FIV 89
Raspunsuri - Pagina 9
Aldolina spune:
Puiramy, Cristinici, imi pare tare rau... Stiu ce inseamna, din pacate am trait durerea.....sa va dea DD putere sa o luati de la capat pentru ca pana la urma sigur o sa reusiti, veti vedea!
Haideti mey fetelor, dar ce se intampla aici? Suntem active la scris dar atat? Cum ramane cu procentul ala de 20-30% reusite?
Dati bataie sa mai auzim si vesti bune!
MRL spune:
Cristinici, imi pare tare rau.. am ramas fara cuvinte... Poate la anul trecem amandoua la odisee, nu ne lasam asa usor. Te pup si sunt alaturi de tine.
puiramy spune:
Cristinici Eram convinsa ca tu ai sa reusesti.Imi pare foarte rau.
Fetelor am vb cu dr si mi-a spus ca s-a oprit din evolutie, nu mai e nici o sansa.Sa intrerup tratamentul si s-o iau de la capat in Ianuarie.Nu exista o explicatie pentru ce s-a intamplat.A spus ca valoarea iesita a fost cam mica de la inceput.
Visul frumos de care m-am tot speriat eu sa nu ma trezesc chiar a fost un vis si ai mei ma tot implora sa ma trezesc odata.
Offfff Doamne de ce trebuie sa doara asa tare????????
saftoiu_gina spune:
Lachi si eu am patit la fel 8 zile ma tinut .
Cristinici imi pare rau ,eram convinsa ca ai sa reusesti , ma bucur totusi ca nu ai de cand sa renunti .
Piyrami e foarte dureros ce ti s-a intamplat ,imi pare rau .
GINA 34+
M Oana spune:
Cristinici trist rau !
In FIV-urile astea nu e nicio logica, ci doar un dram de bafta, la care visam toate, dar nu prea ajunge la multe, pentru cat de mare e coada........
Daca ar fi dupa vitamine, stil de viata, stat in pat, gandire pozitiva etc, atunci am trece toate cu brio, dar reusita tine atat de putin de noi si atat de mult de SOARTA/BAFTA.......
Inainte parca Dumnezeu avea rabdare cu toate femeile, asculta toate povestile scrise si spuse cu suflet si dadea copii in nestire la fiecare.
De cand cu evolutia civilizatiei, cu secolulul asta al vitezei a trecut si Doamne Doamne la testarea tip grila. Nu mai conteaza frate cat te zbati, cat de mult muncesti si cat iti doresti cu toata fiinta ta un sufletel, ci conteaza cat te-ai inscris in grila sau nu.
E in fiinta noastra sa cautam explicatii, sa gasim raspunsuri, dar in secolul grilelor, cred ca tre' sa invatam rapid sa acceptam realitatea si s-o luam mereu de la capat, pana ne incadram in grila. Si daca nu in grila asta (poate genetic nu suntem capabile de procreere si aici nu prea putem interveni cu vitamine, fructe, cure de slabire, hormoni), cu siguranta s-o gasi o grila compatibila cu fiinta noastra, zic si iou.
MRL-ica pai sa incerc sa sintetizez, sa vad daca am inteles ce-ai predat Maria Ta. Projesteron injectabil necombinat cu nimic, nu avem prin tarisoara noastra. Bun.
Varianta ar fi sa comandam din tarile invecinate, acolo unde producatorii de medicamente considera ca acest medicament e benefic. Iar daca in alte tari e recomandat, eu cred ca in Romania nu e, nu pentru ca nu ar fi bun, ci din motive care s-ar incadra in "incorect political" sau management defectuos.
Daca nu avem rude sau prieteni in tari straine, nu putem comanda pe internet si nici nu putem face o vizita intr-o tara straina, ramane sa apelam la bogatiile patriei noastre. Aici eu m-as orienta spre gravibinon, care o fi el combinat cu estradiol, dar eu as merge pe el, deoarece l-am primit ca recomandare de la Moisa in nenumarate randuri. Dupa fiecare inseminare eram sfatuita ca la primele semne de intarziere sa recurg la gravibinon. Cum intarziere n-am avut, n-am apelat. Dar multe fete au apelat si a fost fffff bine.
Apoi, daca ai BAFTA sa posezi in burticel o samanta sanatoasa, ea se va dezvolta, indiferent sub ce forma iei progesteronul, ma gandesc si eu... Moisa chiar spunea ca nu e bine sa tragi de o sarcina cu orice pret, daca ea da semne ca ceva nu e in regula. Stiu ca vrem sa facem tot ce ne sta in putinta, dar atat de putine ne stau, totusi, in putinta..................
Cu Dumnezeu inainte!
Desi am scris enorm, parca ar mai fi de completat ca si aceste FIV-uri tot pe sistem GRILA functioneaza. Nu mai sta nimeni sa te ia cu povesti, sa-ti asculte povestea, sa-ti spuna ce te asteapta, sa-ti recomande o vitamina, sa incerce o explicatie. Pentru ei suntem statistici si cazuri reusite sau nu.
Acestea sunt vremurile in care respiram, cu bune si cu rele.......
Pis spune:
Puiramy, Cristinici, fara cuvinte...imi pare tare rau...
Of Doamne cate nereusite...si ma gandesc ce-oi face si eu la unguri...
Pis
miki-miki spune:
Buna fivocelelor , intru si eu pe aici cu toate ca nu sunt inca o fivocica ca voi. Sper ca la anul sa fac si eu un FIV+ICSI dar inca nu stiu de nici un gigel. Ma primiti si pe mine?
Piramy si Cristinici imi pare rau. Tb sa fiti puternice si sa nu renuntati.
Avalon , Mirelush nr1 a amanat FIV-ul pt ianuarie pt ca tb sa-si mai scada trigliceridele.
MRL am citit intr-un articol ca perioada de repaus intre FIV-ri tb sa fie de 4-6 luni. Tu cat ai de la ultimul FIV?
Pisix sotul lui Nicol74 care a facut FIV la Sabyc avea FSH-ul mare si acum are o fetita. Uite ca intrai si eu aici ca sa nu fii singura azoogirl .
Am gasit un articol interesant despre rolul esential al unei gene in procesul de implantare al embrionului aici:
http://www.presspro-gineco.ro/articole/flash-63.php
Miki
andicu spune:
Cristinici, of, ce rau imi pare!asa mult am sperat sa reusesti!!!..cu toata amaraciunea, ma bucur ca te vad ca nu renunti si o sa vrea Dumnezeu sa te fericeasca cu un bebe!
Dasha, ma rog pt tine sa fie bine! hai ca astept sa zici si tu ca e ok, sa mergem impreuna cu Musete la Odisee ! cate saptamani ai acum?
Imi vine si mie randul... /Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!
rami 73 spune:
Dureros...foarte dureros Puiramy, Cristinici, capul sus, mergeti mai departe.
Deja nu mai inteleg nimic... cum ramane cu procentul ala de reusite ?? Ca vad ca pana acum e muuuult sub nivelul marii... Dintre toate fetele care au facut FIV la Giulesti a mai reusit in toamna asta cineva in afara de Musete ? Ca eu nu-mi amintesc in momentul asta...
Lachi, maine oricum mergi la eco, nu ? Cine te vede in lipsa profului ? Ar fi bine sa intrebi despre sangerare. Cat despre greata...vezi si tu daca persista, daca maine esti ok, eu zic ca e de la nucile alea. Eu nu simt greata propriu-zis, dar mi-a scazut pofta de mancare si simt apasarea aia pe creier uneori. Dar fiecare cu punctele lui slabe... Sa ne dai vesti despre tine !
Sheri, intr-adevar trebuie sa faci ceva cu progesteronul, e cam micut. Ciudat totusi, ca ai endometrul bun (12-13mm) si stiam ca asta e important!
Avalon, ma bucur mult sa te mai vad pe aici, chiar ne lipsea prezenta ta.
Liliana, te-ai documentat super ! Multumim ! Daca mai deducem si concluzia e perfect !
Dasha, ai grija de tine !
Oanoo, pai ce faci, tot la noi tragi, fata frumoasa ? Parca era vorba de Sau ati si gatat ? Scurt, dar eficient ! Acuma serios, referitor la orice sarcina incipienta, ai dreptate, daca nu merge bine ea de la sine, noi mare lucru nu putem face, din pacate...
Aniast, ai fost de coma cu injectiile si muncitorii ! Apropo, eu cand mi le fac nu stau culcata, le fac in picioare si ma mai admir si in oglinda.
rami
cristinici spune:
eu cred ca fiecare nereusita mi-a adus un dram de nesimtire si cum nu au fost putine, s-a cam adunat, asa ca multumesc lui DD sunt destul de bine si pot inca zambi sau chiar rade.
Va multumesc inca o data pt tot si sper ca la anul sa va dau vesti mai bune.
intre timp mai iau notite si apoi experimentam. Se pare ca scrie pe fruntea mea ''cobai ,folositi-l cu incredere''.
va pup cristinici