Naturiste si homeopate (25)
Raspunsuri - Pagina 26
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by nikole
fetelor, va rog mult spuneti-mi si mie, pantru mentinerea sarcinii,cretisoara e buna?
http://photos.yahoo.com/frezia_2004
nikole, eu stiam ca ceaiul de cretisoara e bun inainte de sarcina, ca pregateste uterul pt prinderea outzului si stiu ca e bun si in timpul sarcinii, mai ales ca nu e pe lista de plante cu probleme la sarcina.
Dar musai sa mergi la medic sa te tina sub observatie. Si sa iti faca analize regulat. Mai bine sa previi orice neplaceri...
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
www.bestgames.com.au <--- is live!!!
http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/
gudinde spune:
nikole,
Vad ca tu esti in Japonia. Parca aia nu dau nimic pt sustinerea sarcinii ci merg pe selectia naturala. Dar poti face tu ceva ...
Vezi ca la odisee la mamici de mai-iunie sunt cateva fete din Japonia. Le poti contacta pe ele sa-ti povesteasca experientele lor. Mai ales Ralucami a trecut prin niste experiente cam neplacute dar cu ajutorul altor fete a reusit sa-si gaseasca o clinica cu medic cum vrea ea. Sunt sigura ca te va ajuta.
marrina spune:
Inseminarea a decurs bine, zic eu. Acum ramane de vazut cum ma laud peste doua saptamani.
valiburu Eu aveam intr-o luna la eco un chist de 45 mm si la ecografia urmatoare, nu mai era nici urma de el. Eu zic sa faci analizele hormonale ca sa vezi sigur daca ovulatia are loc sau monitorizarea ei. Tu ai facut ecografia in ziua 14 cand putea sa fi avut loc deja si dr. sa nu fi vazut stigmatele ovulatiei. Parerea mea. Daca citesti tratamentul Liviei vei vedea ca este si pentru chisturi. Multumesc de urari. Ce mai face prichindelul?
gudlinde I-am expus doctoritei Neamtu toate temerile mele in privinta sterilitatii si mi-a confirmat ca in afara de TSH stau foarte bine. Euthyrox-ul ma mananca dar nu-i o problema daca ma ajuta. Tinand cont de trecutul meu de 9 ani de sterilitate inexplicabila mi-a recomandat sa nu astept sa implinesc 35 de ani si sa fac un FIV pentru ca ea crede ca eu voi avea un prin FIV si apoi un natural. Si parea ca stie ce vorbeste.
Stimulare nu am facut luna asta. Foliculul era de 17,5 mm in ziua 11, endometrul de 11 mm, spermograma buna, asa ca prof. Marinescu s-a gandit ca e pacat sa ratam luna asta si mi-a dat Pregnyl ca sa fim siguri ca ovulatia va avea loc in jurul momentului inseminarii. Se fac inseminari si pe CM natural, fara stimulare. Dar eu luasem BU fara sa stiu ca urmeaza sa fac inseminarea si nu stiam exact cand sa ma opresc. Acum iau doar Omega 3 cu vit. E, Euthirox si acid folic. Si...astept...Iti multumesc mult inca o data pentru suport.
kiddo Nu te mai necaji! Stresul poti sa-l controlezi numai cu vointa. Cauti in indiferent ce ti se intampla partea buna. Indiferent ce ti se intampla. Eu in 9 ani de cand vreau am facut un singur test de sarcina. Si ala negativ. E drept ca tine si CM cu mine fiind cat de cat regulat. Dar mi-am zis ca n-are rost sa ma leg de orice simptom si dupa aceea sa fiu si mai suparata. Sper ca m-ai inteles. Iti doresc sa ti se implineasca visele!
violetamaria Multumim pentru incurajari.
doxinu Sa fiti sanatosi amandoi si sa va vedeti cu bine!
fify Bafta la ! Sa iasa !
tuturor.
Trebuie doar sa crezi!
marrina
fify spune:
Seara buna dragele mele !!!
..tot ce pot sa va spun este ca m-am saturat sa fac dragoste in fiecare zi, pe cuvant.Nu mai pot...si nu mai am chef sa compilez program nocturn.De cate ori ne punem pe treaba...ba ne gadilam, ba le lovim din greseala, ba ne incolotacim gresit, ba nu putem sa ne dezbracam( se agatza sutienul in maieu, nu iese cracul pantalonului de pe picior), ba pilota e strans bagata dupa picioare....si nu va spun ce rasete se incing...si numai chef de ..nu ai.Acum vreau sa -i fac o cina romantica , dar n-am chef sa gatesc, offffffffff. Oare de ce nu se pun bb-ii cu mana?Oare nu ramanem gravi si fara sex?
Glumesc fetelor, glumesc.
Va doresc succes cu tratamentele ...si bafta celor aflate la testare.Eu va tin pumnii stransi .pupicei la toata lista.
mariaa28 spune:
Daca fac stimulare cu ova-mit din ziua 2 -ziua 6 , din ziua 7 - ziua 14 pot sa iau BU si maca?
violetamaria spune:
drega FIFY am ras in hohote cu sotul cind am vazut ce ai sscris
esti fenomen incearca pe imbracate,sau daca nu mai fa o pauza
ai grija cu cracul de la pantalon!
gudinde spune:
quote:
Originally posted by marrina
Inseminarea a decurs bine, zic eu. Acum ramane de vazut cum ma laud peste doua saptamani.
marrina
Sa dea DD sa se lase cu ochisori. Incep galeria
gudinde spune:
quote:
Originally posted by fify
Seara buna dragele mele !!!
..tot ce pot sa va spun este ca m-am saturat sa fac dragoste in fiecare zi, pe cuvant.Nu mai pot...si nu mai am chef sa compilez program nocturn.De cate ori ne punem pe treaba...ba ne gadilam, ba le lovim din greseala, ba ne incolotacim gresit, ba nu putem sa ne dezbracam( se agatza sutienul in maieu, nu iese cracul pantalonului de pe picior), ba pilota e strans bagata dupa picioare....si nu va spun ce rasete se incing...si numai chef de ..nu ai.Acum vreau sa -i fac o cina romantica , dar n-am chef sa gatesc, offffffffff. Oare de ce nu se pun bb-ii cu mana?Oare nu ramanem gravi si fara sex?
Glumesc fetelor, glumesc.
Va doresc succes cu tratamentele ...si bafta celor aflate la testare.Eu va tin pumnii stransi .pupicei la toata lista.
fify sa stii ca nu e bine sa prestezi zilnic pt a avea un bb. Explicatia e simpla. Pt este nevoie de maturi ori ei ajung la maturitate in 72 de ore. Daca zilnic nu ai parte decat de lichid seminal sau imaturi.
valiburu spune:
Marrina,multumesc pentru raspuns.Prichindelul e tare zvapaiat si peste 2 luni implineste 2 anisori.Noi ne gandim serios la al doilea copil si ne analizam sansele,motiv pentru care am fost si la medic,insa verdictul m-a cam dezumflat pentru ca doctorita din Galati care ne este si ruda m-a sfatuit sa recurg la FIV.Totusi,chisturile foliculare nu sunt un impediment pentru a ramane insarcinata,dar nici un semn de bun augur.Probabil,voi urma un trat.naturist si apoi o inseminare.