Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (108)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Anasol si Iarina se mai enerveaza"cred" ca se incoarda cand sta in picioare dar parca ar face asa de bucurie nici nu stiu daca sunt nervi sau bucurie.
Silvi cam asa fac si eu cu Iarina dar nu imi iese intotdeaunaadica la flori ma refer mai mult ca alea sunt boala ei face ce face si tot la ele ajunge si cred ca are pofte ca le si papa...acum am lasat o floare pe care mi-a cam paradit-o mai la indemana si acolo sunt pe ea cu aplicarea scobitorii asta de la Monica am auzit-o dar nici asa nu tine ca se pare ca ii place chinuita
Maraki ma bucur pentru voi ca a venit Giorgos acasa ...o poza ceva sa vedem cu te-a tuns?
Monica acum se incarca si la mine filmuletele ci Dia papacioasa
Denisa,Florinini,Anasebe,Bianca,Giova,March si celelalte mamicute

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca a inceput si Iarina sa mai vrea suzeta ...mai mult se joaca cu ea si nu mai tine asa mult degetelul in gurita e bine si asa.
aaaa si a mai primit azi un compleu de iarna super fain de la nasa ei si e roz.

Fetelor care se apuca de cura de maine le doresc sa aiba bafta si sa dea kg. dorite jos.

ali
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Am facut si noi baita uitati aici filmuletele http://www.dropshots.com/silvi
March scumpi, eu nu fac baita cu el chiar am postat ca mi s-ar parea ciudat ...nu stiu de ce.
Ioana sanatate multa la puiut, leucocitele cresc cand e infectie, draga de tine ce ganduri grele ai avut, pupici sa va treaca repede.
Moni sa va fie de bine baita
Ali, eu ii fac aproape in fiecare seara, sunt exceptii zilele in acre nu face pantrau ca se distreaza f bien si e innebunit dupa apa dar cred ca e ok si la doua zile, pupici Iarinei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Szaboali frumos avion ai draga...e o dulcica imbracata ca un ursuletz Apropo de baie... eu cand am nascut-o pe Sandra mi s-a spus sa ii fac baie la 2-3 zile. Cand l-am nascut pe Dani au zis sa ii fac baie in fiecare zi...Deci? Care e explicatia? De ce s-a schimbat moda??? Eu iti spun sincer ca nu i-am facut niciodata baie zilnic. La 2-3 zile e suficient, in rest dimineata il sterg cu servetele umede pe la cute si gat. Si crede-ma ca nu miroase Dani nu a mai facut baie de 4 zile, dar maine imi iau inima in dinti si ii fac...sper sa nu ma trezesc iar cu muci...(azi nu am iesit afara de frica sa nu ii apara iar mucii ca deocamdata de bine si nu mai are)
Monica draga mersi...m-ai salvat...mi-ai amintit de vinete si chiar vroiam sa scot o punga si binenteles ca uitam daca nu..vreau sa fac maine vinete... Diana vad ca mananca destule si nu se vede domnule pe ea...isi consuma energia zilnic ca vad ca nu sta o clipa in loc... mie sincer mi-e groaza sa ii dau lui Dani paine ca sa nu se ingrase ca ar avea cu cine semana (cu mine)) Dani meu e mai lenes, cel putin in comparactie cu Dia...e
Fetelor eu asha uit de numa...mi-am luat acuma memotanalecum (din plante) poate ma va ajuta si in sesiune ca sincer asha uit dupa ce am nascut de numa numa...
Ioana, sanatate multa lui Razvan, sa treceti cu bine peste tuse si muci

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru

Mergi la inceput

Ioana si multa sanatate lui Razvanel.
Fetelor si eu stiu ca bebele mai ales fetitele nu e bine sa faca baie cu mamicile dar cu taticii daaa.

ali
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

De ce? Care e logica Szaboali?

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Ioana insanatosire grabnica lui Razvanel Doamne prin ce ganduri negre ai trecut
Fetele, o sa pun maine poze ca nu ies bine seara din cauza luminii, oricum sant in pijama si am parul strans, nu l-am aranjat cu foenul, doar m-am spalat si m-a tuns ca nu mai avea rabdare Angelo sa stea fara mine
Mira sa ne dai maine de veste cum e cu bubitele lui Bruno
Bianca, ce link se deschide cu Explorer ca nu am fost pe faza?

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki1

http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

SILVI l-am vazut pe Alain ce se mai distreaza in apa si ma tot miram ce stabilitate are! Dupa ce m-am gandit un pic mi-am dat seam ca in primul rand e mai greutz,in al doilea rand ai pus apa mai putina ... Ca eu am pus nene,de ii ajungea Dianei pana la gat ,pai te miri ce era ea asa prudenta!?! Si cum e usoaraaa odata o duce apa si aluneca! Sa stii ca si eu de aia n-am facut baie pana acum cu Diana, ca nu mi se parea ok,dar acum e maricica ... mai un pic si o sa intre in bazine cu copii,cu multa lume ... asa ca hop si eu in apa cu ea
ALI eu de vreo luna,de cand nu mai era asa de cald si nici nu dadusera caldura,nu i-am mai facut in fiecare seara baie ... mai ales ca ee kk-reste de 5-6 ori pe zi si tot la chiuveta o spalam,plus pe botic,pe gat si pe manutze dupa fiecare masa si nu numai ... asa ca m-am cam saturat de apaaa Cand e mai obosita ea sau noi ,renuntzam la baitza.
BIANCA bine ai venit in randul sectantelor cu memoria varza

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Moni te-am luat la 4 sec.

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki1

http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

A, fetelor voiam sa va zic ce mi-a spus dr de familie. Cica e MUSAI sa-i dau cupilului antibioticul 5 zile sau cat scrie in prospect ca altfel nu va mai avea efect pe viitor. adica, daca nu respect instructiunile, data viitoare cand raceste nu ii mai trece cu acelasi antibiotic. Si pe asta care il luam noi scrie ca sa de minim 7 zile asa ca probabil va trebui sa mai cumpar o sticluta. Vai, ce amar e.....si scarbos
Deea, imi surade ideea cu "Formula 76", mai ales ca eu ma tratez de obicei naturist, adica la cel mai mic semn de ceva iau pastilute de la Favisan impotriva racelii&gripei.
Multumim ca va ganditi la noi!
Si am uitat...de azi dimineata ne-a ioesit pe bune si dintele nr. 2, adica a spart gingiuta si se simte.......
Oare e ok ca a iesit la diferenta de o luna fata de primul?!

Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput