Durerea unei pierderi de sarcina (9)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Laura nici eu nu cred ca ai nimic, sincer,ai dus o sarcina normala pana la capat si nu cred ca exista vreo problema.Si eu am citit tot pe aici,parca Adela spunea,ca sunt cazuri in care corpul respinge sarcinile cu baieti.O sa fie bine,o sa vezi!
Analizele de col tot la Medlife le faci? Unde ai fost pana la urma?
Vivela sa stii ca si eu ieri am avut stari de greata si la un moment dat am crezut ca si mi-a trecut prin minte ceva,ceva,dar mi-am dat seama ca nu are cum sa apara simptome atat de repede si am pus totul pe baza faptului ca mergeam cu masina si de la curbe sau miros de benzina am avut acea stare.Chiar imi zicea sotul ca e clar,e bebe!
Iti tin pumnii pentru maine dimineata!

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Hoping for a miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Am fost la Medlife si, pt cele din col, voi merge la cabinetul cezarei bucur si-mi va recolta asistenta din col, apoi voi merge tot la Medlife (pe calea Grivitei).

Daneza stiu ca dr Tutunaru nu recomanda sa se faca analizele la Fundeni, ca le fac rau!

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Daneza din pacate eu nu stiu mai nimic despre aceste rezultate.Mai bine mergi la dr. Tutunaru pentru ca am auzit ca sunt fete care au aceiasi problema si cu ajutorul lui au dus o sarcina pana la capat.
Vad ca fetita ta avea 500g la 34 sapt. si asta din cauza ca placenta nu mai furniza nutrientii necesari oxigenarii fatului,lucru care s-a intamplat si la mine,doar ca a fost din cauza hipertensiunii arteriale.Din aceasta cauza sarcina s-a oprit in evolutie.
Incearca sa mergi la un dr. bun care sa-ti explice exact care este problema si sa faci un tratament.

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Hoping for a miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daneza21 spune:

blueeyes2003 Am vazut cu mai multe mamici vorbesc de bine de Dl Dr. Tutunaru si cred ca nu ar fi rau sa merg la un control/discutie cu dansul. Un nr de telefon sau o adresa de email a dansului are cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Intru doar citeva minute ca am pauza de masa la serviciu.Revin mai pe seara cu scrisul...
Laura_Ioana eu auzisem aici in Suedia pe cineva care pierdea sarcinile cu baietei din cauza unui defect genetic al embrionilor de sex masculin.Asa ceva este insa foarte foarte rar.Nu cred ca e cazul la tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daneza21 spune:

Laura Ioana Parerile sunt impartite in ceea ce priveste Hematologie Fundeni, (am citit in zeci de posturi ca sunt cei mai buni, au cei mai buni reactiv, etc) eu una pierzand aceasta sarcina ma asteptam sa am ceva legat de sange fapt pana acum comfirmat. Sunt curioasa daca se vor pupa datele intre ele atunci cand am sa refac analizele.

Cat te-au costat analizele la Medlife si in cat timp le-ai primit?

Eu aveam in plan sa le fac si la Victor Babes - 110RON

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Daneza, Tutunaru are site (infertilitate.ro) si acolo intri la contact si gasesti vreo 2 nr de tel.
La Medlife m-au costat, deocamdata 7,1 mil (cel mai mult au fost cariotipii, 4 mil eu si sotul). Tutunaru e total impotriva analizelor la Fundeni! Vezi ca Medlife-ul au si ei site si au si preturile analizelor trecute. Rezultatele, in functie de analize, ti-l da intre 1 si 7 zile, mai putin cariotipul care dureaza mai bine de 3 saptamani.

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Nou capitol
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=88575

Ileana 15+
my baby

Mergi la inceput