cadou pentru sotul meu
Raspunsuri - Pagina 2
lgireada spune:
Super idee, alba! Numai sa nu crape de gelozie la gandul ca te-or vazut si altii. MAi degraba, pt cei gelosi, fa rost de un trepied si ceva becuri si poti sa-ti faci singura o sesiune foto, oricat de deocheata doresti. Personal, agreez chestiile mai soft si nu unele ce pot ramane drept marturie la divort :)
Io cu ocazii din astea am mai organizat escapade la munte cu cortul. A fost ceva inedit si frumos. Am avut petarde si artificii de la revelion stranse bine, am scris din sarba imbracata cu vata un La multi ani si l-am imbibat in benzina si i-am dat foc. Ardea extrem de frumos sub cerul instelat. Am facut si cine romantice, care de care mai imbietoare la mancaruri, a se vedea pe la semnatura :D Am cumparat si chestii tehnice suparate, ca deh' amandoi suntem in domeniu. Am facut si treburi din astea cu petale de trandafir prin toata casa si cazi cu spuma si sampanie la frapiera cu gheata.Un masaj oriental cu muzica adecvata, dans din buric, zapada combinata cu abur fierbinte, etc. Sunt toate amintiri de neuitat. Ca si prima data cand am coborat partia de schi impreuna ... Incepand de azi as mai face: un zbor cu parapanta, as inchiria o piscina doar pt noi 2. Ma mai gandesc si mai revin maine cu completari :D
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
Tisina spune:
Frumoase idei. Anul trecut, intr-o pana de inspiratie legata de cadoul de Craciun pentru sotul meu, am avut o alta idee care a functionat de minune. Va mai amintiti scrisorelele catre Mos Craciun de cand erati copii? Ei bine, am stabilit cu iubi al meu ca pana la 1 decembrie sa alcatuiasca fiecare cate o lista cu dorinte, ca in scrisorile din copilarie. La 1 decembrie am facut schimb de liste si fiecare i-a luat celuilalt un articol din lista si unul din proprie initiativa. In felul asta nimeresti la sigur si ceva ce si-ar dori el (poate nu te duce capul sa ii iei cadou de Craciun o bormasina electrica cu rotopercutor
, dar daca asta isi doreste...).
Conditia de baza este ca lista sa cuprinda cel putin cinci articole, ca sa ramana loc si de surpriza (ma rog, cat de cat)
Si unde mai pui ca a fost si amuzant sa "ii scriem Mosului".
nemary spune:
daca ii place sa citeasca poti sa-i cumperi o carte. sau sa-i faci abonament la o revista de specialitate pt.pescari.
o zi minunata,
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
poze
poze apartament