Mamici de martie-aprilie 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianiana spune:

buna dimineata burtici,
sunt la birou si azi, dar imi e somn.
eu nu ma simt grozav: nu dorm bine, am niste dureri de spate...medicul spune ca de la hormoni, progesteronul incepe sa intre in oase pentru a le face mai moi...mi-a zis ce sa fac: masaj pt gravide, baie in cada cu sare de mare, plimbare.
masaj am facut la un centru pentru gravide si m-am simtit mult mai bine; am facut si baie, dar nu am voie sa stau mult in apa.....of si iar am dureri.......mai fac pilates pentru gravide, am un dvd, dar nu prea ma tin de treaba...
ma bucur ca e soare afara si o sa ma tot plimb si azi si maine cu sotul, care trage de mine sa ne plimbam mereu insa pe intuneric, seara cand vin de la birou...zau daca imi mai trebuie plimbare.
bebe misca, mai ales la ora 7, atunci comunicam noi 2...
hai ca va pup
diana gabriela, bb 18+

dianiana
http://community.webshots.com/user/dianiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Dana_p stai linistita ca sigur e bine... La triplu test citeam ca procentul in care testele ies fals pozitiv este destul de mare... Cu siguranta tu intri in categoria celor carora le-a iesit trestul aiurea... Daca ar fi ceva in neregula s-ar vedea la eco. Vezi ce zice si dr. tau.

Aliona eu am facut pe la 12 sapt. bitestul. A iesit bine, asa ca n-am mai facut triplutest sau altceva. Daca ar fi fost ceva in neregula s-ar fi vazut oricum la eco... chiar si daca ar iesi testul bine... Tot eco e mai importanta dupa mine...

RaisaFudulu n-ai suparat pe nimeni... Vroiam doar sa-ri spun, ca sa stii cu alta ocazie, ca sus, in bar mesajului tau, ai un buton cu o foaie si un creion rosu, daca stai cu mouseul pe el scrie "Editeaza raspuns" si poti modifica in acel mesaj ... Asta ca sa stii... ca si eu pana am aflat

Magdutah stai linistita ca o sa-l simti pe bb... Mai citeam pe forum de mamici care au simtit tarziu. Daca vrei sa te linistesi poti merge la eco sa vezi ce si cum... Probabil e mai puturos si nu face tumbe... Eu la eco ii vedeam ca se misca pe monitor, dar nu-i simteam... Probabil noi simtim acum doar cand misca zdravan...
Despre sangerari... mergi cand poti la dr. Ca e bine sa vada de ce ai sangerat. De cele mai multe ori nu e nimic... mai ales ca ai sangerat putin. Dar mai bine sa te linisteti.

Roxygeo eu le-am facut la Sanador... au costat in jur de 200-250 .. dar nu-ti recomand sa mergi acolo pt. ca dureaza f. mult. Vreo 15 zile lucratoare... adica 3 sapt. Si ce ma enerveaza... i-am sunat dupa doua sapt. sa-i intreb si nici nu a vrut sa caute... s-a uitat in calculator cand mi-au luat sange si mi-a spus din start ca mai dureaza. Iar cand am laut rezultatele, pe printuri scria data cand au fost tiparite... erau cu o zi sau doua inainte de telefonul meu. Daca se uita desteapta aia, le gasea...

Despre greutatea lu' bb... Ai mei au avut la eco., la 21 sapt. 407g si 373g iar pe eco scria ca si dupa masuratori au tot 21 sapt. fix.

Eu simt tumbele bebeilor in feicare zi... de cateva ori.. dar la mine cred ca se intampla asta pt. ca sunt doi si se trezesc unul pe celalalt... Ca la prima sarcina nu era chiar asa activitate in perioada asta. Si am observat ca unul dintre bb-ei este mai activ decat celalalt... Adica ala mai grasun... tac'su zice ca ala e Mihai si cel mai mic e Andrei.
A... si ce ma enerveaza... ca merg la baie din jumatate in jumatate de ora... ceea ce n-am patit prima data nici in ultima luna de sarcina... Stau astia pe vezica mea... Inca e bine ca noaptea nu ma duc... Ma mai trezesc, dar nu ma dau jos din pat nici sa ma bati...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

Neata burtici si multumim de incurajari !!! Asa m-am bucurat cand am vazut ca mi-ati scris

Noi tocmai am avut micul dejun. M-am trezit dis de dimineata sa termin salata de vinete si sa pun un strudel de mere la cuptor. Al meu sot a dormit linistit pana am fost eu gata . As fi vrut sa fac niste clatite, dar eu tot ma trezesc cu mana stanga amortita si imi este tare greu sa o folosesc.
De dormit, am dormit tare prost ... parca tot speram sa simt si eu o bolboroseala in burtica, m-am dus des la baie (totul e OK nici o picaturica nedorita nu a mai fost ). Deci totul pare sa fie in regula! Ma gandeam deja sa il sun pe nenea caci imi daduse numarul lui de mobil sa il sun zi si noapte daca e nevoie! Oricum sunt mai linistita si cred si eu ca e de la prea mult ridicat... caci ieri am fost pe la magazin fara sot si am cam exagerat cu sacosele ...si pe urma cum am ajuns acasa m-am pus pe facut curat, schimbat lenjerii si invelit plapuma ...iar dupa am dus cosul de rufe la intins in pod! Sa nu ma ! Promit ca o sa fiu cuminte de acum!

Astazi oricum vreau sa stau cumintica in pat, deseara poate ne ducem la un film ... in rest mancarea pe astazi o sa fie simplu de facut. Aaaaaa.... si mai vreau sa imi scurtez o pereche de pantaloni caci i-am luat deja de o luna si s.ar putea in curand sa nu imi mai vina.

Va pup inca odata si sa aveti toate un sfarsit de saptamana minunat!!!

Magda 20+5

http://www.mfoca.myphotoalbum.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianiana spune:

buna din nou,
la Medicover synevo mi-au gresit analizele de doua ori si mie si unei colege; nu mai maergeti la ei!
la Cantacuzino sunt profesionisti si la Victor Babes; cei de aici le dau repede si le trimit si pe fax, mail...e civilizat!
am luat un DVD cu un documentar de la Discovery In Pantec si e super; am aflat foarte multe lucruri folositoare. daca il vreti sa imi spuneti ... ei ne invata ca si ultimele 3 luni de sarcina sunt foarte foarte importante pentru bebe si cum putem sa il facem mai inteligent pe bb.
va pup
diana gabriela bb 18+

dianiana
http://community.webshots.com/user/dianiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

buna fetelor;
si eu fac parte din grupul celor care nu au facut TT, sper sa fie in regula la eco a fost ok;
de cateva minute m-a luat o ameteala cu calduri , parca nici nu mai vad bine, ma simt ca la o emotie puternica, oare sa fie de la calciu sau fier? inca nu am inceput sa iau amzis ca pana in luna sapte, dar daca va fi tot asa trebuie sa incep mai repede;
eu am intrat in luna 6 ;am pus si o poza in album cu burtica la 25 sapt;
eu sunt necajita ca nu imi gasesc o haina de iarna, cele care le aveam sunt toate cambrate scurte, iar acu nu ma mai cuprind, am probat cateva care erau cu vreo 2 numere mai mari dar nu merge nici asa ca imi ajung umerii pana la cot si mainile nu se mai vad.....
voi nu aveti problema asta? si e moda asta cu hainele cambrate, eu ma gandeam la o pelerina ceva dar nici poveste sa gasesc.

in rest suntem ok, bebe misca intr-o seara mi-a tras un sut de am zis "auu" de durere;
va pup

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Multumesc mult Elyanne pentru raspus si pentru sfat o sa-l urmez.

Magda mai usor cu smotruitul ca trebuie sa ai mare grija de tine si de bebel incearca sa nu mai faci atatea intr-o zi. Eu sunt patita si acum ma feresc de tot ce poate afecta.

Salutari inca o data si sa aveti grija de voi ca aveti in burtici cate o comoara sau doua depinde. Pa

Diana 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Kmi78 simptomele pe care le descri tu par a indica o cadere de calciu (nu e termen medical dar intelegi tu...). Eu sunt Stan-Patitu'() cu problemele mele declansate de anemie (cauzata de lipsa de fier) si trebuie sa-ti spun ca simptomele difera de cele avute in cazul lipsei de calciu (o parte sunt asemanatoare). Indicat e sa iei vitamine si sa consumi alimente bogate in calciu (lapte, branzeturi, fructe etc). A, si incearca sa eviti stressul de orice fel. Cat despre haine... e putin aiurea ca nu mai incapem in cele pe care le avem (eu mai incap in marea parte a lor dar pentru cat timp nu stiu...). Incearca la un magazin cu hainute speciale pentru gravidute. Eu am mers si am fost foarte incantata. Daca nu da fuguta la croitoreasa si fa-ti ceva ce-ti place!

Rebiana 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Buna burticutzelor
...sa va spun si eu in leg cu TT ca vad caasta framnta pe toata lumea...eu inainte sa ramn am stat cu o cunostiinta in spital ca a nascut aici la noi la TM, ea fiind din Petrosani...un baietel de 4500g dar care din pacate nu a supravietuit mai mult de o sapt....avea o malformatie la guritza...nu ii era format cerul gurii...dar asta se rezova chirugical...dar mai avea si o malformatie la inima...ceea ce a dus la deces...ambele puteau fi observate la eco daca i s-ar fi facut asa cum trebuie in timpul sarcinii..dar se pare ca doctoritza la care a fost o ignoranta nu a trimis-o nici macar la o morfologica...si nici prea multe analize de genul Citomegalo,toxoplasmoza sau listeria nu i-a dat sa faca....fiind primul copil nici ea nu s-a informat prea mult si deci nu prea avea de unde sa stie s-a cam bazat pe acea docotitza.....in fine m-am cam lungit...dupa ce am vaz ce a patit am zis ca eu cand voi ramane gravida nesstiind ca deja eram ,voi face toate analizele posibile si tot ceea ce trebuie ca sa fie bebeul meu sanatos....amniocenteza, TT etc...dar dupa stresul prin care am trecut la 7 saptamani cand am astepta 10 zile sa se repete analizele la Toxoplasmoza care pana la urma au iesit negative semn ca infectia fusese in organism inainte sa raman gravida ....am zis ca mai fac o morfoligica si daca si aici iese totul bine...nu ma mai stresez cu alte teste... pt ca nu face bine la bebelush....si asa pana am fcut morfologica am stat tot stresata....deci sa speram cu ajutorlul lu d-zeu ca va fi bine si nu vom avea probleme...
Asa ca eu zic ca TT test e un motiv in plus de stres mai alaes daca la eco totul a fost ok si daca nu aveti antecedente sau varsta mai mare....
In rest a mea bebelina e zglobie de numa numa...si tati se distreaza seara cand zice el ca povesteste cu ea si atunci incepe sa-l loveasca....
Va pup si va dorsc numai bine

Karra http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;17;29/st/20070319/dt/-4/k/1de9/preg.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

Gravidutelor, cele care nu il simt inca pe bebe.Si eu sunt in aceeasi situatie.Nu va mai panicati.Faceti-va o programare la eco si mergeti ca este inofensiva.Am vorbit cu un dr.si mi-a zis ca pot sa-mi fac una pe luna.Nu-i dauneaza lui bebita.Asa ca eu, pentru linistea mea sufleteasca, ca sa nu mai astept inca 3 saptamani pana la 3D, m-am programat pentru marti la eco normala.Am fost ieri la multe cabinete de ginecologie dar nicaieri nu face eco fara programare.Asta este,mai astept pana marti.Va pupacesc pe toate.

ELLA 17 sapt.+ 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

Gravidutelor, cele care nu il simt inca pe bebe.Si eu sunt in aceeasi situatie.Nu va mai panicati.Faceti-va o programare la eco si mergeti ca este inofensiva.Am vorbit cu un dr.si mi-a zis ca pot sa-mi fac una pe luna.Nu-i dauneaza lui bebita.Asa ca eu, pentru linistea mea sufleteasca, ca sa nu mai astept inca 3 saptamani pana la 3D, m-am programat pentru marti la eco normala.Am fost ieri la multe cabinete de ginecologie dar nicaieri nu face eco fara programare.Asta este,mai astept pana marti.Va pupacesc pe toate.

ELLA 17 sapt.+ 4 zile

Mergi la inceput