Piticlontzi de iulie-august 2004 (203)
Raspunsuri - Pagina 11
gama spune:
Cristalina, scuze, n-am stiut ca a mai facut bube.Deci te descurci!!
Mitzura, eu i-am "pitit" jucariile din lipsa de spatiu, dar culmea e ca nu-l mai intereseaza cele vechi, si sa stii ca le tine minte acum si dupa 2 luni!Cartea suna f.interesant, poate poti sa dai detalii despre (de unde)achizitia ei.Multumesc.
si Matei(2.aug2004)
matei mai mic
octombrie 2006
alice2004 spune:
Hai ca intrai si eu in ceata Ioanei, ca imi pica reteaua aici si ne-am chinuit sa dam de cap problemei ... acu vad ca merge, da nu garantez cit !
Beyyy, ca uitasem sa scriu, nu neicusorilor, nu le-am facut pe toate odata, oi fi io superuoman dar nici chiar asa !! Eu ii gatesc lui Andrei cam la doua-trei zile, ca nu ma lasa inima sa ii dau mincare mai veche de atit, asa ca ce ramine de la el mincam noi, mai fac cite ceva mai "necopilaresc" dar nu des ! Asa ca am ajuns si noi-adultii sa mincam mai fara grasimi, fara prajeli, blah-blah !
Nora, da, reteta aia cu pui si conopida a iesit superbuna, mi-a placut tare ! Si "bauta" cu vin, merge super !! Acu credeti-ma ca si eu sint in pana de idei culinare, ca parca m-am plictisit de toate, nu mai stiu ce ca mai fac, uneori il mai intreb pe Florin, cam ce ar dori sa manince si ma mai inspir din ideile lui, sau eventual o mai intreb pe cumnata-mea, ca si ea ii gateste fiica-sii de 6 ani ... dar acu chiar sint in pana !! As fi bagat un praz cu masline sau limba cu masline, ca nu am mai facut demultisor ... asta pentru noi, iar pentru Andrei am luat rasol de vita (sa fac o ciorba) si felul doi ... uel, aici ma mai gindesc ! Si tre sa ma gindesc dublu, ca am nevoie de doua feluri, hehehe !!
Cristalina, viu, nene, cum sa nu ? Daca ma lasati sa dorm, e minunat !! Si eu zic ca Mariuca are vreo alergie sau vreo urticarie de la ceva ce a mincat ... ca bietu paianjen nu musca el asa de "regulat" si temeinic !! Sanatate multa !
Mitzuuu, ma bucur ca esti bine ! Chiar ma batea un gind azi noapte sa intru pe DC sa vaz care mai e situatia ... pupam burtica si tinem pumnii !!
Wok ?? Da, si eu am vazut cartea aceea cu retete si l-as achizitiona si eu, ca Florin este maimultdecit fan inraiit mincaruri chinezesti - asta de cind a fost un an intreg in Coreea de sud si a mincat tot felul de dracii pacolo ! De altfel noi sintem oarecum abonati la nenii aia care fac livrari acasa cu specialitati orientale, ca sint tare bune !(miam)
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
Nora__ spune:
Mitzule....asa m-as relaxaaaaa....dar daca imi zice cineva cum sa ocolesc treburile...dau o sampanieDoar sa trimit copiii in lume si sa vina acasa la 18 ani.Macar ieri am reusit sa fac baie pe indelete fara sa aud:'mamiiiiii...mamiiiii'...sau 'Mama...vreau cutare lucru...mi-e foame...da-mi cutare lucru'...plus ca asta mic mananca prin casa si in casa parca e piata cu porumbei.Hmmmmmmm...chiar...ce bine de Cenusareasa,ca o ajuta pasaruicileMancare tot trebuie...si pt Rares fac separat.Plus e casa plina de jucarii...fac carare printre ele seara,dupa joaca.
Vreau sa spun ca nu ai cum sa ocolesti toate astea.Si in viteza,daca se poate,ca sa apuc pe toate.E si oboseala fizica,pt ca ma culc tarziu,dar e si psihica...sa tot faci,sa nu se mai termine...aceleasi lucruri...again...and again...si ceea ce) nu se repeta,de obicei e ceva rau,gen boala.
Sorry de lamentari...eu sunt foarte optmista si nu fac depresii si nu pic in melancolii suspinatoare,dar uneori chiar ma simt depasita.De fapt,bolile copiilor ma termina cel mai tare si nu-mi mai arde de nimic.Daca macar o data pe saptamana as iesi cu husbandul in oras,ar fi o chestie grozavaSi uite asa realizez ca daca nu suntem atenti,se intra in rutina aia tampita si omoratoare de pasiune...si apoi ...ne vedem la "In unul sau in doi..."(Doamne fereste si pazeste )
gataaaaaaa.....m-am descarcat....ca prea ma vait ca o baba bleaga.
Gabi...chiar asa...ce mai gatesti pt Stefanutz?Ca al meu s-a saturat de toate.Si mananca foarte prost de cand e bolnav
cristalina...eu as opta pt niste teste ,sa vezi exact la ce e alergica.Si atunci stii exact ce ai de facut.Agenti alergogeni sunt multi.De ex,io-s alergica la praf,polen,pene,algocalmin si toata gama,mancare...
La inceput eram rau de tot,apoi s-a mai rarit si am perioade 'pline' si perioade cand ma lasa,indiferent ce mananc.Dar ce am observat...sunt alergica mai ales la...stres.
Nora
Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
cristalina spune:
Mitzu, lu' John ii place la maxim sa gateasca, numa' ca nu prea are timp de finetzuri (si nu face prajituri si pizza...:)))
Gratarul e o chestie mare de pus pe aragaz, cu o chestie ca o tava de tort in care se pune apa ca sa nu se usuce friptura, un gratar si un fel de capac cu gaura deasupra.
Nu a fost scump. E cam incomod de folosit si cu ocazia achizitionarii John mi-a prajit masina de spalat (care era racordata in vechiul apartament la tevile din bucatarie si statea langa aragaz din lipsa de spatiu...)
Dar daca i-as lua wok si o carte de chinezarii cred ca o data pe saptamana m-as delecta cu specialitati...:)))
Iar eu caut la carrefour printre produsele tefal si nu gasesc wok-ul ala minunat!...:)))
Gama, prea tare nu ma descurc, ca-i dadeam pe la bubite numa cu bepantene cand se faceau prea urate, in rest le lasam in pace, nu i-am dat sirop pana acum.
dar acum arata tare tare rau...
(eu fac masuratori acum si cat merge aparatul inrosesc tastatura...cred ca vreau sa imi fac norma pentru zilele cat o sa stau in germania!...hihihi)
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
g_ioana spune:
Mitzu la capitolul fetele se grabesc la nastere,a mea a fost exceptia de la regula,la fix 40 de saptamani n-avea nici un gand sa iasa,numa ca eu ma cam plictisisem sa astept.
Iar la capitolul gratar de casa,eu am un ozn din ala care se pune pe aragaz, dar in care trebuie sa se puna si apa, asa ca se fac ok tot felu de gratare,pulpe,piept,vita si chiar ficazei de pui,mandra la adora!
gorodeii
aripile mele
g_ioana spune:
Nora,hai mama sa ne ajutam reciproc,cand vrei sa iesi in oras stau io cu plozii tai si viceversa!!
gorodeii
aripile mele
cristalina spune:
Auzi, daca ma mut la Ieshi facem o combinata?! O cooptam si pe Carmen, iar daca ni se pare ca e pensia prea departe ne lasam de job-uri si deschidem gradinitza...:)))
Pai pana cand o viata amara!
(nu fac misto, dupa noaptea urlacioasa pe care am avut-o mi se pare o idee absolut minunata!)
Mitzu, am o prietena care a nascut in Germania, fetitza. La 42 de saptamani se ruga de doctori "sa o nasca" si pe ea ca ii e frica sa nu pateasca fata ceva! Pur si simplu nu voia sa iasa!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
vrabiuta spune:
hello hello!
nu am disparut, ieri am fost prin oras doar eu si tati, dar sa nu va ganditi la prostii. am vizitat diverse gradinite, am facut un minim de cumparaturi pentru ce se mai terminase de prin casa... si gata ziua! a, si a reusit tati sa isi ia doua perechi de pantofi, pe care ii aveam in schema de cateva luni si nu mai ajungeam sa ii cumparam.
si eu ma inscriu cu succes in clubul mamicilor obosite. ieri noapte cand s-a trezit lia pui nici nu am mai auzit-o. s-a dus tati la ea, a incercat sa o culce, ea nu si nu sa vina mami. a venit tati la mine, m-a trezit si mi-a zis ca vrea liuta sa vina mami. eu nu imi aduc aminte faza, dar tati zice ca raspunsul meu a fost: spune-i ca dorm. si m-am culcat la loc
mitzu - sunt cu ochiu' pe forum. nastere usoara luni!
diana - da, vrem! la ce ora, ce si cum? spune tot!
nora - hai ca trece. si eu ma tot gandesc la cum era viata in doi, dar parca tot mai frumoasa e in trei! sanatate multa!
cristalule - tare-i rau cu alergiile astea. da' bine ca-s doar bube. mama mea e alergica la polen si nu poate sa respire...
polux - uff ce sperietura ati tras. hai ca o sa se vindece repede! aveti grija de voi.
cele mai frumoase
Nora__ spune:
quote:
Originally posted by g_ioana
Nora,hai mama sa ne ajutam reciproc,cand vrei sa iesi in oras stau io cu plozii tai si viceversa!!
gorodeii
aripile mele
Buna ideea...ca idee...dar daca atunci cand ma intorc din oras ma pui sa-ti cumpar casa sau sa o renovez?Cu Speedy al meu si cu motzata ta (n-o mai pun pe cea mare)...te gasesc atarnata de termopane si cerand diazepamDaca vine si cristalina....iese show mare.Dar daca ne adunam...io as propune altceva.Ducem copiii la terti...la un centru de joaca,ceva...si iesim toate familiile in orasSa vezi atunci distractie
Nora
Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
vrabiuta spune:
fetelor, zau ca nu ziceti rau. am putea sa facem o treaba din asta. ia hai, cine se inscrie? un cuplu de parinti sta cu piticii la un loc de joaca, iar parintii ies in oras. vreau!
declar lista deschisa!
cele mai frumoase