Bebei de Canada in burtici de mamici
Raspunsuri - Pagina 11
laurajr spune:
La Ioana am avut ff mult lapte, ma mir de unde izvora, la 1 an am intarcat-o fortata de imprejurari dar lapte am mai avut pana anul trecut ...cu toate tratamentele urmate .
Sper sa am la fel de mult lapte si la bb2 ca eu n-am preparat niciodata formula, nu prea agreez ideea de a-i da lapte praf ( macar in primele 4 luni )si asa ca ar fi pt mine ca o reteta complicata .
Maine ma duc sa ma uit de pompa .
Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura
38 sapt si Ioana Nazdravana
Donia spune:
Multumesc pentru sugestii de pompa, o sa ma uit si eu in week-end.
Laura, da-i lui Iulian o sticla cu otet la el si la nevoie isi poate baga nasul in sticla
... Dar ai vazut ca isi poate lua la el carti de joc? Pana nasti incinge vreun joc cu alti tatici... poate scoate banii de parcare ![]()
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
romaria spune:
Uff fetelor ce ma fac nu pot dormi neam:((( Arsuri si insomnii...
In legatura cu pompa de muls m-am gandit sa-mi i-au una manuala de la Avent, sper ca sunt ok. Si ce lapte praf sa am in casa ???(asta daca nu o sa am eu).
O noapte buna,
Romaria
33 fix
carmençita spune:
Eu, nimic deosebit, doar ca bebel a mai crescut, are 19 saptamani, astazi implinite. Ma simt relativ bine, cu exceptia unor intepaturi in burta, peste tot, de jos in sus si de jur imprejur, insa nu f. dese, o data pe saptamana, poate mai rar.
Ca sa-i raspund lui Katrinel, scuze ca nu am avut timp pana acum, la calculul indemnizatiei nu se ia in calcul decat venitul persoanei care face aplicatia. Cred ca stii, c. parental se poate imparti intre ambii parinti, si atunci cel care sta acasa primeste procentajul respectiv din salariul lui. Indiferent de situatie, tatal are dreptul separat la 5 saptamani, numai ale lui, care nu se includ in cele 40 sau 50.
Abia acum am vazut, tu cred ca ai adus pe lume bebelul, erai deja in 39 saptamani. Oricum sanatate multa si sa vii cu vesti bune!!!!
Eu inca nu l-am nascut pe al meu si deja ma gandesc la altul, nou nout. Ma gandesc ca ar fi bine ca familia sa aiba 5 membri. Asta in cazul in care acum nu sunt gemeni... Am ceva antecedente in familie, din partea tatalui, dar acum nu stiu, parca e prea mica burtica. Oricum o sa aflam la eco si va spun si voua.
Data viitoare va povestesc ceva, dar mai intai trebuie sa fiu sigura ca pe aici circula numai mamici!
Carmençita
19 si
Alex, 10 ani
Monicutz spune:
Salut fetele,
Romaria, si eu am arsuri si chiar am vorbit ieri cu doctorita. Cica sa mananci mai putin si mai des. Tre sa mananci cu cel putin 2 ore inainte sa te culci. Si daca ai arsuri nasoale rau poti sa iei Tums sau Maalox. Le gasesti la Shoppers Drug Mart.
Si din experienta mea, poti sa incerci sa dormi asa la semi-orizontala. Nu e f comod....dar macar dormi.
Noi suntem OK. Crestem si ma bucur ca intram in luna a 7a.
Denisa, o s aincerc sa te sun in weekend!
Va pup,
, 27
Monicutz spune:
Alice, sper sa citesti la subiectul asta!. Am primit mesajul tau si am incercat sa-ti scriu de 2 ori dar mi se intorc mesajele de la adresa ta de hotmail. Poate imi scrii de la o alta adresa, nu cea de pe hotmail sa-ti pot raspunde.
Te pup
, 27
carmen94 spune:
In primul rand..........carmençita.......Felicitari ptr. deschiderea subiectului.asa cum au scris mai multe fete e cam greu sa gasesti in tot forumul informatii in legatura cu nasterea si cresterea bebelui in Canada,unde sistemul e diferit.....
As vrea sa ma alatur si eu.sunt o graviduta in 19 saptamani si voi naste la spitalul LaSalle.pana acum am avut parte de o internare de o noapte la urgenta,ptr.ca am avut un chist de 7 cm care s-a spart iar o parte de lichid se localizase sub coaste in partea dreapta.am avut niste dureri groaznice si am fost aproape de operatie(asta daca lichidul nu se absorbea singur).din fericire.......am scapat fara operatie si acum suntem bine.
sincera sa fiu,eu nu m-am gandit la pompita pana acum,dar de acum ma voi informa in legatura cu ea.acum eu ma gandesc cum si cu ce sterilizam biberoanele si suzetele ptr. bebe?????????
Romaria.................ma bucur sa citesc ca esti bine.in legatura cu somnicul................ai incercat sa bei laptic seara?
Pup toate fetele si va urez sarcini usoare!!!!!
Carmen 
Sori1980 spune:
Salut fetelor,
Am gasit un website cu informatii utile despre pompele de san. Din cate am citit asta e o companie care inchiriaza pompe de astea la spitale. Explica pe site despre diferitele feluri de pompe (electrice, manuale, duble, simple, pt uz ocazional, frecvent) si cum sa alegem pompa cea mai potrivita, in functie de nevoile personale. E si in engleza si in franceza.
http://www.medela.ca/CDN/en/breastfeeding/products/index.php
Cat despre sterilizatoare de biberoane, eu cred ca imi voi lua un aparat care sterilizeaza cu aburi, nu prea sunt adepta sterilizatoarelor care se pun la cuptorul cu microunde, nu stiu de ce.
Va pup,
Sori
17+6
Denisam spune:
Sori- sarcina usoara in continuare.
Si eu tot sterilizator cu abur am avut de le gerber si a fost ok!
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Donia spune:
Mamici, am intrat pe site-ul de la medela si am aflat ca se pot inchiria atat pompe pentru san, cat si cantare pentru bebelusi!
Puteti suna la 1-800-TELL-YOU ca sa aflati de unde puteti inchiria pompa sau cantarul, adica vi se va da o adresa si un nr. de telefon in functie de zona in care locuiti
www.medela.ca/CDN/en/breastfeeding/products/scales.php?navid=57" target="_blank">Aici sunt cantarele de inchirat.
Mie mi s-a spus ca inchirierea cantarului costa 35 dolari/luna, iar a pompei electrice este 65/luna.
Eu sunt incantata de cantar, in schimb inchirierea pompei mi se pare cam scumpa si eu oricum nu cred ca vreau modelul electric, ci manual.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)