Copiluti de mai-iunie 2005 (14)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Gabitza, dulce rau Andrei cum se baga el peste tot.. Este varsta cand sunt foarte curiosi!
Imi place poza in care doarme el cu tati!...

cu mare placere si alta data!

Ia uitati voi cum mi-a adormit mie Pifosul, bustean

Beatrice, mami de Alex pifos

www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">

MERG SINGUREL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

loreentarget.com numai state uite aici: http://www.target.com/gp/browse.html/ref=br_bx_5/602-0293177-0875838?ie=UTF8&node=1041130

Fran intra pe e-bay, iti faci mai intii cont. apoi alegi si participi la licitatie. eu platesc cu card Taifun de la B. Post. Monu unele sunt noi altele sunt second hand. dar in anunt scrie daca sunt noi sau second hand. ideea este ca trebuie sa participi la licitatie. asa ca e bine sa intrati la cele care mai au citeva ore si le poti prinde. vedeti ca scrie pretul de la ultima licitatie pe anunt. se calculeaza si transportul si puteti vedea,este bine sa alegeti articole care nu au USA Only la transport.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Raluca mi-ai bagat cutitul adanc in rana...sincer trageam nadejdea ca poate livreaza in Canada ca scapam macar de-un rand de taxe...
Deja ma apuca dezamagirea pentru ca nu pot sa le iau fetelor ce vreau ...parca ma ia asa o lehamite...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

OanaC-iti spun eu cum se rezolva la mine cu gunoiul. Il strang si il pun in fata usii si care iese primul trebuie sa-l duca.

Laura-mai nu pot sa cred ca nu exista site-uri de jucarii in Canada. trebuie sa stie fetele de acolo. Eu ajung la mine acasa pe 4 decembrie si as putea sa ti le trimit eu. Singura problema este ca eu cred ca te va costa mult si nu stiu daca merita. De eex. eu am trimis in primavara un pachet in Romania care nu cantarea mult (3-4 kg) si am platit 60$. Si mai sunt si taxele vamale in Ro. Mie mi s-a parut enorm. pana la urma platesti jucaria cat nu face. eu te ajut cu cea mai mare placere, daca vrei.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

lucas-lucrezi in domeniul financiar? Unde? Ca familia mea este plina de bancheri. felicitari pentru aparitia la tV.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Buna seara, mamici!

Am revenit, iar de acum inainte scriu.."citetz".;)

Lucas, bine ai revenit! Mai rau m-ai zapacit cu e-bay. Foarte complicat cu licitatia. Nu cred ca am rabdare si timp. Eu inca sper ca de la anu', daca tot intra Romania in UE, sa ajunga jucariile si in tara noastra. Si mai sper sa fi o lege care sa-i oblige pe importatori sa vanda jucariile in limba romana. Cer si sper prea multe, oare?

Fran, n-am facut inca poze explicite cu bebelusul cumparat, dar apare ici-colo prin ultimele poze din albumul de 17 luni. Arunca-ti o privire si gasesti un cap, un brat, un spate..;) Il voi fotografia daca vrei.Mai apare intr-o poza din albumul cu camera Emei http://papadia.photosite.com Nu stiu daca ai citit, dar zilele trecute scriam ca nu este o grozavie bebelusul pe care l-am ales. Poate ca ceilalti, la preturi mai mari, sunt ce as fi vrut, dar acesta in afara de faptul ca este mare (53cm) si ca-l pot imbraca in pijamalele Emei de cand s-a nascut, are doar capul si membrele din plastic moale.Corpul este din material. Partea buna este ca materialul asta este moale, asa ca poate dormi linistit copilul cu bebelusul.

Mamicilor din Ro, va recomand incaltamintea pt copii Melania baby. Noi suntem deja la a doua pereche si suntem foooarte multumiti. Ghetutele sunt facute in Roamania, dar sunt de foarte buna calitate, iar modelele sunt deosebite. Le gasiti in magazinele "Piciul" cam la 1milion/bucata. Noi i-am cumparat azi Emei cismulite mov cu ciucurei. Dragalase foc, cu talpa moale, antiderapanta. Le-am luat de la "Piciul" din City Mall. Dupa cumparaturi am lasat papadia 40 de minute la locul de joaca. Tare i-a mai placut. S-a jucat cumintica, nici macar nu ne-a cautat cu privirea. Cred ca s-a dat de 20 de ori pe topoganul cel mai mic. Iar despre bile ce sa va mai spun? Este innebunita, ca ai vostri.Maine mergem la Balonul Copiilor ca sa repetam experienta ca tare-i bine sa o vad ca se joaca, iar eu stau linistita la un suc.

Toate cele bune si ale harului!
Va pupa fetele

Adina&Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Simt ca pocnesc de nervi...era cat pe ce sa se curenteze Delia in seara asta de zbantuita ce este...aveam un cilindru ornamental in care se punea apa si pluteau niste pesti in timp ce apa isi schimba culoarea.Ei bine turbata asta a mea a simtit ea nevoia sa azvarle chestia asta pe jos direct intr-o priza dup acare vroia sa topaie prin apa...cand am urlat odata la ea a intepenit...pentru cateva secunde dupa care s-a pus pe ras...Nu mai puteam de nervi...am trantit-o la ea in patut sa pot sa strang apa de pe jos ca erau numa 6 litri varsati...parca a innebunit iarasi...toata ziua sa se catere,sa se urce pe scaune si apoi pe masa daca s-ar putea...cat de curand iar isi trage o vanataie daca nu o capatana sparta...

Olguta or fi si altele dar cine sa le stie...stiu ca-i scump transportul ca si anul trecut luasem tot prin cumnati de pe amazon,dar pe vremea aia stateau in Hawaii...insa dupa patania din seara asta nu mai am chef de nimic...

Raluca cum te-ai descurcat la teveu?!

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Uite Loreen asta e magazinul de unde ii cumpar cupilui...
http://www.toysrus.ca/webapp/wcs/stores/servlet/TRUHomePage?storeId=10051&N=27&langId=-1&catalogId=10051
Gasesti ce vrei si e in Canada

Olga

We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

A venit iubitu'!!! Dar era atit de obosit, ca nu prea am avut ce face cu el, desi nici chiar degeaba nu am stat! Taaareee dor mi-a mai fost de el! Fetele au stat numai calare pe el pina le-am culcat, Tudora tot venea sa-mi spuna ca e tati si imi arata unde era. A fost atit de agitata si emotionata, ba se rusina, ba alerga la el sa-l pupe, i-a aratat tot de prin casa, i-a spus ca a durut-o urechea, pina si cele doua mici zgirieturi de pe picioruse i le-a aratat. Nu adus nimic de-ale gurii, a zis ca s-a razgindit in aeroport si i le-a dat prietenului care l-a adus inapoi. Sa vezi cum ma suna miine mama lui, o sa fie foc si para, ca ne facuse special placinta cu dovleac, cu praz si brinza, a cumparat miere de albine naturala, brinza de oi, slana, niste cirnati buni... mor! Dar pentru a nu a mai avut timp sa desfaca, a lasat tot bagajul, nu a luat nimic. Cica i-a vazut pe aia ca isi bagau nasul peste tot si nu a vrut sa se intinda la discutii cu ei. Daca a lasat el si sticla de palinca... Asta e, vom minca la vara! Eu tot sper ca ajung in tara... dar nu stiu pe ce ma bazez in sperantele mele. I-a facut foarte bine si frumos dantura, nu a apucat sa-mi povesteasca mare lucru ca ii picau ochii in gura, dar mi-a spus ca in Bucuresti l-a speriat traficul: s-au dublat numarul masinilor si tu, ca pieton, nu poti decit sa te strecori, sa te prelingi pe linga ziduri sau vitrine. E orasul lui, il stie ca pe buzunarele lui, dar ii era frica sa traverseze strada, pur si simplu. S-a mai modernizat un pic pe ici, pe colo... se simte ca se schimba ceva, lent, dar in bine, oamenii sint la fel, prietenii au fost la inaltime, chiar peste asteptari, ca stia ca au toti servici si nu se astepta chiar la atita atentie din partea lor... Prima concluzie dupa aproape 4 ani de absenta a fost ca s-a simtit de parca nu ar fi fost plecat niciodata de acolo. Ma indoiesc ca mai scot si altceva de la el, asa ca, cred ca am cam incheiat subiectul asta... eu as fi vorbit vreo doua luni dupa o vizita de doua saptamini si tot nu as fi terminat ce as fi avut de spus. A adus o gramada de chestii dragi noua: toate CD-urile cu muzica, poze, carti Am primit de la prietenele mele dragi, doua la numar, un set de cercei, colier si bratara, cu o piatra verde (mi-e jena, ca nu stiu ce piatra e, trebuie sa le intreb) absolut superbe. Soacra-mea mi-a trimis o pijama foarte haioasa... Am mai primit toate filmele lui Pedro Almodóvar, muzica la greu, adunata si sortata pe sufletul nostru si multe alte atentii simbolice, dar care au un pic din sufletul celor care le-au trimis. Sint foarte emotionata! Si peste toate, troneaza cadoul sotului, o ié superba, verdele meu preferat si o bratara de lemn, cumparate dintr-un magazin indian. Fetele au primit carti, Agata toate rechizitele pentru clasa I (dar tot, numai ghiozdan nu are!), iar Tudora carti frumoaaaseee... si niste joculete din lemn, foarte educative. Au mai primit CD-uri cu muzica romaneasca pentru copii si cu povesti... Asta chiar ma bucura fff tare, sint vreo 10 CD-uri cu povestile clasice romanesti, citite de actori extrem de cunoscuti. Ah, si mi-a mai adus sotul un stilou! Clasic! Si o calimara cu cerneala Pelikan.

Hai, ca v-am informat, ca nu puteam sa ma culc pina nu dadeam raportul! Ma duc acum la nani, ca sint rupta de oboseala, astazi toata ziua am trebaluit, ca am facut curatenie si mincare pentru miine, dar dat fiind ca aveam un musafir de seama, m-am straduit sa fie ceva mai deosebit. O zi buna va doresc!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 – www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Loreen, cu ultimele puteri, iti spun cu mina pe sufletul indurerat ca eu nu le cumpar jucarii fetelor. Le mai luam si noi cite ceva, dar nu au ce am vazut pe la voi, asta e clar. Este adevarat ca au de toate la gradinita/scoala, ca mergem pe la biblioteci si acolo au loc cu jucarii, jocuri, nu mai spun de carti, luam si acasa destule... Si le duc, mai ales iarna, sa se joace... in magazine! Isi aleg ce vor si se joaca pina se plictisesc. Toysrus este preferatul nostru, ca e mare si sint multe jucarii despachetate, puse special sa se joace plozii. Dar atunci cind le mai luam si noi cite ceva, magazinul preferat e Winners (sigur e si pe la cumnatul tau, ai putea sa-i spui ce vrei si el sa caute si in acest magazin). Nu e un magazin de jucarii, au doar un raion si nu foarte mare, dar mie mi se pare ca au cele mai frumoase si educative jucarii si la preturi foarte bune. Bineinteles ca sint o gramada de alte magazine, care au numai jucarii de firma, si preturile la fel... dar la alea ma uit doar de pe geam. De asemenea, mai sint marile librarii din orasele canadiene. In Montreal sint trei pe care le prefer, unde timpesc daca intru, si pentru fete, dar si pentru noi: Renaud-Bray, Chapter si Indigo. Si mai este un magazin Omer DeSerres de unde le iau toate ustensilele pentru colorat, pictat si desenat sau cele pentru activitati manuale si de design (din astea chiar le iau). Si in asta daca intru, nu ma mai scoti, abia astept sa fie ziua vreunui copilas, ca sa am motiv sa intru si sa casc gura, cadourile numai de acolo le iau. Nu stiu daca sint si prin Calgary ce ti-am enumerat pe aici, nu mai am putere acum sa caut, dar poate ai tu timp sa te uiti.

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 – www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput