Mamici de ianuarie - februarie 2007 (31)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Shine, La multi ani! Sa fi fericita, sa ai o sarcina cat mai usoara si o nastere si mai usoara!

Fetele, v-am mai pus si eu cateva poze cu burtosul si cu ce am luat ptr bebe (hainute, carucior, etc).
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762311184023

Vine barza
29+ George Anelin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.Alina spune:

quote:
Originally posted by cristiana70

Fetelor, bravo voua ca va intalniti din nou, vorba ADELEI, pe noi nu ne mai ia nimeni in avion cu burtoaiele noastre! Am putea si noi pune la cale o mini intalnire la nivel de provincie, asa, sa nu ne lasam mai prejos la capitaliste!

cristiana 26+ David Cristian

Cristiana,
eu sunt de acord cu o intalnire in provincie. Adela e din Timisoara, tu din Arad, iar eu trebuie sa stau in pat la distanta egala de amandoua. Asha ca eu propun sa ne intalnim la mine acasa. Daca vreti sa fim mai multi propun sa-i includem si pe sotzi care oricum se pare ca au simtome de , dar ar trebui sa venitzi intr-un weekend cand as avea si eu sot.

Ce ziceti?

Alina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Na ca imi merge forumul mai bine! Joel doarme inca asa ca intru iar dar cu o intrebare:

Stiti cumva ce se poate face la durerile mele de nerv sciatic care astazi la prinz au inceput?
Am incercat sa merg pe jos, sa stau culcata dar nimic! N-o fi oare nici un remediu ca si la sarcina trecuta am avut tot prin luna a saptea si pina nu am nascut nu au disparut.Uneori trebuia sa fiu foarte atenta in ce pozitie stau sa nu cumva sa fac o miscare mai ampla din bazin ca era jale.De la finlandezi nu ma astept sa-mi recomande nimic ca nici data trecuta nu mi-au dat spunind ca orice as face tot nu trec ca am canalul nervului mai ingustat din cauza hormonilor de sarcina.

Sabina 28+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Kateryna ce burtica frumoasa.Cum ti-am vazut carutul nu mi-a venit sa cred! Noi am cumparat unul care seamana perfect cu al tau dar numai pentru calatorii vara (se pliaza imediat si este ideal in portbagaj)ca iarna asa ceva in Finlanda nu se poate pune la socoteala.

Nadiuta dureri de bazin nu am deocamdata dar stiu cum sint de la prima sarcina.

OanaBla mine mincarea de baza e musli nu flakes dar am inteles ca ambele ingrasa consumate in cantitati mai mari.
Nu pot sa ma abtin la paine si la miere ca in rest nu maninc dulciuri ca oricum nu m-am omorit dupa ele niciodata.

Cind am fost in vacanta in Portugalia mi-am dat seama ca mincarea noastra din Finlanda e mult mai degresata, acolo brinza/cascavalul avea peste 20% grasime si in Finlanda cumpar doar cu max 5%, margarina nu se prea folosea, prajiturile toate facute cu creme grase, ciocolata avea peste 35% grasime in timp ce in Finlanda are doar 20%.Nu mai zic de mezeluri.

Sabina 28+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Aiskutza inteles-am... un piculetz mi-e ciuda...desi nu inteleg ce m-a apucat caci niciodata n-am fost mancatoare de dulciuri, nici macar in primele 4 luni de sarcina cand de abia pusesem 1,5 kg.
Dar in ultimele luni au inceput sa-mi faca cu ochiul dulciurile si normal ca am pus si 3 kg intr-o saptamana jumate.
O sa incerc sa reduc deocamdata simtitor cantitatea de fulgi si apoi sa ii mai scot din uzul de zi cu zi....
Sa vedem cum votam la compromis...
Ce mai face dolofanelul Joel... in afara de nani?

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Kateryna e acelasi carucior cu diferite optiuni si cosuletz incorporat sau sunt separate? Daca e acelasi si la pachet cu cosuletul imi spui si mie detaliat ce optiuni are caruciorul, de unde l-ati achizitionat si cu cat....

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

28+

Mergi la inceput

Adela,Cristiana,

Am vazut ca va intrebati unde am disparut.Am stat in pat mai mult de o saptamana, iar luni cand am mers ladr. am fost surprinsa ca nu e nici o ameliorare. Deci, din nou stau in pat Sotzul meu e plecat in Austria in delegatie saptamana aceasta iar eu vineritrebuie sa merg prima zi la spital pt o perfuzie cu Gynipral si daca o sa suport bine merg si sambata si duminica.
Oana, tu parca ziceai ca iei gynipral.Pt ce e indicat ca mie mi-a explicat dr. dar inafara de faptul ca poate da tahicardie la mama si la fat altceva nu am retinut.
Mi-a fost picat si net-ul 4 zile si am avut cam mult de recuperat. Acu sunt la zi cu cititul si o sa incerc sa intru zilnic, macar o jumatate de ora.

Alina 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

fetelor va pup si mai revin mai tarziu - plec acasa ca vine mobila!!!
am treaba, mai tai de pe lista "ce am de facut" un punct !!!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 29 sapt si 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

A.ALINA, imi pare tare rau ca nu ti-a fost bine in ultimele zile, vezi si tu, suntem atat de putine din zona asta, ce ne facem daca ne pierdem una de alta?

ADELA, multam fain, am baut un paracetamol, caci incep sa nu mai suport cafeaua.

Ma duc acasa, fetele, ca nu mai pot de foame, sa vad ce ma asteapta prin frigider.

Pupici la balene.

cristiana 26+ David Cristian

Mergi la inceput

Adela,
eu prima data cand m-am vopsit cu Wellaton am facut-o dupa ce inainte eram data cu henna si a prins foarte bine. Eu zic sa incerci sa te vopsesti daca vrei tu , in cel mai rau caz nu-ti va prinde vopseaua. Eu stiam doar ca daca esti vopsita cu ceva, Henna nu prinde pe par vopsit.

Alina 28+

Mergi la inceput