sunt disperata

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Nu, in niciun caz nu face chiuretaj asa repede. Cred ca indicat este sa schimbi dr. Un dr. care recomanda cu atata usurinta chiuretaj, la o varsta atat de mica a sarcinii nu prea merita incredere. O foarte buna prietena era disperata zilele acestea ca, la 7 sapt. si 2 zile, la eco transvaginal nu se vedea decat sacul embrionar. A facut eco 3D si s-a vazut si embrionul. Deci, nu te grabi, oricum este prea repede sa se vada embrion. Asa cum au spus si celelalte fete, repeta eco, mai ales ca spui ca ai un CM neregulat.
Iti doresc sarcina usoara si un bb sanatos!

Teodora

Poze

Aniversare 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

De acord cu Cristalina. Mie abia la 9 saptamani mi-a facut chiuretajul pt ca nu aparuse embrionul. Deci la tine e ff devreme. Tinem pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

si eu am tot 5 saptamani. marti am inceput sa sangerez si m-am dus speriata la dr (nu la a mea, la cine am nimerit) si mi-a zis ca ce vede la ecograf nu o lamureste daca sarcina merge bine sau nu. in schimb, cand i-am spus ca a doua zi trebuia sa plec din tara cu avionul, una din variantele pe care mi le-a propus a fost sa renunt la bebe ca sa "pot pleca linistita"! Doamne pazeste, este obstetrician, ar trebui sa aduca copii pe lume, nu sa sfatuiasca mamele sa si-i omoare! Oare asa le invata la fac. ???

bineinteles ca am renuntat la plecare, nu la copil. m-a pus sa scriu si o declaratie cum ca refuz avizul medicullui de a avorta si am semnat-o cu mandrie...acum stau acasa cuminte, cu tratament, si astept urmatoarea eco.

asa ca, fara graba, si ascultati-va si instinctele! cateodata functioneaza ami bine decat orice altceva.

stancutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mushulica_p spune:

stancutza, doxinu, va tin pumnii la ambele!

La mine ceva-ceva (inimioara desigur) pilpiia la 8 saptamini!

Ludmila 24 +

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ludmila_19/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.Alina spune:

Fetelor stati linistite. Nici la mine nu s-a vazut actite cardiaca pana la 8 saptamani. Este mult prea devreme ca un dr sa iti propuna un avort pt ca nu vede activitate cardiaca la 6 saptamani.

Daca sangerati, insa va recomand sa mergeti la un alt ginecolog. Daca nu, putin repaos nu strica si cat mai putin stres.

Alina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Multumsc mult fetelpr!
Am mai fost la un dr si mi-a zis ca sunt cu 1 sapt in urama adica in loc de 6 cat ziceam io am 5!El zice ca dupa ce vede el ar trebui ca totul sa se dezvolte normal!
Am tras o spaima!~!!!!!!!Acum sunt mult mai linistita!Sper din suflet sa ne vedem la mamici de iunie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Doxinu am patit-o si eu! Cand am facut eco cu pricina eram dupa UM in 6s+3z si a trebuit sa mai stau o sapt pana am putut vedea inimioara! In schimb eu te sfatuiesc sa faci hcg-ul si sa-l repeti dupa 2 zile! Daca se dubleaza chiar poti sta linistita! Doamne ajuta! Te asteptam cu vesti bune!

cristina 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

doxinu, Doamne ajuta sa fie totul bine...ce ma bucur ca ai mai fost la un medic si te-ai linistit.
nici sa nu mai treci pe la inconstientul ala de medic la care ai fost prima data si eventual sa-i scrii si numele la medici de care sa te feresti sa nu mai pateasca si alte fete ca tine...sau poate chiar mai rau...sa se lase influentate de parerea lui
numai bine si sarcina usoara

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

doxinu,sarcina usoara si sa fie intr-unc eas bun!! sper ca te.ai linistit acum!
nu inteleg cum pot recomanda asa ceva in primele saptamani,cand abia se vede ce si ce acolo...
timp e destul pt un avort terapeutic,doamne fereste ,si nu se iau hotararile asa una doua,ca si acnd s-a terminattimpulde pe lume.nu-l inteleg cum putea sa propuna asa ceva atatde repede,cand nu se vedea mare lucru,fara sa mai investigheze,sa mai astepte cateva saptamani sa vada ce si cum...
Bine ca nu te-ailasat influentata!
Ai grija de tine ,si sa auzim de bine acolo la mamici..

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Doxinu, medicul ala e un cretin daca ti-a spus sa faci avort pentru ca nu vede el mare lucru la 5 saptamani si ceva! Eu am facut prima ecografie la 6 saptamani si nu se vedea decat sacul embrionar, pentru ca embrionul era prea mic. Ma bucur ca ai fost la alt medic si te-ai linistit. Sa ai o sarcina usoara si o nastere si mai usoara!

Teutz 32+ Alexia Iarina

Mergi la inceput