Durerea unei pierderi de sarcina (9)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Buna ziua.Am si eu o intrebare,cat se sta acasa dupa ce ai nascut dar nu ti-a trait bebelusul?42 de zile sau se continua concediul postnatal pana la 126 zile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Flavia, in primul rand un pup mare de la mine de ziua ta, sa dea Dumnezeu sa ai liniste in suflet, sa fii iubita si implinita. LA MULTI ANI !

Mirela, Andreea, Chantal, va pup si va multumesc ca va ganditi si la mine.

M-a intristat foarte tare ce au scris Lariana si Ralu… Cred ca numai timpul poate sa vindece ranile astea. Dar nu cred ca trebuie sa cautam sufletelele copilasilor nostri prin spitale, ei sunt mereu cu noi si ne ajuta si cred ca se intristeaza de fiecare data cand noi stam si plangem dupa ei.

Cat despre mine, nici nu-mi vine sa fac testul, chiar nu ma gandeam ca o sa ma apuce frica, asa m-am convins pe mine ca trebuie sa fie cu II incat mi-e sa nu fiu deceptionata daca nu va fi sa fie luna asta. Si la cat de ametita am fost eu zilele astea (la propriu), s-ar putea sa vad doua liniute chiar daca n-or fi .
Maine am zis sa incerc totusi, desi s-ar putea sa fie un pic prea devreme (ar fi ziua 28, CM meu e de 30-31 de zile). Oricum ar fi sa fie, tot n-are cum sa fie (deocamdata) rau, ca daca iese negativ, o sa ma gandesc ca trebuia sa mai astept un pic…

Mirela draga, vad ca nici tu nu mai ai prea mult pana la test, ce zici, ne luam de manuta si mergem impreuna la mamici ? Se mai inscrie cineva ?

Va pup pe toate, va scriu maine dimineata cum a fost cu testul.

http://tt.lilypie.com/-jY7p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Laura, ma bucur din suflet ca ai fost pentru analize. Sper din inima sa fie totul ok si sa incepi operatiunea !
Sonia, sarcina usoara si un bebe sanatoas!

Nana, aspiranta la titlul de mamica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Flavia, La multi ani cu bucurii si impliniri!
Nu te mai gandi la ce a fost, o sa vezi ca acum o sa fie bine si o sa stea cumintel la mami in burtica!
Te pup si te imbratisez cu mult drag!

Nana, aspiranta la titlul de mamica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Flavia
La Multi Ani,multa sanatate si fericire! Intr-adevar,ai primit cel mai minunat dar pe care o femeie il poate primi de la viata-un copil!
Sa fiti sanatosi cu totii si sa aveti o viata cat mai frumoasa!
Cristina nu spune ca nu crezi ca esti insarcinata pentru ca nu se stie de unde sare iepurele! Sa speram ca week-endul viitor vei avea o mare bucurie!
Vivela iti tinem pumnii sa iasa pozitiv testul!
Eu tot in week-end am sa fac testul,cred ca odata cu Cristina.Tu pana atunci deja treci la -dutze,nu-i asa? Sper sa ne intalnim acolo! Pana atunci iti facem galerie
Sorina felicitari!!! Sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina cat mai usoara si un bebe sanatos!
Va pe toate!

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Hoping for a miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Va pup pe toate, fetelor

Mirela deocamdata am facut: Ac Anti – CMV IgG si IgM, Ac Anti – fosfolipidici, Ac Anti – Lysteria, Ac Anti – Toxoplasma IgG si IgM, Ac Anti – virus rubeolos IgG, Anticoagulant lupic si cariotipul (si sotul a facut cariotipul).

Lariana cariotipul a fost 2 mil / persoana. Ma asteptam sa fie mai scump, ca pe net gasisem ca-i 2,5 mil / pers. Draga de tine, vorba Flaviei, mai bine incearca sa skimbi locul de munca, altfel va fi prea traumatizant pt tine! Iti tin pumnii sa treci cu bine peste prima zi si peste cele ce vor urma

Flavia iubita nu te mai stresa atata ca-i faci rau puiutului mic! Abia astept sa ne spui cum a fost intalnirea cu inimioara Azi e aiua ta? Daca da... si daca nu, tot si aceleasi urari de sarcina usoara si sa fii iubita si fericita

Daneza imi pare rau Saracuta de tine, prin ce tragedie ai trecut! Nu stiu sa-ti spun nimic despre sindromul asta, dar poate incerci sa mergi la un dr bun: marinescu, tutunaru! Ti-a dat dr pe care l-ai gasit ceva tratament? Cand ai voie sa faci bebe?

Andreea nu stiu cum se pun emoticoane la semnatura, mie mi l-au pus adminii. Dar, luna asta, pt cine participa cu ceva ajutoare pt copilasii de la un centru de plasament sau pt un azil de batrani (pt cadouri de Craciun) primeste la nume un fulg ! Gasesti mai multe la ‘ Discutii generale ‘.

Mariana saru’mana pt urari ! Nu mai pui la semnatura varsta sarcinii ? Cred ca mai ai un picut

Chantal nu ai luat-o pe ulei, ti-am mai spus ! E firesc sa te gandesti in fel si kip, ce puteai sa faci sa fie altfel, sa fie bine ! Sper sa fii bine

Cristina ma voi gandi la tine si la Mirela la sfarsitul saptamanii[ ;)] si va voi tine pumnii !

Soriiinaaaaaa eram sigura, sigura ! Felicitari ! Sa ai o sarcina usoara si fara probleme si un bebe sanatos! Dar nu eu, ci Ileana Marius tre’ sa te treaca la gravidute!

Jojo Miha mie nu mi-a dat tampita mea de dr de familie decat 42 de zile, dar cica ai dreptul la tot restul pana la 126 de zile!

Vivela curaj, curaj! Cand faci testul? Peste doua zile? Tin pumnii

Nana, multi pupici

Ileana esti bine, nu?

M-am intins cat o placinta si acu' e post

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Laura multumesc mult! O parte din aceste analize le-am facut si eu,in afara de Ac Anti-fosfolipidici si Anticoagulant lupic,care am inteles ca sunt destul de importante si cariotipul.
Abia astept sa ne spui ca totul este bine si dupa ce vii pe 13 dec la control vei avea ok pentru .Daca nu am ramas insarcinata luna aceasta poate luna viitoare vom fi colegute

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Hoping for a miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mirela poate ca ai ramas luna asta, totusi! Ar fi mai fain pt tine, nu?

Ieri m-am vazut cu dr mea ginecolog (din piatra neamt), ca a venit din strainatate, si mi-a spus ca nu are rost sa astept nu stiu cat sa raman sa las sa treaca 2 cicluri (adica primul dupa chiuretaj si inca unul) si sa-i dau batai! A zis ca nu crede sa am totusi ceva si se gandea ca poate corpul meu respinge sarcinile cu baieti!!! Am mai auzit undeva pe aici de treaba asta, dar nu-mi amintesc cine zicea! De sangerat, nu mai sangerez: dupa ce am mers la ctrl la cezara bucur mi-a mai curs foarte putin ca la final de ciclu, maro. Ce kestie! Abia astept sa merg si la marinescu si sa-mi dea si el unda verde

Aaa mi-a mai dat niste analize care se iau din col, adica...intelegi...si tre sa nu am scurgeri, sa nu am contact sexual cu 3 zile inainte si sa nu ma spal in interior cu 3 zile inainte. Dar nu inteleg o boaba din ce scrie pe trimitere

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Sa dea DD sa ai dreptate, Mirela, si sa trecem cat mai multe la gravidute.
Mai fetelor, voi ati mai auzit pe cineva sa aiba greata asa de repede? Ca pe mine ma tine de mai bine de o saptamana, cam de la vreo 2 zile de la ovulatie . Nu bag mana in foc ca ar fi bb, dar parca niciodata nu m-a tinut asa (aceleasi stari le avem si la sarcina pierduta ).
Analize n-am mai facut, desi dupa necazul ala imi venea sa ma apuc de toate analizele posibile si imposibile. Am plecat de la premisa ca sunt o persoana sanatoasa, nu se lipseste de mine nici macar o raceala decat cine stie cum, iar necazul a fost o intamplare si atat. Asa ca am zis: cu Dumnezeu inainte!

Ma duc sa cumpar testul, pt maine dimineata. Imi cam bate inima...

Va pup

http://tt.lilypie.com/-jY7p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daneza21 spune:

Revin cu publicarea anlizelor mele.

Pentru inceput am sa scriu datele Buletinului Anatomo-Patologic

Macroscopic:
1. Autoloza pluriviscerala
2. Atelectazie pulmonara
3. Prematur gradul IV
4. Maceratie tegumentara, fat sex feminin (Melissa), greutate 500g, placenta 125 g.

Diagnostic:

Autoliza Hepatica
Autoliza pulmonara
Placenta cu infiltrate inflamatorii limfocitare deciduale.

Daca aveti mai multe detalii despre fiecare diagnostic in parte, ce inseamna mai exact, astept informatii de la voi. (Incepand cu 8 decembrie am sa merg sa ma informez exact ce inseamna fiecare)

2. Rezultatele de la Hematologie Fundeni:

1. PT1. sec Thromborel S (10.00-15.00) 13.40 sec
2. PT1.% Thromborel S (70.00 - 130.00) 93.52 %
3. PT1. INR Thromborel S (0.90 - 1.20) 1.03 INR
4. aPTT Pathromtin SL (26.00 - 36.00) 31.50 sec
5. Fibrinogen Multifibren U (200.00 - 400.00) 481.09 g/l Result not in normal range.
6. LA 1 (30.00-51.00) - 33.90 sec
7. LA = negativ
8. PC = (70-140%)- 102%
9. PS = (65-165%) - 67%
10. APCR = (120 - 300%) - 954 %

Aici am 2 rezultate in afara limitelor normale Fibrinogen Multifibren U & APCR (aici ma aflu cu mult in afara limitelor normale)

Acum intrebarea mea este: Aceasta sa fie cauza pierderii sarcini mele in 34 de saptamani? Acest APCR asa marit?

Ati mai avut experiente similare? Rezultate similare si in cele din urma ati dus o sarcina la bun sfarsit?

Mergi la inceput