nu mai respira, ii intorc eu capul si atunci incepe tambalaul, ca nu-i convine sa intervin.
adameasca spune:
Tocmai ce-o laudam pe fi-mea ca nu mai are colici, dar se pare ca in noaptea asta iar isi vaita burta, ca nu doarme nici acum... Ma duc s-o iau eu ca sotzul e rupt de somn. De parca eu as fi mai proaspata...
Hai, va pup si va doresc o noapte linistita!
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
itzy-bitzy spune:
Cri, Gety ... si nu mai stiu exact cine spunea ca au bebei carora le curg ochisorii...mie mi-a spus asistenta cand a venit la noi ca in cazul in care voi avea probleme cu ochisorii sa- i pun prima data cateva picaturi din propriul laptic deoarece are multe proprietati...etc cunoasteti voi...Mie mi s-a parut un pic bizar dar sa stiti ca acelasi lucru l-am citit si pe site aici la topicul despre Alaptare. Deci incercati si voi poate are efect...
Itzy-Bitzy
cu Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
cri19 spune:
Mie imi place tare mult gingiuta bebelului meu asa cum e acum;sper sa nu se impodobeasca asa repede cu dintisori.Chiar asa,cum e cu suptul cand apar dintisorii,nu ne musca de sfarc?
Sa auzim numai de bine.
cri19 spune:
ITZY si mie mi-a zis pediatra de laptic,dar sincera sa fiu nu i-am pus decat de vreo 3 ori.Oricum acum s-au curatat si sper sa ramana asa.
Sa auzim numai de bine.
amarantina spune:
Cri habar n-am ca lui David i-au aparut primii dinti pe la 7 luni iar eu l-am intzarcat la 6.