Bucurii de sept - oct 2006 (4)
Raspunsuri - Pagina 3
_Ralu_ spune:
buna seara fetelor!
mama, da' stiu c-ati scris nu gluma de azi noapte de cand m-am culcat eu...
gripo, multumim! ce haioasa ai fost cu bisisica! mi-am amintit de profa mea de rusa din generala. mereu ne facea bisisici ratacite!
alessia, cand aj prin 13 cu fata te anuntam sa se cunoasca copiii, nu? sa stii ca nici alexia nu suporta sa stea pe burtik. cand era mai mica statea, dar acum nu vrea si pace! se impinge intr-o manuta si intr-un piciorus pana se rostogoleste pe spate!
tanima, pt botez: ulei, prosop, sapun, crasma (o panza alba in care prinde nasa copilu'), fasa (o bucata de panglica, sau chiar fasa care se gaseste in magazine), eventual cruciulite de pus in piept. toate le ia nasa. si bineinteles, lumanarea si hainute pt bb de la pampers pana la hainute de exterior. tot de nasa luate!
eloise, da, stiu ca-i cald, dar daca mie mi-e asa frig nu ca nu as suporta dar parca nu pot sa cred ca nu-i e si ei frig...nu stiu daca ma intelegi. nu mai zic ca in cartile pe care le am am citit chiar de 19 grade! brrrrrrrrr!
laliq, da chiar contrariata era alexia de ce citea. cred ca nu era de acord cu becali!
fetelor, de pampers, eu pot sa va zic ca am facut si eu testul, adica am taiat un pamers "ud" si nu e niciun pic de lichid in el. este un gel, facut asa granule, tare!
crisnemes, ce haioasa esti cu hainele. cum sa nu-ti gasesti? adica imi gasesc eu, si nu-ti gasesti tu! iar gripo e mortala cu masurile ei de elefanti!
sherryll, mie mi se pare mult sa-i dai 120ml de acum, dar nici s-o lasi nemancata. inseamna ca ai un bb care papa mai mult decat media, dar nu o poti lasa nemancata! alexia, care papa exclusiv formula, papa, acum la 2 luni, 100ml/masa, si doar rar la 1 masa pe zi sa zic, 130ml! ea papa cam putin totusi, recunosc!
cat despre operatie, nu e deloc in regula sa se umfle! du-te repede la dr sa nu dai de altele! eu de la 3 zile cand am venit acasa, am avut incizia curata, niciun fel supurare, cojite si nici umflata sau tare nu a fost! singura chestie care ma enerveaza e ca inca mai simt zona op putin amortita si mananca de mooooor!
raluca de alexia-maria(07.09.2006)
pozishoare
m-am facut maricica! si ma mai fac!
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">va invit sa ma cunoasteti!
inni spune:
Alessia ...cu placere...oricand.
Ileana...mai..nu stiu ce sa zic. S-a mai cumintit, in sensul ca sunt zile cand sta cuminte in carucior (o pun in patut numai cand doarme...ziua o las in carut..si daca adoarme acolo ramane asa). Dar nu s-a schimbat cu nimic programul ei de veghe. Tot asa sta treaza..multe ore. Astazi am exilat-o in balcon , iarasi, , si a dormit 3 ore. Am luat-o de acolo de teama ca a stat prea mult. Si ea tot dormea. Deci afara..le cam doarme. Tinuta in casa...nexam. Noaptea are acelasi program. Primul somn e de 5 ore..apoi urmeaza in ordine descrescatoare sculare la 3h...2h...1 1/2h
Larisa am completat lista.
Dani..cate saptamani aveai cand ai nascut ? (daca-ti face placere sa-ti mai amintesti ..daca nu, eu am rabdare si te astept cu raspunsul pentru cand vrei tu. (e pentru lista)
Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei
inni spune:
Aaa..un amanunt pentru Ileana. Nici Amalia nu sta pe burta . La fel ii ramane capul intepenit ori drept si sta cu nasu in paturica si o suge...ori intr-o parte...dar se enerveaza . Nu vrea sa se ridice in coatele alea deloc.
Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei
roxanae spune:
Adinazot si Dani felicitari pt. fetite si recuperare rapida.
Sherryll si eu te indemn sa mergi de urgenta la doctor.Nu e de jucat cu operatia.Multa sanatate.
In rest noi suntem bine (adica fetele ca eu m-am captusit cu o raceala).Nici Rebeccai nu ii place pe burta.Sta maxim un minut dupa care incepe sa urle de zici ca cine stie ce se intampla.
Roxana01, Reby s-a nascut cu 4kg a scazut la 3,8kg ; la o luna avea 4,8kg iar acum are 5,6kg .
si noapte buna!
Roxana de Diana-Rahela(8.05.2002) & Sarah-Rebecca (18.09.2006)
poze
cri19 spune:
Dragele mele,va multumesc frumos pt. (re)primire,m-ati topit de tot.
INNI esti nemaipomenita ( in sesul cel mai pozitiv cu putinta);chiar am fost uimita si teribil de impresionata de mesajul de pe prima pagina.
De emotie nici nu mai tin minte ce am citit in rest...
ELOISE despre ce stafilococ e vorba?Daca am inteles eu bine din discutii e vorba de ceva la ochisori?!Si noi avem probleme cu ochisorii,ii tot curg.De cand am iesit din spital tot face ca un fel de urdori.Am incercat pana acum cu Tobrex si cu Nettacin.La cel din urma a reactionat mai bine,dar i-am pus de 4-5 ori pe zi picaturi (la indicatia medicului oftalmolog).Acum parca i-a trecut si sper sa nu-i mai reapara.Tu ai incercat cu Nettacin?
In legatura cu discutiile de aseara,am aflat cat e tacamul de persoana la noi - 1.000.000lei fara bautura si tort.
Si puiul meu doarme tare bine cand iesim afara sau cand e in masina.Cand nu ma mai inteleg cu el singura solutie e sa-l scot la plimbare.Din ce am mai aflat si eu de la alte mamici cu mai multa experienta se pare ca daca sunt activi mai mult de o ora obosesc si devin maraiti tocmai din prea multa oboseala.Sfatul pe care mi l-au dat a fost sa incerc sa-l tin strans in brate ( eventual infasat ) ca sa nu mai poata da din manute si picioruse.Am incercat si la mine a functionat.
Sunt bucuroasa ca azi nu a mai facut febra,insa nasucul e inca ft. infundat si mai tuseste.
Am terminat si cu pregatirile pt. petrecere; azi am umblat dupa o firma care sa aranjeze localul( fete de masa,huse scaune,baloane)
Maine insa va fi ziua cea mai grea pt. mine...tre' sa-mi gasesc ceva de imbracat;ce aveam eu probleme inainte,dar acum mi se pare misiune imposibila.E complicat sa gasesc ceva care sa-mi stea cat de cat onorabil la cele 87 de kg. pe care le car cu greutate,mai ales ca burta arata in continuare ca de gravida ( undeva pe la 6 luni).Poate totusi o sa am noroc si o sa gasesc ceva...
Sa auzim numai de bine.
CRICRI mamica lui ANDREI ROBERTO-28.08.2006
http://community.webshots.com/album/555408571vGfwGn
cri19 spune:
Am uitat ce era mai important:
LA MULTI ANI tuturor celor care-si serbeaza astazi ziua.
Sa auzim numai de bine.
cri19 spune:
Sa inteleg ca sunt singurica pe aici?
Cred ca am gresit ora,e ori prea devreme ori prea tarziu .
Sa auzim numai de bine.
pufymic spune:
Eu nu am apucat sa citesc din urma, dar vad ca a revenit Cri pe baricade! Bine ai revenit mamico!Ne era dor de tine!
Am pus niste poze noi cu gongolinii mei dragi, daca vreti sa le vedeti sunt www.puf.hostcenter.ro/main.php?g2_itemId=3441&g2_page=1" target="_blank">AICI!
Pupici!
Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)
adameasca spune:
Inni, fetele noastre is trase la indigo, clar. A mea foarte rar se impinge si sta in coate, in rest nimic. Pai Luk era super fericit cand il lasam pe burta, era cu capul pe sus, studia tot in jur. De fapt el a dormit incepand de la 2 luni exclusiv pe burta si asa doarme si acum...
Cri, avem aproape acelasi nr de kilograme si probabil ca si in talie avem tot aceleasi dimensiuni. Burta ma enerveaza si pe mine cel mai rau... Da' stiu ca o sa scap de ea, asa am fost si dupa prima sarcina. Daca imi pun salopeta de gravida ma felicita lumea pe strada pentru sarcina, nu alta.
Ziggy, eu n-am avut niciodata bineroane de sticla, numa grija lor sa nu le sparg nu mai aveam... Si la primul copil, si la al doilea am folosit si folosesc Avent. Foarte rezistente, usor de spalat, usor de pus laptele praf in ele pentru ca au gatul larg.
Oana, semne de dinti sunt bale multe, da' multe, nu le faci fata cu stersul, gingia albicioasa si tare, nevoia de a baga totul in gura si de a roade si o stare de agitatie.
Pufy, cunoastem cum e sa racim cu totii in casa. Stai sa vezi cum e sa plimbi o raceala de cate doua ori pe cap de membru de familie... Insanatosire grabnica!!!
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
adameasca spune:
Pufy, baietii tai sunt incantatori! Pe bune. Sa fiti sanatosi.
Cri, nu esti singura, eu mai stau vreo juma de ora. Astept sa adoarma si fi-mea profund, s-o mut langa frate-su, ca acuma doarme iepureste, leganata pe picioare de tac-su, o cam doare burtica nitzel.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)