Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (108)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
szaboali spune:
Bianca nu stiu dar eu nu tin cont azi chiar am imbracat-o in galben si i-am dar cacilita verde in caput.
Sa vezi ce am patit o data , am plecat cuy Iarina la plimbarica si am imbracat-o in albastru desi erau hainute de fetita mi-a zis o baba (o tineam in ham) "daomna dar nu l-ati carat destul 9 luni? il mai carati si acum?" la care eu ...Doamna dar e fetita nu baiat sa fi vazut cum s-a intors baba stanga imprejur si nimic nu a mai zis
. Eu sincer nu tin neaparat sa fie imbracat numai in rosu si roz daca e fetita(desi la noi s-a nimerit sa fie mai mute hainute roz
...ba sa mai aiba si alte culori cu care ii sta bine...imbracata sa fie
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica70/monica70.jpg)
monica70 spune:
BIANCA acum vazui ... pai stiu italiana (nu perfect evident),ca am lucrat 6 ani intr-o firma italiana si asta unde sunt de un an jumate,tot italiana e
MONI de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Biancas/Biancas.jpg)
Biancas spune:
Szaboali nici Dani nu a vrut suzeta la inceput. Si ce m-am gandit eu...sa ii pun glicerina boraxata pe ea Si acum folosesc glicerina cateodata si o suge de numa...
Eu folosesc suzeta doar la somn, in rest nu are nevoie. A..si cand iesim afara si e rece ca sa nu traga aer rece pe gura, ca are prostul obicei cand vede ceva sa ramana cu gura deschisa.
Incearca si tu cu glicerina...rau nu are cum sa ii faca, pe vremuri se curatzau copii cu ea dupa ce mancau lapte sa fie curati si sa nu faca ciuperca...
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
szaboali spune:
Bianca si Iarina a luat suzeta pana a dat de degetele si apoi o scuipa , acum vad ca o ia iar dar mai mult sa se joace cu ea.
Si apropo fetelor ca tot vine iarna sa va intreb ...sunteti pro sau contra fularului pe gurita? Eu sunt contra
ali
IARINA la 8 luni
Biancas spune:
Mie sora-mea mi-a spus sa ii pun fular pe nas si guritza cand mergem afara si bate vantul.
Prietena mea mi-a spus ca a intrebat-o pe medicul ei si i-a spus ca nu e indicat ca cica ar trage aer cald...(si ce???)
Tu de ce nu esti de acord szaboali???
Eu o singura data i-am pus lui Dani fularul, veneam pe la ora 22 acasa si era un frig... Decat sa respire pe gura sa faca rosu in gat..nu mai bine sa respire aer cald???
Albumul nostru
szaboali spune:
Bianca eu nu am folosit niciodata glicerina de aia ca nu a fost nevoie ...nu a facut nimic in gurita dar o stergeam tot timpul cu ceai de musetel.
ali
IARINA la 8 luni
szaboali spune:
Pai eu sunt contra din cauza ca...ei cum respira se umezeste fularul si apoi trag in piept umezeala aia de pe fular si parerea mea e ca nu e bine si pot sa raceasca mai repede.
ali
IARINA la 8 luni
Biancas spune:
Sincer nu stiu ce sa zic cum e mai bine...
Nu am nici o parere...habar nu am cum o sa fac...o sa ma hotarasc pe parcurs...
La Sandra parca ii puneam fular, dar cu ea ieseam rar pt ca era cuminte si nu avea nevoie de aer sa se oboseasca Serios acum..cred ca pe Dani l-am scos triplu cat am scos-o pe Sandra...
Pe Sandra o scoteam la plimbare..cu masina pe la socrii, parinti, prieteni..cam rar cu caruciorul... In schimb pe Dani azi vara il scoteam zilnic de la 17 pana la 21. Manca afara cina
Albumul nostru
Biancas spune:
Merg si eu la nani ca e 12 deja...
Noapte buna fete, noapte buna Szaboali ca vad ca numai noi suntem online
Albumul nostru
szaboali spune:
Plec si eu la culcarica.Noapte buna tuturor. la mamici si bebici.
ali
IARINA la 8 luni