Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (108)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Bianca

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BIANCA Deci totusi e bine ca Diana mea a facut cunostintza mai iute cu dansa,a si dat noroc cu ea odata

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Moni e ok sa faci baie cu Dia, binenteles ca se face dus inainte ca doar ar fi culmea sa te speli in apa ei dar dupa eceea e ok sa stai oricum.Daca o pui singura in vana sa fie apa mai putina sa poata sta.
Ali, am vazut pozele, tare dulcica e Iarina imbracata in galben.
Mraki, Bianca, ioana, pupici merg sa vad si eu un film dac mai prind ceva la Tv

Mergi la inceput

Monica nici eu hainutele nu le prea separ de ale noastre doar ca nu bag si lenjeria intima cu hainutele ei ...mai degraba bag lenjerie de pat cu hainutele ei si eu am un fix de care nu ma poate dezobisnui nimeni ii calc aproape toate hainutele , inafara de cele flausate pe care nu am cum sa le calc si apropo de asta sotul si mami imi zic ca is nebuna.

ali
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

Silvi da in galben sa mai schimbam si noi culoarea ca majoritatea hainutelor sunt roz si colac peste pupaza azi a primit compleasul ala de iarna tot roz.

ali
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Szaboali Sandrei i-am cumparat 4 uniforme numai ca sa nu calc asa de des..
Ce noroc ca sotul meu nu mai merge in uniforma sa ii calc pantalonii la dunga....
Eu cu calcatu nu sunt prietena mare, adica calc ce chiar trebuie. Mai aud pe unele ca calca blugii.
Mi-am luat masina tzapana de spalat care are buton de antisifonare si daca intond rufele dupa ce a terminat masina de spalat, nu am treaba cu ele..

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru

Mergi la inceput

Ma duc si eu la somnic,ca vad ca se cam imprastie lumea...Si maine iar trebuie sa merg la lucru ,am si saptamana de salarii si interviu joi,si dentist probabil maine si ..... nu mai stiu ... si vreau in muntzi ,departeeeeee

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Si ca sa schimb si eu mononotul albastru i-am cumparat lui Dani caciula rosie, fular rosu si manusi rosii
Deja vad negru in fatza ochilor de atata albastru...
Asa bine ii sta in rosu...ce daca e baiat...Am de la Sandra salopeta ei de iarna care e roz si o pastrez dar nu i-am dat-o niciodata. Apropo...am avut fas dinala intreg a lui sandra pt 2-3 ani rosu cu alb si m-a pus sotul sa il arunc ca cica baietii nu poarta rosu
Am sa va fac o poza cu caciulitza de rus ce i-am cumparat-o...(273.000 caciula, 95.000 fularu si 40.000 manusile ...o carutza de bani...) dar nush cand...poate maine daca ne lasa vremea...
Am gasit si set la 300.000 dar ii era mica caciulitza si asta chiar mi-a placut si i-am cumparat-o.
Noapte buna Silvi, Moni si spor la lucru..pana joi apuca-te sa invetzi niste italiana sa ii impresionezi pe macaronari

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru

Mergi la inceput

Bianca stai linistita ca obsesia asta o am numai pentru hainutele Iarinei ...ale noastre le calc numai daca e nevoie
Silvi, Monica si noapte buna sa aveti.

ali
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

HA HA m-a apucat si pe mine calcatul cand eram in luna a opta ... calcam hainutzele Dianei,dupa aia vreo 2-3 luni le-a calcat mami ca eu faceam conta si alaptam la greu ... Pe urma le-a calcat direct Diana
Acum cred ca a si ruginit calcatorul ala de cat il folosesc
Am plecat ,noapte buna!

Mergi la inceput