Mamici de martie-aprilie 2007 (9)
Raspunsuri - Pagina 30
elyanne spune:
quote:Of... imi are rau. Mare lucru nu stiu... doar ce am gasit pe net:
Originally posted by Lumi_Nag
Buna fetelor.
Eu am o veste nu tocmai buna....am luat de la toaleta de la servici o boala numita Trichomonas care nu se poate trata in timpul sarcinii, dar care imi creeaza f mari neplaceri.
Mi-a recomandat dr niste spalaturi si o crema, ca sa imi diminueze mancarimile...dar cel mai aiurea este ca poate declansa nastere prematura.Daca ati auzit de boala asta va rog sa imi mai spuneti si mie cate ceva.
In alta ordine de idei am constatat o mare coincidenta: Vineri, 24.11 implinesc 24 de ani, tot pe 24 ma duc la eco, si tot pe 24 implinesc 24 de saptamani de sarcina. Faina coincidenta nu?
Poopici pentru toate fetele23+
It's easy living with eyes closed
http://www.seximus.ro/articole/tricomonas.php
http://www.eva.ro/sanatate/articol305.html
Din cate imi amintesc sa fi citit pe prospectele unor ovule care le-am luat pt. candida, exista unele care se dau si in caz de infectie cu trichomonas. Si eu am luat ovule pt. candida in timpul sarcini, din al doilea trimestru (la recomandarea medicului, normal).
Din ce stiu eu depre candida, de multe ori nu trece in timpul sarcinii, dar e bine sa fie tratata si tinuta sub control pt. ca poate duce la fisurarea membranelor si de aici la nasterea prematura. E posibil sa fie valabil si pt. trichomonas.
Posibil sa nu poti face tratament cu antibiotic in perioada sarcinii, dar cu ovule cred ca se poate si ar fi bine... ca sa nu ajungi sa nasti prematur.
Edit: m-am uitat pe prospectul de la Lomexin ovule si scrie ca este activ si in caz de Trichomonas. Eu am luat in sarcina pt. Candida. Dar trebuie intrebat doctorul!
Eliana (21 sapt.) si
Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea
iza29 spune:
quote:
Originally posted by Lumi_Nag
Buna fetelor.
Eu am o veste nu tocmai buna....am luat de la toaleta de la servici o boala numita Trichomonas care nu se poate trata in timpul sarcinii, dar care imi creeaza f mari neplaceri.
Mi-a recomandat dr niste spalaturi si o crema, ca sa imi diminueze mancarimile...dar cel mai aiurea este ca poate declansa nastere prematura.Daca ati auzit de boala asta va rog sa imi mai spuneti si mie cate ceva.
In alta ordine de idei am constatat o mare coincidenta: Vineri, 24.11 implinesc 24 de ani, tot pe 24 ma duc la eco, si tot pe 24 implinesc 24 de saptamani de sarcina. Faina coincidenta nu?
Poopici pentru toate fetele23+
Buna Lumi_Nag,
Imi pare rau ca ai luat aceasta boala ...si eu am avut-o acum doua luni si dr meu mi-a tratat-o cu "metronizadol".Din fericire a trecut si nu s-a intamplat nimic rau.Am intrebat daca il afecteaza pe bb si chiar am citit si pe net despre medicament si nu face rau,dr a spus ca e mai periculos sa stau asa cu boala decat medicamentul. iti urez multa sanatate si tie si bebelusului tau.
Pupici tuturor burticilor
Iza 25+

iza
Lumi_Nag spune:
Va multumesc mult fetelor. Dr care mi-a zis ca nu se trateaza in timpul sarcinii nu este cel care ma supravegheaza, m-am dus la ea pt ca eram disperata sa aflu ce am, dar cu siguranta ii voi spune doctorului meu vineri cand ma duc la eco. Pana atunci fac ce mi-a dat doctorita asta cu toate ca nu prea are efect 
roxygeo spune:
Buna ziua la burtici!
Multumesc mult pentru raspunsuri!
Azi sunt somnoroasa (ca n-am dormit prea bine), mie cam rau si sunt intoarsa cu cheia ![]()
Azi dimineata am fost si mi-a luat singe pentru dozarea de anticorpi RH - la Inst. de Hematologie, si am o mina acum ....neagra...ca tanti asistenta a reusit sa ma invineteasca
...asa ca o sa vad acum cind ma duc pentru celelalte analize![]()
Va pupicesc

Roxygeo
18
ghibuadina spune:
Buna gravidutelor,
Eu v-am cam neglijat in ultima perioada, desi am intrat din cd in cd sa va citesc, fara insa sa va trimit raspuns.Legata de trichomonas, una dintre fete a vrut sa stie.Si eu am avut, dar nu eram insarcinata.Tratamenntul pe care mi l-a dat( nu mai stiu exat, dar a fost si antibiotic), mi-a facut ff bine, ca in mom in care am repetat analiza, a iesit ff bine.La mine era ciudat ca nu aveam nici un fel de simptoma.Eu zic sa vb cu medicul sa vezi ce ti-ar putea da , avand in vedere ca esti insarcinata si sa-l intrebi cat de grav este.
Am si eu ceva intrebari.Eu sunt in sapt 21 si nu am facut TT, dar as dori sa fac eco morfo, chiar dc totul e in regula pana acum.Voi ce ziceti, e o analiza super imp sau se poate sari peste ea.Doctorul la care merhg are un echo ff performant,se vede ff bine si asta micu e strengar rau.A zis ca-i place de el , e e k.Si nu mi-a sugerat nimic mai mult.Si mai am o nelamurire.Au inceput sa ma ia niste ganduri negre.E tarziu dc mai fac acum analiza pt citomegalovirus si toxoplasmoza, voi ce credeti?Va pupic!!!
Ciao!Adina
adina
21
ralualexandrei spune:
Buna gravidutzelor!
Ghibuadina poti sa faci ecografia morfologica chiar daca dr zice ca totul e ok ptr ca se vad toate organele in detaliu si oasele si absolut tot ,asa ca aceasta eco mai complexa si iti aduce multa pace in suflet,ptr ca atunci ai 100% sigurantza ca totul e bine.Ai varsta ideala a sarcinii ptr morfologica fiindca este recomnadat sa o faci intre sapt 20 si 23 de sarcina,daca vrei uita-te la mine in albumul trei unde am pus un filmuletz cu ecografia.
Luminag imi pare rau ptr tine insa ai sa vezi ca totul va fi bine.
Fetelor daca vreti In pantec am facut si eu rost de film asa ca dati-mi un pm cu adresele voastre de pe yahoo ca sa vi-l trimit.Eu am varianta de o ora jumatate.
Pupici la burtici!
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si
20+
album no1 album no2 albumul no3
elyanne spune:
Eu am gasit In the womb (In pantec) tot, insa fara titrare. Dar este mare, cat un CD si nu merge pus pe email.
Lumi_nag vroiam sa-ti zic de prima data... dar am uitat. Ai grija cu spalaturile... sa nu fie foarte adanc inauntru, ca sa nu-ti provoace contractii.
si vezi ce zice si dr. tau.
Eliana (21 sapt.) si
Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea