Copiluti de mai-iunie 2005 (14)
Raspunsuri - Pagina 3
monu spune:
Ola fetele,
ce mai faceti?
Loreen un
mare sa iti treaca supararea.
Aseara am fost la balet!
"Stelele baletului operei din Paris". A fost f frumos. Mi-a parut rau ca Alexia e prea mica si nu am putut sa o luam si pe ea.
Cat despre locuri de joaca care sa aiba si jucarii pentru varsta lor sincer nu am vazut in Bucuresti. Mi-ar placea sa stiu ca exista un loc cu jucarii atractive in care sa o las linistita. Sunt ceva locuri prin Mall dar au doar topogan cu bile si chestiile alea de animalutze in care se pot da. Iar in Cora au loc de joaca dar nu accepta copiii sub 3 ani. Asa ca....
Poate sunt si nu stim noi.
Am uitat sa precizez ca aseara m-am simtit ca Lena BALENA! Ca m-am vazut in oglinda si sunt maaarrreeee, am urcat scarile ca melcul si cand am azut si domnisoarele ce defilau pe hol mi-am zis ca ma incadrez clar in categoria BALENELOR.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
gabitzam spune:
Haide mai, Monule, ca nu esti chiar balena! Doar balenutza-dragutza ![]()
Nelia, ma bucur pentru tine, esti in rand cu fetele cu bucuia pentru "jucariile" noi. Vaaai, cum a putut el sa lase asa bunatati la aeroport?!?![]()
![]()
![]()

Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
loreen spune:
Buna dimineatza...
Intru acuma ca apoi ma afund in hartii si daca-mi aduc aminte la 4 sa plec acasa e bine...
Aseara am stat pana la 1 tot cautand o solutie pentru jucarii,sie ultima oara cand am discut problema asta,si am ajuns la concluzia ca anul asta nu voi putea lua nimic...ceea ce vreau si sigur va fi cu folos nu se gaseste decat pe Amazon si cum nu se fac livrari in Canada va trebui sa-mi pun pofta in cui...
M-a apucat asa o lehamite profunda de tara asta de tot rahatu incat nu am cuvinte...sa ai cu ce sa vrei si sa nu poti...cel putin pentru mine este extrem de frustrant...
Olga multumesc tare pentru site...l-am frunzarit tot si nu am gasit cea ce vroiam...apar doar pe amazon.com, amazon.de, target.com sau amazon.uk...asta este ...probabil va trebui sa ma mltumesc cu ce gasesc pe aici desi le stiu oe toate si nu prea merita...
Nelia cumnata mea nu are copii asa ca nu stie si cred ca nici timpnu are de pierdut prin magazinele astea special pentru mine...
In schimb pot sa-ti spun ca transpira din fiecare cuvant al tau dragostea pentru Octav...se simte pana la mine "love is in the air" ...pacat ca nu ma pot molipsi...ce sa va doresc?!sa ramanaeti la fel pana la adancile voastre batraneti si fetele voastre sa aiba parte de aceasi dragoste ...
Monu nu ma fa sa caut o poza cu mine gravida ca sigur o sa zici ca esti Hilton Paris pe langa mine...tu balena?!Zau asa ...fi serioasa...
Gata am fugit...printre picatele mai trag cu ochiul la voi
P.S. Ca sa-mi puna capat Delia mi-a pierdut si cheile de la masina impreuna cu cele de la birou si de la casa...o omor azi cu mana mea daca nu le gaseste pana la 4
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
monu spune:
Loreen eu m-am simtit si mai balena cand am vazut fetele alea slabe si cu talie
si cu picioare pana in gat si fuste mini.
Pe vremea asta friguroasa la ce ora scoateti copilasii afara?
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
Florentina G spune:
Neata!
Nelia, ma bucur ca revederea sotzului s-a lasat cu atatea surprize si atata bucurie!
Monu, va trebui sa te obisnuiesti cu ideea de balenutza cel putin pentru cateva luni de acum incolo! Dupa ce se va nase samburica cine se va mandri cu frumusetze de fete iar tu daca ai norocul sa pierzi kilogramele in plus ca dupa sarcina cu Alexia chiar n-ai de ce sa-ti faci griji...!
Androix, daca mai ai timp sa arunci un ochi si la noi.... te rog mult sa-mi spui si mie cam pe unde sa localizez magazinul cu pampersi de pe Timisoara. Eu m-am tot uitat pe partea dreapta(cea cu mall-ul), seara - e drept, dar n-am vazut nimic!
Eu ma duc acum la epilat fugutza si apoi sper sa gasesc un loc liber pe lista de programari sa merg la control. Abia astept sa vad ce imi spune - chiar de acum ar trebui sa se intoarca bebe, nu-i asa?
Tina
33+ cu
si
Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an
fran spune:
Buna!
Lucas-saru'mana de lamuriri, o singura da' mai zi-mi ceva
. Ai platit si taxe vamale ceva si unde vin coletele-la posta? Ca eu nu am mutatia facuta, deci cred ca ar trebui sa le cer pe numele alor mei sa nu faca tanti de la posta show...desi cardul e pe numele meu, sper sa nu fie nici o problema...
Monu-poate burtica ta arata a burtica de balena, da' altfel esti ilegal de slaba, mami...
Bea-cand plecati la Oslo?
Florentina-de acum ori e intors, ori...Mie Nayel mi-a zis din luna 6-7 sa nu mai astept sa se intoarca, ca nu mai are loc. Bafta !
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
fran spune:
Mey de azi-dimineatza ma balbai, scuze Lucas de exprimare
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
iuliana spune:
Bai, cred ca m-am dilit. Am dat in mintea pustanelor, apropos de ce zicea monu. Am fost azi si mi-am cumparat o fusta scuuurtaaa, o palma sub fund,si o bluza decoltata cit de cit. Mi-am pus ciorapii de plasa pe care tot ii tineam la naftalina ca nu stiam la ce sa ii imbrac, pantofii cu toc si o curea lata si m-am fitiit prin casa. Acu' sa imi fac coraj sa ies asa pe strada (barbat-miu ma lasa, chiar m-a incurajat, ca eu am vrut sa duc fusta inapoi:), ca, daca ma aplec un pic, mi se vad toate cele
. Mi-am zis ca m-am dilit, ditamai baba de 32 de ani cu 2 copchii acasa vrea sa concureze cu pustoaicele
. Dar nu va zic ca m-a facut sa imi revin cit de cit din asa-zisa mea "depresie". Aaa, si mi-am luat si parfum nou, un tatu imi mai trebuie si pot sa zic "cucoana, te-ai dilit complet".
Monu, nu iti spun ce balena am fost eu la ambele sarcini. La prima am luat 36 kg, la a doua doar 30:D. Am atins suta de kg usor, asa ca eu zic sa stai calma ca esti fulgulet pe linga cum eram eu:).
Va pupa mama...ma duc la invatat.
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
poze 1,2,3,4,5,6,7
monu spune:
DAaaaaaaaaaaaaa
un tatu!!!!
buna idee! pe talie sau pe umar![]()
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
gabitzam spune:
Ei, pe umar! Mai bine pe "toate cele"
Sa stie de ce si-a luat fata fustitza!
Iuliana, musai sa-ti faci poza sa te vedem si noi, sunt sigura ca arati traznet!
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)