Naturiste si homeopate (25)
Raspunsuri - Pagina 27
dj_mama spune:
chiar daca e produs natural l-as baga la alopate pt ca daca se ia aiurea fie inhiba ovulatia fie vine menstra doar in functie de cand se opreste acest tratament, etc. Naturistele de obicei nu au atatea contraindicatii
Idaira spune:
Crezi ca s-ar" bate " cu Maca ,napraznicul,carpiconul,s.a? Eu mai am de luat inca o luna de Utrogestan(z 16-25)pt reglarea CM si ma gandeam sa mai aprofundez un pic cu naturistele.E bine daca le combin sau mai bine sa termin cu Utrogestanul?
kiddo spune:
Nu te mai necaji! Stresul poti sa-l controlezi numai cu vointa. Cauti in indiferent ce ti se intampla partea buna. Indiferent ce ti se intampla. Eu in 9 ani de cand vreau am facut un singur test de sarcina. Si ala negativ. E drept ca tine si CM cu mine fiind cat de cat regulat. Dar mi-am zis ca n-are rost sa ma leg de orice simptom si dupa aceea sa fiu si mai suparata. Sper ca m-ai inteles. Iti doresc sa ti se implineasca visele!
Trebuie doar sa crezi!
marrina
[/quote] marrina draga, te-am inteles perfect. Cand am postat eu mesajul, era chiar Z1, eram cam Din fericire, nu imi trece bine CM si iar incep antrenamentul cu vointa, cu tot restul... Si imi revine repede optimismul, se pare ca nu pot sta suparata nicicum, asa ca iti multumesc mult pentru urare si iti doresc acelasi lucru .
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!!
Marrina tin pumnii sa fie cu ochisori inseminarea asta!!
Gudinde ce mai faci vecinica draga??? Eu tot cu trat. inainte si sa stii ca am reusit sa elimin zaharul din alimentatie total. Sunt tot timpul cu mierea poliflora dupa mine si cu zaharina in geanta. Despre cafea, pot sa-ti spun ca acum nu mai beau decat dimineata 1/2 lingurita cafea, cu 1 lingurita de cafea decafeinizata, un progres nu??? Au trecut deja 2 saptamani, nu-mi vine sa cred si cu spalaturile mi-a fost frica sa le incep pina acum, cand sunt in z15, am asteptat sa treaca ovulatia si de ieri ai dau inainte cu bai. Nu-mi fac mari vise, macar sa mi se intareasca imunitatea!! Omul cat traieste spera!!! Te pupic
marrina spune:
mariaa28 Nu merge stimulare cu Ovamit si tratament cu BU. Maca cred ca poti lua. Te ajuta la endometru.
gudlinde Multumesc de galerie. E prima din viata mea.
valiburu Succes cu tratamentul si la inseminarea care va urma!
Idaira Utrogestanul este un medicament alopat. Naturistele sunt remedii, nu medicamente. Cu Carpiconul sigur nu se "bate" dar de restul nu stiu.
kiddo
Ioanatugs Bafta in continuare cu tratamentul!
Trebuie doar sa crezi!
marrina
violetamaria spune:
PRNTRU TOATE FETELE STRESATE UN SFAT:
NU VA MAI BAGATI IN PAT IN FIECARE SEARA CU GINDUL LA PTR BEBE NU VA MAI GINDITI LA ASA CEVA VA INHIBA SI MAI MULT SI NU ESTE BINE.
INCERCATI CA SA VINA DE LA SINE SI SA VA STRADUITI SA FIE CIT MAI INGENIOS SI PLACUT
ATUNCI VA VENI SI BEBICUL MULT DORIT
BAFTA SI DATI-I INAINTE
chivutamonica spune:
Draga mea Reghi,am revenit si eu dupa o sapt. de vacanta am plimbat-o si pe socrela pe la ocean si uite ca a trecut timpul repede.
Acum sunt mai bine,astept si eu sa se intimple minunea,n-am mai calculat nimic pina azi cind iar stau cu nasul in calculator si va citesc pe toate ,printre care imi fac si eu socotelile CM.Sunt in Z16,ieri am avut intepeturi in partea stinga ,chiar nu stiu ce va urma dar ,,rabdarea intrece marea''si sper si eu ca toate fetele de aici sa mi se intimple si mie acea minunata zi.
Tu cum mai te simti ce trat.mai faci
Va pup pe toate,Moni
Oare Marie,ce mai face?
tzuca74 spune:
Fetele mele dragi,dupa cum probabil a-ti mai citit pe ici pe colo pe unde am mai postat si eu a-ti auzit ca samburelul meu s-a pierdut.Cauza necunoscuta pana in momentul de fata,sarcina oprita in evolutie,maine stabilesc cu doctorita cand imi va face curetajul.Nu doresc sa mai treca nimeni prin ce am trecut eu si dupa vorba"un necaz nu vine niciodata singur",ieri am descoperit la eco doppler ca am 4 chisturi de aproape 1 cm fiecare pe jumatatea de tiroida care mi-a mai ramas( dupa ce anul trecut am fost operata si am mai ramas doar cu partea dreapta).Oricum era prea frumos,dupa 6 ani...
Ma ingrijoreaza f.mult tiroida si ma intreb de tratamentele naturiste daca nu s-a fortat ceva.De-a lungul ultimului an am luat Maca,BU,tinct de mladite de zmeur,tinct de marar,putin napraznic...
Va doresc tot binele din lume!!!
fify spune:
Gudinde, multam fain de sfat. Asa am sa fac , iti dai seama ca sunt satula sa stau cracanici in fiecare seara.
Violetamaria, daca ai ras tu , imagineaza-ti ce fete aveam noi ....mai ales ca trebuia sa prestam.Ai f.mare dreptate. Nu o sa se prinde in veci , daca-l programez, daca ma gandesc in permanenta la asta,.
Tzuca74, nici nu stii ce m-a intristat vestea ta. Nu am cuvinte sa-mi pot exprima tristetzea pe care o am de cand am citit mesajul.Fii curajoasa si optimista, ai incredere in d-zeu.O sa treci peste toate cu bine , sunt convinsa. Iar timpul le rezolva pe toate. In privinta tiroidei, nu pot sa-ti spun decat ca medicina evolueaza, iar noi ca natiune suntem in dezvoltare usoara. Nu-ti pierde sperantza. Asa a fost sa fie. Trebuie sa te ridici si sa mergi mai departe. Mult noroc si sanatate iti doresc,te pup.