cadou pentru sotul meu
Am citit o postare in care cineva ruga sa-i dam sugestii pentru cadou pentru soacra .Eu am alta problema .Pe 1 decembrie este ziua zotului si as dori sa-i fac un cadou deosebit fata de alti ani cand ii ofeream camasi ,bluze ,pijamale si cosmetice.Parca asa dori sa-i ofer altceva.Tot pe forum cineva a venit cu o sugestie de cadou referitoare la un abonament la un centru de masaj si sauna (nu mai stiu cum se numea )dar din pacate eu nu prea am auzit sa avem asa ceva in Tulcea .As dori totusi ceva cu care sa ramana .
Astept si sugestii de la barbati poate ei stiu mai bine ce le-ar place unui semen de-al lor .(nu dispun de sume prea mari de bani ).Sotul meu implineste 38 ani are ca pasiune pescuitul (dar are o gramada de lansete si undite ),e un om practic si nepretentios.
Raspunsuri
didi-anda spune:
draga aurora, este un subiect greu... si eu am tot timpul problema asta... nu mai stiu ce sa-i cumpar sotului, pt ca are de toate.sincera sa fiu, de-abea astept sa vad ce-ti propun fetele, mai ales ca in decembrie, pt mine si sotul meu, este o luna plina de evenimente < mos NICOLAE, avem 8 ani de cand suntem impreuna, 5 ani de casatorie, CRACIUNUL> si nu mai stiu ce sa-i iau si cum sa-l impresionez.este foarte greu cand are tot ce-i trebuie, pt ca nu-l auzi sa zica ca-i trebuie ceva...bine, sotul meu tot timpul zice ca-i trebuie...ori adidasi, chiar daca are cel putin 4-5 perechi, ori ceas, chiar daca are 3, ori bijuterii, ori haine, tot timpul vrea ceva, dar nu mai vreau sa-i iau lucruri ce are. astept cu nerabdare sa-ti scrie fetele,poate imi rezolv si eu problema
te pup
mirelaispir spune:
quote:
Initial creeata de aurora56
.Sotul meu implineste 38 ani are ca pasiune pescuitul (dar are o gramada de lansete si undite ),e un om practic si nepretentios.
daca este pescar inrait (cum este al meu sot; azi e la peste, spre exemplu, si e un ger de crapa pietrele) niciodataa nu-i strica o undita in plus. ori o mulineta. eu am vazut pe la magazinele "vanatorul si pescarul" niste rucsaci speciali pt sculele de pescuit. sau o vesta pescareasca, are multe buzunare, sa-i incapa toate minunile prin ele. cel mai bine uita-te prin trusele lui de pescuit si vezi ce s-a invechit, uzat si ar trebui inlocuit. unui pescar, zic eu, este mai usor sa-i faci un cadou, nu foarte costisitor, cum vrei tu.
la multi ani (pt 1 dec) sotului tau si fir intins!
lavinia345 spune:
Vreau si eu idei de cadouri pt husbanzi,de Craciun.Al meu are de toate si mai e si super pretentios.Deci sa-i iau frumos si folositor.Nu haine ca are si oricum si le alege singur mereu,nu-i stiu masura
.
Lavinia
Natalia
lgireada spune:
Io care am deschis sub cu soacra :) gandesc mereu pt sotz o surpriza. Pe langa cadoul practic care il iau in functie de necesitati si dorinte. De ex, desi nu-s originala, ideea o citisem printr-o revista, i-am scris in baie pe fiecare placuta de faianta cu ruj cate un mesaj pt el si pe oglinda: Te iubesc! :) nu-i asa ca e fain? Si cand s-a trezit si s-a dus la baie ... tare as fi vrut sa-i vad fata, dar eram deja la facultate :D. Alta data, de un 14 feb parca, am facut un tort - papusa imbracata in rochie alba cu mesaj: Sunt fericita ca ai vrut sa fiu mireasa ta! Am tone de idei, daca mai vreti sunt aici :D
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
nicole2005 spune:
Aurora daca vrei sa ii faci cadou un abonament la o sala de masaj poti gasi si in tulcea. vezi ca este cel de la pelican cel mai nou deschis , cei drept cu preturi cam piperate. dar mai sunt si in alta parte te asigur. si eu caut sa ii pregatesc sotului meu o surpriza. este plecat acum si urmeaza sa vina pe la sfarsitul lunii. anul trecut cand a venit aveam petale de trandafiri aruncate prin camera si mai ales prin pat , nu se astepta la asa ceva. anul acesta pentru ca suntem 3, avem un puiut de o luna , voi umple camera de baloane si altceva mai caut inca. dar voi gasi inca ceva deosebit.poti incerca cu o cina romantica in doi, cu un aranjament senzual in dormitor..... :)
nicol
mami de puiut dulce Antonio
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicoletud/my_photos
mitumac spune:
Si eu am niste idei....dar nu stiu daca pot fi aplicate in orice oras...de exemplu bilete la un concert al formatiei preferate....problema e ca s-ar putea sa nu pice exact in aceea zi...in bucuresti ar fi mai usor...un pic...dar nici aici nu e sigur
nunta noastra http://pg.photos.yahoo.com/ph/mitumac/my_photos
am facut si noi 1 an de casnicie
danavasile spune:
si eu ma aflu in pana de idei si ziua lui este pe 4 decembrie
o sa urmaresc subiectul poate ma inspir
liliana poate ne mai dai idei
ca stai bine la capitolul inspiratie
oana_n spune:
De ce nu incercati un tricou personalizat cu ceva....o poza cu voi doi...sau o agenda personalizata(la munca are nevoie de asa ceva..si stiu ca de fiecare data cand o deschide...sau o ia in mana...se gandeste..la mine...la noi)...ca tot ne apropiem de 2007...eu una la asta m-am gandit....numai ca nu gasesc inca poza potrivita sa o imprim....da....mai am timp sa o fac..
Nu-i pasa nimanui cat de mult stii decat dupa ce afla cat de mult iti pasa
alba spune:
Eu zic sa mergi la un fotograf profesionist, sa-ti faci diferite poze cit mai sexy 
Alegi 12 poze cit mai reusite si ii faci cadou un calendar pe 2007 cu pozele tale.
In Germania se poarta mult moda asta si barbatii sunt incintati 
Succes:-)
Alba,mami de Darian (7 ani) & Cassian (1 anisor)
http://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian
"Intreaga suferinta din lume apare din dorinta egoista de fericire doar pentru sine.
Intreaga fericire din lume apare din dorinta de a-i face fericiti si pe ceilalti."