FIV 89
Raspunsuri - Pagina 11
andicu spune:
Fetelor, am fost la eco si Slava Domnului, am 1 puiut in burtica, bine asezat in uter! dna dr a zis sa nu tragem concluzii, ca e posibil sa mai apara 1 in cateva zile. Om vedea pe 22 nov. cand ma duc iar, pana atunci, pot zice ca m-a mai linistit!
Dasha, si eu tot 6 oct am avut prima zi al ultimului CM, deci ai cam aceeasi varsta de sarcina, 5 sapt si 3 zile (dupa data ET), iar eu am 5 sapt. fix ! ai grija de tine si sa-ti dea DD sarcina la termen si bebe sanatos!
Imi vine si mie randul... /Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!
Sheritra spune:
Andicu, dupa val bhcg si eu zic ca sunt doi, se joaca de-a ascunselea in burtica si nu-l vezi si pe celalalt. Felicitari multe!
Gagici, care bagi o mancare chinezeasca-mongoleza traditonaleasca maine seara? Bv.Lacul Tei.
Vine asa: subsemnata, Andrada.p, Danyalo, posibil Aniast, Lachi, IoanaTugs (normal), posibil Amely, si cine mai vrea?
Sheritra
krauss spune:
Salut fetele curajoase si optimiste!
Cand am vazut ca au inceput reusitele m-am bucurat nespus, dar azi, citind mesajele voastre m-am intristat din nou. Sunt alturi de voi, cele care n-ati reusit si ma rog ca urmatoarea incercare sa fie victorioasa.
De asemenea, felicitari celor care au reusit!Sa aveti grija de voi si de vostri.
Din nefericire ma numar si eu printre nereusite, sa zicem. Va scriu si va cer ajutorul pentru ca nu inteleg ce s-a intamplat cu mine.
Poate ca va mai aduceti aminte ca in urma cu aproape o luna va scriam ca am inceput si eu tratamentul pentru FIV. Dar nu am reusit sa trec de faza cu diphereline pentru ca nu m-am inhibat. Am facut 24 de diphe si eco o zi da si una nu dar nu s-a produs nimic. Am avut un endometru f.gros si f.mare aproape tot timpul.Asa ca dr. mi-a zis ca ma chinui degeaba acum si am intrerupt. Mi-a zis ca daca incep stimularea n-o sa aiba pe ce sa imi puna embrionii pt.ca eu elimin endometrul. N-a putut sa-mi explice ce se intampla.
Daca mai este careva care a patit la fel sau a auzit poate ma ajuta si pe mine sa inteleg.
KITTA spune:
Puiramy, Cristinicifiti tari ca maine poimaine trebuie sa ma incurajati si voi pe mine, deci avem nevoie de voi!
Ca sa fiu in ton cu voi, eu azi Z1. Am plan putin de nervi pe drum spre serviciu, ca acasa nu puteam! In rest, nu mai am nervi pentru alte IAS pana la 14 cum zicea cineva pe aici (eu auzisem de o poveste la a8-a reusita si la nr. asta ma opresc, adica8!). Pentru cine nu stie, am bifat a8-1 IAS, din motive de tratament esuat pt. FIV.
Beeeey feelor si imi veni un CM ca de mult nu mai vazui asa rosu aprins in fata ochhilor, la mine era numai un maroniu si daca eram nesi puteam sa nu schimb nici un tampon in 3 zile (faceam economie pt. FIV:), iar azi m-am inundat la servici si am mai eliminat si un cheag de credeam ca am avortat sau poate chiar oi fi avortat.....Pe de o partre ma bucur, ca credeam ca asa o sa fie CM-ul meu deacuma la batranete, dar se pare ca si-a revenit si poate ma mai de-balonez si eu cu ocazia asta ca moama m-am vazut in neste poze si nu imi venea sa crez.Puteai sa juri ca sunt in 4 - 5 luni.
O sa mai si slabesc, beau si mananc numai ananas si Kiwi, prestez si eu la liber cand am chef si de placere, ca s-o fi saturat si al meu de atata lucru manual.....
Aaaa, totusi mai fac ceva ca nu poate sa stea fata linistita: luni, la orele 16.00 trecute fix ma duc la MNL la consult cu nenea din Israel, sa vedem el ce zice...
zouzounaki spune:
Puiramy,Cristiniciimi pare nespus de rau...eu am o vorba pe care am auzit-o de la Parintele aghioritic Paisios si la care ma gindesc in momente de esec in viata;cica tot ce ni se intimpla"rau" este pentru un mai bine,sau pt ca D-zeu ,in marea Lui dragoste ne fereste de ceva si mai rau...fiti puternice,v-a veni si rindul nostru intr-o zi
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
aniast72 spune:
krauss, eu cred ca noi ne-am cunoscut... Ai fost luni 6.11 la Giulesti? Atunci ai aflat ca nu a avut efect diphereline-ul? Ai parul cretz? Daca nu, inseamna ca mai e cineva in situatia ta...
Mirela_1 spune:
Doamne, Puiramy. Nu pot sa cred. Ce-o fi in sufletul tau acuma? Imi pare tare rau. Dar iti doresc bafta indiferent ce vei hotara sa mai faci in continuare.
Cristinici, imi pare rau ca nici la tine n-a fost sa fie de data asta. Ma bucur insa ca esti curajoasa si te gandesti sa incerci si la anul. Iti doresc bafta multa.
Avalon, n-am inceput inca. Am amanat pentru inceputul anului, dupa cum a zis si Miki. Vreau sa fac si vaccinul pt rubeola, macar sa nu stau cu emotii din partea asta.
Chiar fetelor a facut cineva vaccinul asta? Am cautat prin farmacii si se pare ca exista si vaccin simplu (doar pt rubeola) si triplu (pt rubeola, rujeola si oreion - rujeola zice mama c-am facut-o dar oreion, nu).
Mikisor, incepi sa te pregatesti? Mergem impreuna la anul?
Andicu, ce frumos. Cred ca ti-au dat lacrimile la eco.
Fetelor, tare as fi venit si eu la marea intalneala chinezo-mongoleza dar nu pot ca maine vine mama in vizita. Nu stiu eu daca puteam sa mananc ceva acolo (ma lasam pe mana lui Lachi) dar macar va cunosteam. Asa ca la urmatoarea intalnire nu mai scapati de mine.
MRL spune:
danutza, pt informatie. Cand voi da navala prin cabinetele dr. o sa ii bombardez cu intrebarile mele, mai greu pt ei daca o sa ii contrazic cu una cu alta.
krauss, imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva, din pacate nu stiu sa iti dau raspunsuri.
andicu, hai ca bebelinii se joaca cu tine si cu ecograful. Ia sa vezi ce surprize vei avea la urmatoarea eco.
Pupici
Liana30 spune:
Puiramy, Cristinici imi pare sincer rau..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
Un fulg pentru seara de Craciun
"Nimic nu-i imposibil!"
cristinici spune:
Andicu ma bucur ca aiesit bine la, echo, si celalalt va aparea ai sa vezi. nu se putea un cadou mai frumos, intre zilele tale de nume. Te pup si vreau sa fie bine sarcina pana la capat si sa ne chemi la botez cristinici
''Niciodata sa nu te simti rusinat ca ai incercat si n-ai reusit,pt ca acela ce nu a avut esecuri inseamna ca nu a incercT vreodata''O G Mandino