Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (31)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cory35 spune:

Livianasi Florina vi-am admirat baietii..
Imi place poza cu oala pe cap, imi aduce aminte de ideile Amandei de a-si pune orice castronel pe caputz..
Oana e un dulcic Vladutz,cum se joaca el..Multumim ca ne-ai mai dat idei.Eu i-am cumparat Amandei cos de cumparaturi,pe care il maiplimba prin casa si aspirator (de jucarie) cu care face curatenie..Trebuie sa-mi fortez imaginatia sa ma gindesc ce sa-i iau de Craciun..(o idee as avea o bucatarioara)
Crinutzasa-mi dai si mie niste idei de a face creveti, cu toate ca si aici sunt destulde scumpi, dar ne plac..Noi nu mincam foarte des,caci am inteles ca au foarte mult colesterol..
Hehe Lavinia si Amanda fuge tot asa si ma loveste cu picioarele cind nu-i convine ceva..se vede ca sunt nascute in aceaisi zi.
Trag chiulul acum la scoala,si scriu pe forum ca acasa numai am timp..
Kris ma bucur ca Bianca e mai bine.
Ixxi cred ca ar trebui sa-ti scoti amigdalitele daca iti fac asa probleme..
Patricia tot eroare da linku ala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Patricia, merge cum zici tu, insa nu stiu la care din albume sa ma uit....Cel cu "de la 19luni..."?
Asa e Crinuta, e riscant, dar el e destul de zdravan si nu prea cade usor. Desigur asta nu inseamna ca nu-l supraveghez.
Kris, merci si ma bucur ca acum Bia e mai bine.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

http://new.photos.yahoo.com/danana_me/#page1
acum??
nu stiu ce are, de cind si-au schimbat formatul albumelor...

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

erau niste poze mai noi, una in care doarme pe jos, incarcate aseara. Nu stiu in ce album le-am bagat caci sint aiurea acum, mi le baga in all my photos...o sa mai mesteresc la ele. de aia vroiam sa pun link exact pe ele. in all my photos sint.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Patricia, am vazut-o pe carliontata blonda cu floricele rosii in par, cu fundita galbena si baticut, cu carucior, la tara (luna mai) si cele cu rochita roz pe covor. E dulceata de fetita, sa va traiasca. Pozele sunt niste amintiri minunate care surprind fiecare etapa din dezvoltarea lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Olitza – dragostea mea
Nu credeam ca in cateva zile copilul meu v-a face la olita. Am fost prevenita de mamicile si bunicile din parc ca-mi trebuie rabdare, multa, multa rabdare. Mi-au vehiculat si perioadele: de la o saptamana la mai multe luni.
Noi am inceput pe la 11 luni dar ocazional si fara rezultate spectaculoase. Am facut o pauza si la 1 an si 8 luni am reinceput operatiunea. Deja la varsta asta intelege, a vazut si cateva exmple pozitive in parc asa ca terenul era bun.
In primele zile am facut pe covor. Am schimbat chilotei, pantaloni, ciorapi, body si alte desuu-ri. A inceput sa spuna “caca” dupa ce facea. Era uda toata si bineinteles, am schimbat chilotei, pantaloni, ciorapi, body si alte desuu-ri. Peste cateva zile zicea “caca” si facea pipi. Ok, am scapat de schimbat garderoba. In continuare, kk se facea in pantaloni. Nu-i nimic, cu rabdare si multe explicatii s-a remediat si aceasta problema. Acum, facem de toate la olitza dar afara si noaptea cand doarme ii pun totusi pampersi. Azi la pranz de ex. a dormit fara si a facut pp la oala la culcare si la sculare. Si kk de 2 ori, singura la olita. Pe bune, sunt foarte fericita!

Moldoveanca lui tata
Alexandra vorbeste. Mai pe limba ei, mai pe a noastra se intelege ceva. Intr-o seara am aprins lumina si ea a is: biecu. Tati i-a zis: becu, moldoveanca lui tati. Cam in fiecare zi zice cate un cuvant nou.
Cococu= cocosu
Pacu=porcul
Catea=cartea
Ganini=gaina
Nica=nuca
Baca=barca
Stie sa numere pana la 4: unu, doi, tei si patu
Duminica, tati i-a spus ca nu are voie pe balcon. Cum ea a nesocotit atentionarile repetate, a luat-o la popnet (fara pampi). Si acum ne mai povesteste cum a luat “nana”.

www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Bona sera,
Fetelor multumesc pt urarile de ieri. Am avut o zi cumplita, datorita unor canapele care trebuiau sa soseasca de-acum o saptamana. Mi-am facut o mie de nervi. Crinuta, sa nu-mi zici c-am ajuns la vorba ta, desi cam asa suna... Mi-au spus ca pt transport si carat 4 etaje "o sa va mai coste doamna vreo cateva sute de mii in plus la `baieti`", ca -dupa ce am achitat, sa-mi spuna ca trebuie sa mai dau 2 milioane. Iar soferul mi-a zis "ce va enervati, dna, dupa ce ati dat treij`de milioane pe ele, nu mai dati 2 pe transport"!!! Asa ma enerveaza atitudinea asta!?

Bine c-am apucat sa pregatesc ceva inainte sa plec la magazin. Bietul sotz, de ziua lui, a ajuns acasa si l-am pus sa care si sa monteze canapele.

Azi m-am enervat datorita locurilor de parcare ... Cu vecinii mei nu se poate discuta omeneste, stiu doar de cearta.

Crinuta, n-am avut musafiri, asa ca am pregatit: Gordon bleu, Brownies Capucino si eclairuri.

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Haha Erica, ok, nu zic nimic, insa nu te las pana nu imi arati poze cu prajiturile tale.
Ce reteta de eclair ai folosit? Acum imi vei spune ca mi-ai mai dat-o odata, si eu iti voi spune de pe acum ca sunt aiurita si uit sa le salvez ;), asa ca, daca si cand ai timp milostiveste-te de o biata amatoare de eclair.

Eu cica am facut un Brownies azi, dar ce a iesit nu stiu.
Cat era la cuptor improvizam glazuri de cacao, ca neavand ciocolata in casa era musai sa fac din cacao ( cacaca ii zice Rayan, de fapt i-a spus prima data, ca ulterior a spus mai corect) si nu ma incanta doar aia cu apa, ulei, cacao si zahar, asa ca avand unt bun in casa am zis ca vreau musai cu unt, dar habar nu aveam de cantitati, asa ca am pus dupa ochi tot, zahar, cacao, unt, vanilie si ce o iesi, daca o iesi va spun maine.

Poate cand ai timp imi arati niste poze cu apartamentul. Ma intereseaza cum l-ati amenajat.
Copiii dorm acum in sufragerie? Stiam ca dorm cu voi. Cum ai reusit?
Scuze ca te bat la cap cu asta, dar este o reala problema pentru mine si orice sfat, sugestie m-ar ajuta.

pupici

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

Mergi la inceput

Ubi, ca de obicei, ne incanti cu modul tau de a povesti (sigur nu esti si scriitoare?). Felicitari pt Olita-Mission Complete! Cat despe moldoveanca lui tata, ce sa zic, scumpa foc. Sa va traiasca si sa va bucure viata mereu.

Erica, imi pare tare rau pt faza cu canapeaua. Totusi la un asemenea grad de nesimtire eu le-as fi spus si vreo doua. Auzi la ei ce tupeu! Le-ai dat pana la urma banii astia? Cat priveste locurile de parcare si la noi e aceeasi poveste: chiar daca nu-s locuri platite, pt simplu fapt ca le folosesc de mult timp, alte persoane nu-si pot parca acolo masina. Hai te rog, nu mai fii necajita. Ce mai face papagalul? Cum il cheama? Ruxi cu ce se mai joaca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Haha, Ubi, ce m-ai distrat cu "operatiunea olita"!
Si eu m-am gasit s-o las azi fara pampers, parca n-aveam destule motive de nervi...

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput