sunt disperata
Buna viitore mamici!
Sunt f disperata.Am facut o eco la 5 sapt.si 3 zile si dr de acolo zicde ca nu se vedea nu stiu ce la embrion foarte bine(nu mai retin ca ....)si ca daca cand ma duc peste 1 sapt. nu se vde trebuie sa-mi faca quretaj!!!!Io zic ca tre sa-l mai lasam sa crerasca si apoi mai vedem cum merge.LA 6 sapt si 3 zile se vdede totul perfect ca daca nu io ce ma fac?
Sapt.viitoare voi avea 6 sapt si 3 zile dar per total nu de la conceptie.Nu este prea devreme pt o asa decizie drastica?Precizez ca io am ciclul ffff neregulat!
Raspunsuri
megbeng spune:
of, scumpa! in primul rand fruntea sus si multa, multa gandire pozitiva!
la 6 saptamani si ceva, la o ecografie transvaginala ar trebui sa se vada embrionul cu activitate cardiaca, DAR nu intotdeauna e asa..cu atat mai mult cu cat spui ca ai un ciclu neregulat mi se pare pripit indemnul spre chiuretaj!
la 5 saptamani nu avea cum sa se vada embrion, doar sac embrionar!
eu in locul tau as repeta ecografia si as obttine parerea inca unui medic!
iti tin pumnii stransi sa fie bine!
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

ralualexandrei spune:
Draga mea nu dispera ai rabdare si eventual du-te la alt medic si fa-ti o ecografie transvaginala si atunci vei fi mai lamurita.Faza cu chiuretajul mi se pare pripita.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si
19+ album no1 album no2 albumul no3
madaluta spune:
stai linistita...nici la mine nu s-a vazut nimic la 5 sapt...si eu eram speriata, dar k sa ma linisteasca dr m-a trimis sa imi fac BhCH la doua zile..si dc valoarea se dubla insemna k totul era in regula.Abia la 7 sapt i-am vazut inimioara si m-am convins k nu e nici extrauterina, nici sacul embrionar gol.Nici sa nu te gandesti la chiuretaj....doamne fereste...si nu mai gandi negativ...Fruntea sus...k nu e nimic rau..e NORMAl sa nu se vada asa de repede nici la echo endovaginala mai ales la un Cm neregulat...
Madalina
33+
poze,
laureta spune:
La mine la 5 sapt si 5 zile sa vazut doar o pata, la 7 sapt inimioara.
Stai linistita, asteptam vestile bune![]()
Laureta si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
aelita spune:
si mie mi-a spus,in primele saptamani,ca nu se vede decat sacul embrionar,dar nu mi-a spus ca sa ma sperie,nicicum de chiuretaj,cum sa iti spuna asa ceva?? mi se pare pripit! mi-a spus-o in sensul ca deocamdata nu se vede decat sacul,ca mare lucru nu poate sa imi spuna despre sarcina,ca eu eram speriata ca mai pierdusem una,si a zis sa stau linistita pana la viitoarea ecografie,cand se va vedea mai bine,ca deocamdata totul pare normal.
stai linistita,si mai cere o parere !
ai grija de tine !
Flaflo spune:
La mine s-a vazut activitate cardiaca abia la 8 saptamini, asa ca stai linistita si elimina din minte posibiliatea unui chiuretaj. Eventual schimba doctorul....
Numai bine!
Flavia si Bianca
Helenutza23 spune:
la mine la 8 sapt nu s-a vazut decat sacul embrionar. depinde si de eco si de varsta reala a sarcinii. (adica mom in care a avut loc efectiv fecundarea). incearca la un ecograf mai performant. in nici un caz nu te grabi in decizii!
sarcina usoara!
24+
roxygeo spune:
Buna ziua la burtici!
Io zic sa mai ai rabdare un pic, ca si io am trecut prin asta, si la prima eco tot la 5 sapt. mi s-a zis posibil sac embrionar si m-a chemat peste 3 sapt, iti poti das seama ca nu mai aveam pic de rabdare pentru cele 3 sapt, dar am mai rabdar 1 1/2 sapt si m-am dus la ginecolog, care a confirmat sarcina, dar ca nu se potrivea cu cm (al meu fiind regulat) si sarcina spunea el nu e dezvoltata pentru virsta care trebuia
, si m-a mai chemat peste 1 sapt[bang, la urmatoarea eco bb crescuse si s-a ajuns la concluzia ca eu ajusesem ovulatie mai tirziu decit alea 14 zile.....asa ca ce sa-ti mai spun am stat o luna in priza
Sper ca nu te-am zapacit, da` cred ca dr. tau nu e tocmai ok, asa ca parerea mea e sa mergi si la altcineva si sa faci eco transvaginal peste 2 sapt.

Roxygeo
15+
ama.lia spune:
doxinu parerea mea este sa astepti pana la 7-8 saptamani cu controlul, cum poate sa-ti zica la 5 sapt ca nu se vede bine?? sau poti sa te mai duci la un dr., sa mai auzi o parere. In nici un caz nu trebuie sa te panichezi, bebe are nevoie de o mamica fericita!
Si pe mine m-a stresat in prima luna ca e prea mic, mai mic cu 2 sapt a fost in primele 2 luni, dr. nu era prea optimist, dar nu a zis niciodata nimic de chiuretaj, m-a chemat la control la 2 sapt. Eu simteam ca e bine, dar de crescut, a crescut (adica a recuperat cele 2 sapt) cand eu m-am odihnit, am dormit si am papat bine.
Ai sa vezi, o sa fie bine.
Amalia 36+ si
Stefania
cristalina spune:
Cand am pierdut sarcina nu s-a vazut nimic nici la 6, nici la 7...nici la 8. Dar doctorul a zis ca atata timp cat nu e sigur 100% ca acolo nu e nimic (s-au mai vazut cazuri in care era, putine dar sau mai vazut) el nu face chiuretaj.
Mie la 6-7 saptamani mi se pare sarcina cam mica pentru asa o decizie...
Sanatate multa si sa fie bine!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi