Garboveala

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Faleleu, la cate sfaturi am primit pana maine ajung din convexa - concava. Cu coco-chat-ul in fata. Dejea am dat jos salteaua si dorm pe scanduri, cu cuiele in sus, ca sa-mi aminteasc tot timpul, chiar si in vis. Ca dupa ce c-am avut depresia de la 30, n-as vrea s-o am si p=aia de la 40 in aceeasi luna.

Va multumesc din toata coloana mé fertebrala.

Astept si alte ghionturi, cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Flaflo- te rog frumos poti sa scri marca "pernei cu apa" pe care ai cumparat-o? Am sa incerc s-o gasesc si eu aici.
Multumesc frumos,
lorelai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Lorelai, perna este de la firma Nowara, ma indoiesc ca ai sa o gasesti in Canada, ca este o firma mica din Viena. Mai exista pernele cu aer, care am inteles ca sint chiar mai bune. Da un search pe google, sigur ai sa gasesti ceva.

Minunea mea!

Flavia si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Multumesc frumos Flaflo!
Din pacate acum sunt "constransa" de situatie sa raman inca un an in Suedia... asa ca poate o sa gasesc perna minune aici...
Am cumparat acum vreo 2 ani din Canada un scaun ergonomic (de la Bureau Engross din montreal de pe Acadie - daca te intereseaza Ira) - din acela pe care "ingenunchezi" (vezi in pozele de pe site-urile trimise de Andrada) si te simti ca la rugaciune (:-)). Nu-i rau pe scaunul respectiv dar la un moment dat obosesc picioarele... si in plus daca ai pantaloni lungi sau ciorapi colanti faci niste genunchi de toata frumusetea... Cand te ridici de pe asemenea scaun genunchi pantalonilor si colantilor arata f caraghios...
Multa sanatate,
lorelai

Mergi la inceput