Piticlontzi de iulie-august 2004 (203)
Raspunsuri - Pagina 12
Nora__ spune:
quote:
Originally posted by cristalina
Auzi, daca ma mut la Ieshi facem o combinata?! O cooptam si pe Carmen, iar daca ni se pare ca e pensia prea departe ne lasam de job-uri si deschidem gradinitza...:)))
Pai pana cand o viata amara!
(nu fac misto, dupa noaptea urlacioasa pe care am avut-o mi se pare o idee absolut minunata!)
Na belea...pai io vreau sa scap oleaca de copchilaraie si ma apuc sa adun 50????Mai bine fac ore suplimentare.Doar daca suntem patroane si noi doar incasam banii
Nora
Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
alice2004 spune:
Hehee, se deschisera cluburi d'afaceri pacilea !! Mey, daca vorbiti de "adunate", apoi il descarc si eu pe Andrei la voi, si cred ca ne muta vecinii de acolo cu totu in Australia, ca Gizmo e vocalist rau de tot (deh, l-a mostenit pe tac-su !)!!!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
cristalina spune:
Nora, pai patroane neica! Angajam educatoare pentru astia mici!
Ete ce de doritoare...hehehe
Mie mi s-a rupt o masea intr-un mar. Ca tot trebe sa plec si am treaba garla si nu pot sa ma duc la dentist!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
alice2004 spune:
Cum mey ti-ai rupt maseaua in mar ??? Doar nu ai mincat unul de butaforie, de foame, ca ziceai ca ti-ai terminat pachetelul de ora 12 inca de dimineata ...
Alice si Andrei
leeloo2004 spune:
Mda, ma inscriu si eu la clubul asta al mamicilor ca macar asa sunt sigura ca intra copilul pe miini cu experienta! Si zau ca ma ofer voluntar sa incep eu prin a sta cu copilasii...Nu de alta dar tare imi doresc sa mai ajung si eu intr-o sala de cinema (unde nu am mai fost de 3 ani daca va inchipuiti!) sau de teatru...
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
alice2004 spune:
Neaaah, Gabi, nu trebuie sa imi inchipui, ca stiu cum este - nici eu nu am mai vazut la fata sala de cinema de hahaaaaa, de cind cu burtica cu Andrei !!!
Alice si Andrei
cristalina spune:
Gabi, cred ca prima data o sa ajung la teatrul de papusi...am io asa o impresie...:)))
Alice, intr-un amarat de mar...d'adevaratelea...:)))
Io's aia careia i se intampla lucruri!!!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
vrabiuta spune:
buun... eu propun sa fie o seara in timpul saptamanii, pentru ca in weekenduri mai plecam unii-altii pe ici pe colo. putem sa facem grupa de pitici fie la un loc de joaca (de la 6.30 cand scapam de la birouri, pana la 9 cand se inchide), fie la cineva acasa (de la 6.30 si pana cand pica lati nazdravanii mici). propun ca grupele sa aiba 2-3 pitici (pana mai cresc un pic si va fi mai simplu).
ce ziceti?
cele mai frumoase
mitzura spune:
Magda, despre carte: din cate mai tin eu minte am comandat-o de pe net, dar dupa aceea am vazut-o si prin librarii. Cred ca o mai gasesti inca. A aparut la Editura Niculescu, in 2001. Eu zic sa dai o cautare pe google dupa autoare sau editura, sigur gasesti informatii despre ea.
Fetele, sa stiti ca eu am invidiat mult timp sistemul asta, despre care am auzit prin alte tari, in care 3-4 mamici cu copiii lor (de obicei vecine sau din acelasi cartier), se aduna intr-un grup de sprijin. Si in fiecare zi, sau de cateva ori pe saptamana stau una sau doua din ele cu copiii (depinde de cat sunt de mari), pentru 3-4 ore, in timp ce celelalte isi vad de treburi sau ies in oras. Si la noi s-ar putea face usor. Cand ma gandesc cate mamici sunt numai la mine pe strada....
Asa ca succes, poate iese ceva, daca va ganditi serios.
Si ca sa revin la ale mele: si eu am tot gratar din ala, in care se pune apa in tava de jos, chestia e ca mie imi usuca foarte tare carnea. Pieptul de pui e de nemancat dupa ce il scot de acolo. Voi nu patiti asta?.....Ioana, vita zici? pai nu iese cauciuc?
alice2004 spune:
Eu una nu am nimik de obiectat, numai ca la noi povestea cu "pina pica lat" e luuuunga, ca Andrei functioneaza dupa nustiuceorar si ar sta treaz si pina la miezu noptii !!
Si din categoria "blackoutul zilei", ma dusei la magazin sa cumpar cele necesare pentru ingineria culinara a Ioanei si pentru ca mai aveam o plasa cu mine, o las fromos la intrare, nenea ala imi da un bon, iau ce si cum, platesc si ies ! Ajung inapoi la firma si dau sa imi scot portofelul din buzunar si ... gasesc si bonul cu pricina ! Asa ca a trebuit sa ma intorc inapoi sa-mi recuperez prima transa de cumparaturi (bine ca nu am ajuns acasa, ca imi bagam unghia in git de enervare !!!). So, ca sa nu ma supar prea tare pe mine, mi-am cumparat si carticica "delicatese, frumusete si sanatate cu fructe", poate mai gasesc fro reteta interesanta ! Acu sa am si timp s-o cetesc !!!
Alice si Andrei