Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (108)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Nu stiu daca va deschide pagina cu tunsoarea.....oricum sant tipele din serialul La bloc

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki1

http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MARAKI nu se deschide.Sper sa supravietuiesti tunsorii
Si eu daca tot nu prea am avut ce citi,am vazut filmuletze si poze azi... Pe Alain,Angelo,Ioana.Emma ...
Am de gand sa ma bag iar in vana cu Diana azi,sa vedem ce iese! Dar nu mai pun spumant de data asta
SILVI abia astept filmuletzul cu Alain in cada

Eu am lucrat azi de mi-au sarit capacele,prin urmare sunt lihnita de foame acum,chit ca am bagat si cioco... Fug sa pap si sa vedem daca serveste si Diana ceva,apoi incercam o baitza,daca nu pica mandra de somn intre timp.

Acum e liniste ca zace pe jos ... Liniste vorba vine,ca da cu lopatzica in galetusha... Dar ma refeream ca sta relativ in loc,adica pe o raza de un metru patrat cca

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Haideti ca m-a tuns misto

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki1

http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

M-am tot tinut sa urez si eu la mai multe luni puiutilor nascuti azi si tot am facut altceva dar sper ca nu este tarziu!Raisa, Bianca, Carla si Filip
Multumim si noi pentru urari! Am facut papa bun azi si muulte prajituri si am avut musafiri, Ioana s-a distrat asa de tare cu un pusti de un an jumate ca acum doarme suuper adanc, sper sa nu mai am de-a face cu ea pana maine dimineata.
In rest mare plictiseala pe aici. Maraki s-a tuns(mai bine ne pui poze cu tine decat cu pupezele alea), Monica-i in baie cu Diana(fara spume), Silvi este si ea tot in cada cu Alain (cine o face filmul?).

http://www.dropshots.com/marchplayer

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Seara buna fetelor!
La multi ani sarbatoritilor din zilele astea.......am reusit sa-mi fac acces la computador. Noi ne-am apucat de diverse renovari, in primul rand de amenajat camera piciului.
Sa va zic acum de Razvan:
Analizele au iesit super ok (CA, Mg, Fe), la coprocultura a iesit amidon nedigerat in stomacel (am inetles ca asa iese la toti sugarii) si urat de tot a fost ca i-au iesit 12,4 leucocitele (val. normale:3-8).....va dati seama ca era sa mor. Am plans o noapte intreaga, m-am gandit la tot ce e mai rau (leucemie, etc) si pana la urma am ascultat in stg si dr si am inteles ca poate fi o infectie in organism si de aia ies leucocitele marite. Asa ca, colac peste pupaza, vineri dimineata s-a trezit tusind si cu nasul infundat, fara febra. Sambata a facut si febra (38.7), toata noaptea de vineri sper sambata a urlat si ne-am plimbat cyu el in brate. Era disperat ca se sufoca din cauza mucilor. Problema era ca nu am reusit sa-i scot cu nimic, nici cu ser fiziologic, nici cu Nazomer nici cu ser efedrinat, plus ca Batista a fost inutila. Dimineata au inceput sa-i iasa mucisori maro, m-am speriat cumplit ca am crezut ca-i sange. L-am doftoricit in continuare cu Nurofen, seruri,etc. Asta noaptre a dormit groaznic nu din cauza mucilor ci din cauza tusei. A fost horror. Azi am reusit sa dau in sfarsit de dr de fam si ne-a spus ca are bronsita si e musai sa luam antibiotic pentru ca e super urata.
Asa ca luam Zinnat. La pranz a vomitat absolut tot ce a papat imediat ce a luat antibioticul. Parrtea proasta e ca ajunge fix pentru 5 zile si pentru ca a vomitat o doza si nu ne mai ajunge trebuie sa cumpar o sticluta noua doar pentru o jumatate de doza. Sie si oribil la gust....si bb a adormit pe la 6 si nu s-a trezit pana acum asa ca trebuie sa-l trezesc sa-i dau nenorocitul asta de antibiotic. UFFF, sper sa treaca bronsita ast aca tar enaspa a mai fost. M-a speriat groaznic can am vazut cum tuseste si ce mucusori are.
Dr de familie a zis ca e foarte posibil sa fie crescut nr de leucocite pentru ca luase deja virusul ( a fost baietelul nasilor la noi si era racit) si ca o sa mai repetam analiza respectiva (doar din degetut va fi prelevata mostra de snage) si vedem atunci.
Scuze pentru pata... dra m-am mai descarcat si eu!
Sanatate multa voua si la bebici!
Pupici!

Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Saltare gagici, am ajuns si eu la calc azi am cam fost la plimbarici,apoi am ajuns acasa si a trebui reinstalat windows-ul ca era tare busit si mergea naspa calculul si am avut si multi musafiri de parca s-a spart conducta cu musafiri.La noi azi a fost zapada mare dar acum ploua foarte tare si cred ca daca o tine tot asa pe dimineata nu mai avem zapada.Iarina nu a prea fost incantata de zapada...cred ca nici nu a bagat de seama ca era foarte obosita si a adotrmit rapid cum am iesit afara dar bine ca am apucat sa facem si niste pozici pe care le pun imediat sa le vedeti.
Aseara s-a trezit pe la 3 jumate si a bagat 200 ml. laptic s-a jucat putin si pe la 5 a adormit iar pana pe la 10.
Miri am sarot peste baita ca s-a trezit tarziu dimineata si erau musafiri la noi si asa ca numai acuma seara a pupat baita.
mirela10 ar fi fost culmea sa doarma pana dimineata oricum ma asteptam sa se trezeasca ca nu papase nimic de la ora 18 si ii era fomica.

Am citit numai asa in mare dar ma pun acuma sa citesc in amanuntit.

v-am pe toate si revin imediat....tin aproape
Apropo de baita ...voi tot in fiecare zi le faceti ca eu ma gandesc sa ii fac tot a doua zi si in ziua in care nu ii fac baita sa o sterg cu servetele umede. Voi ce ziceti?

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Ba se deschide daca copiezi tot linkul si deschizi alt explorer. Am observat si eu cand am pus o adresa ca numai asha mergea, v-am si spus sa copiati toata adresa ca altfel nu merge. Vedeti ca numai treisferturi e colorata si numai aia o ia.
Silvi am vazut frumosul ursuletz... E concurentza la el? Asteptam filmuletzul....
Marakipune niste poze cu noul look sa te vedem Iti zicem noi cat de misto e
Fetelor noi azi am papat bostan la cuptor cu ficat de pui...Vai ce i-a placut...mamicile din parc spuneau ca asha le mananca copii bostan..si eu l-am facut la cuptor si am pus putin unt si lapte si gata papa.. E dulceag si are un gust bun... Mai are si pe maine

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru

Mergi la inceput

UNU: La baie a fost ok,in prima secunda a miorlait,dupa care s-a distrat pe acolo,chestia e ca ea de la nastere e obisnuita in caditza sa stea comod si ... sigur,iar in vana era cam nesigura pe ea...

PUNCTUL DOI:

Am vorbit cu ANDA acum,au ajuns cu bine,Mark e cuminte,ea are un birou super,cu numele ei scris pe usa,un PC beton etc. Atata ca inca stau la hotel,pana gasesc o chirie convenabila.Va transmite la toate pupici si in curand o sa intre si ea sa va salute personal

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

S-au incarcat si pozicile sunt www.dropshots.com/day.php?userid=167280&cdate=20061105&ctime=141528" target="_blank">AICI pentru cine vrea sa vada.

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

IOANA vai ce m-am necajit,bietul Razvanel iar bolnavior
Sper sa ii treaca repede si cu leucocitele asa i-aui iesit si Dianei mai mari,cica e normal la bebei,si eu deja dadeam google pe net paan m-am lamurit. Ai grija cu bronsita sa o trateze bine,ca asa a patzit vecinutzul nostru tot Razvan,a facut tot bronsite si a ajuns in spital cu ... aprindere la plamani, asa pediatra buna a avut ca nu a avut efect tratamentul dat de ea .
ALI acum ma uit la poze...
BIANCA eu i-am dat Dianei acu seara paine cu salata de vinete facuta cu maioneza si ceapa Si am avut grija sa nimereasca si ceapa Se pare ca era ok, ca nu s-a intrerupt din ciocanit galetusha cu lopatzica

Mergi la inceput