Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (31)
Raspunsuri - Pagina 19
crinuta spune:
Amaya, si eu vreau la stilista ta cand vin in tara.
Patricia, nu cred ca voi fi in Ro de sarbatori, dar niciodata nu se stie.
Eu as vrea sa le petrec in Germania alaturi de rudele mele si mama. Sotul nu isi poate lua liber, deci el nu poate veni, insa eu nu pot renunta la sarbatorile de iarna.
Sa fie o data gata rezidenta asta ( desi nu stiu de ce o mai fac), ca de asta mai stau.
Sirimie, s-a facut. Daca suntem in Bucuresti venim, daca nu alta data.
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Witchie spune:
Patricia, plec pe termen lung. Definitiv mi se pare prea mult spus.
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Atinge stelele cu mana
Shobo spune:
Amaya, bate-ma dar nici eu nu-mi amintesc sa te fi vazut la acea intalnire.. nu confunzi cu alte intalniri, nu?. Patricia stiu ca a stat in stg mea si vizavi de ea era Lali si apoi mai in stg parca sotul Simonei Dinca..
sau ai venit tu mai tarziu si poate ai stat putin si nu te-am retinut eu??
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
bubu05 spune:
Fetelor, prima zi de cresa!
Of, ce greu e!
Baiatul mami e inca acolo, face nani!
Dimineata cand il schimbam, nu mai avea rabdare, era f. curios sa intre la copii, vedea baloane, jucarii si abia astepta sa intre. Abia mi-a dat un pup si a intrat! Eu am ramas pe hol si ma uitam la usa inchisa...nu-mi venea sa cred ca sunt singura acolo...m-am urcat in masina si m-am pus pe bocit...sotul radea de mine...ne-am facut piata, am ajuns acasa. Stateam si ma uitam, nu stiam ce sa fac...m-am apucat sa fac ordine, acum am mancarea pe foc.
La ora 11 am sunat. Asistenta sefa mi-a raspuns, mi-a zis ca nu ma minte, ca imi zice exact ce face. Ca s-a jucat frumos, se mirau de el ca nu plange si dintr-o data, pe la 10:30 a realizat ca eu nu sunt acolo, ca e singurel si s-a pus pe plans. Mi-a zis ca l-a luat in brate doamna si in mom. ala cand vorbeam la tel. el plangea. Mi-a zis sa stau linistita si sa sun pe la 13. va dati seama cat de linistita am stat...am inchis si m-am pus iar pe bocit...
La ora 13:15 am sunat, mi-a raspuns o asistenta care vorbea mai in soapta, mi-a zis ca a papat tot la pranz, a dansat, a mai plans, m-a mai strigat si ca adormise, l-a mangaiat pe spate si a adormit. In momentul ala m-am linistit!
Cateva impresii: mi-a placut mult cum arata salile de joaca, baia era renovata din vara, cu faianta si gresie bleu, f. curat, mobilierul nou, tot pe bleu. Ce m-a mirat este meniul:
- dimineata- napolitane si ceai! asta nu am inteles...asta era micul dejun! ma rog, eu ii dau inainte sa plecam sa pape.
- La pranz: ciorba de pui cu fidea si smantana si spaghete cu pui
- gustare dupa somn: gris cu lapte
M-a mirat ca nu au fructe azi...poate vor avea zilele urmatoare. Oricum m-am aprovizionat eu acasa si ii dau cand venim.
Acum astept sa se faca 16 sa ma duc sa-l iau!
Revin atunci cu ultimele impresii!
Ma duc sa citesc din urma, ca nu am avut rabdare, vroiam sa va povestesc!
Pupici!
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
ixxi spune:
Hm am mirosit ceva intalneala???? unde? unde? vreai si eu? cand?????
la teatru mai mergeti?
of...nu reusesc sa citesc din urma.....
Beatrice si
piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas
lbelciug spune:
Buna fetele,
dar ce mult ati scris week-endul asta! :)
Bubu, La Multi Ani pt cei 5 ani de casnicie! Nasoala faza cu caldura la caloriferele, dar bine ca n-ati patit nimic de la priza arsa. Si... sa nu te mai dai la sanii lui Shobo, ca intru la banuieli, daaaa?
Multumim ca ne-ai spus cum a fost prima zi de cresa. Sunt sigura ca Vlad se va acomoda f bine acolo, chiar daca primele zile sunt mai grele. Cred ca ai niste emotii... Totusi meniul nu e cam saracacios? Saculetii de unde ii ai?
Patricia, LMA tie si pt cei 5 ani de casnicie. Sa fii sanatoasa si iubita toata viata! 
Wow Shobo, 10kg! Mama, chiar ca e super bun regimul asta pt tine. Dupa BB2 o sa incerc si eu sa-l tin. N-am slabit in viata mea 10 kg, dar cred ca merita sa incerc Montignac. Multumesc pt toate informatiile oferite. Cat priveste sportul, suntem prea obosite ca sa-l practicam si nici timp nu este. Eu mai mergeam la fitnes, dar cateva ore pe luna nu erau suficiente pt slabit, ca sa nu mai zic ca trebuia sa solicit si bona mai mult.
Alipiticot, sanatate puiului si refacere usoara daca intr-adevar trebuie operat. Imi inchipui cat de greu trebuie sa-ti fie si nu pot decat sa-ti urez putere sa treci peste aceasta greutate.
Amaya, tu mai fumezi? Poate si asta ar fi o cauza pt care nu iei in greutate. Cantarul sigur e bun? Doctorul ce spune? Banuiesc ca deja l-ai intrebat. Cat priveste colul, nu e cam scurt? Mie la eco mi-au zis ca il am de 3,5 cm si din cate imi amintesc daca e sub 1 cm trebuie facut cerclaj. Una peste alta este foarte bine ca fetita are greutatea corespunzatoare si se dezvolta normal. Succes la vopsit, sa-ti iasa culoarea pe care ti-o doresti. Si eu am radacinile cam mari, dar mai astept o luna sa trec de trim I si totodata sa fiu frumoasa la petrecerea de Craciun organizata de firma. Tot atunci o sa-mi anunt si colegii despre venirea lui BB2.
Bubu si Amo, multumesc ca m-ati incurajat si ca ati remarcat mesajul meu despre eco. Sper sa fie bine si in continuare, desi am momente cand ma apuca frica de tot ce presupune sarcina, nasterea, primele luni etc si parca imi vine sa dau inapoi.
Sirimie, invitatia ta la petrecerea de Craciun pt pitici suna tare bine. Ma tenteaza si pe mine, mai ales ca am organizat si eu una anul trecut si a fost tare frumos. Dar esti sigura ca vrei sa-ti pui casa la bataie?![]()
Vesti de la noi: Matei are muci multi care trebuiesc stersi din 5 in 5 min. Se pare ca schimbarile astea de vreme ii afecteaza rapid pe micuti. Ne tratam cu Calpol si Nurofen.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
Amaya spune:
Patricia, intalnirea de care spun eu a fost undeva cred ca la inceputul lui nov., stiu ca erau ultimele mele zile la munca, tu erai cu spatele spre strada, iar eu stateam cu spatele spre restaurant cu Lali in stanga mea si cu Simona in fata mea si am impresia apoi erai tu, langa tine Crinuta si apoi Shobo (sau Crinuta era in capat, numai stiu sigur). Imi aduc aminte ca au mai venit si 2 soti.
Oricum, poate nu tin minte toate detaliile dar stiu sigur ca erai acolo (si mai tin minte ce am mancat
).
Si eu abia astept sa va arat suvitele, culoarea, ce-o iesi, numai sa scap de brunetul asta.
Crinuta, multumesc...asa e m-am linistit. Cand vii in tara va pun in legatura.
Shobo, din pacate e singura intalnire de burtici la care am fost, si era cat pe ce sa nu vin dar m-a consvins Simona, cred ca am stat la telefon o ora pana sa plec spre restaurant.
Oana
26+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
bubu05 spune:
Ahaa, Crinuta, deci stii tot! Azi m-am intalnit iar cu Natalia, eu ca o cascata am uitat canuta cu apa a lui Vlad la ea si mi-a adus-o si m-a incurajat mult cu cresa! Vaaai, ce frumos ar fi sa veniti in Ro de sarbatori sa va mai vedem !
Si eu as tine o cura sa mai slabesc, dar nu-mi vine, nici eu nu pot renunta la mancare, sunt prea pofticioasa. Daca s-ar putea peste noapte sa dau vreo 5 kg jos, ce bine ar fi !
Amaya, a crescut piticuta ! sa se faca mare in burtica ! Bafta cu schimbatul look-ului, sa ne arati si noua ! Ia zi, Andrei a smiorcait la cresa primele zile ? Tu cat timp i-ai dat Immunobaby ? Merge sa-i mai fac o cura si lui Vlad ? I-am dat in septembrie.
Liviana, un saculet de panza l-a facut mama, cu numele lui cusut si mai am unul normal, de fash, in care am mai bagat lucruri. Da, mi s-a parut si mie ciudat meniul...nici un iaurt, nici un mar...o sa-i dau acasa, asta e. Cat priveste sarcina ta, stai linistita, gandeste pozitiv si totul va fi bine !
Vad ca si Mateiut e cu muci...eu incep sa-i dau de azi vit. C, ca o sa faca si el sigur de la cresa.
Shobo, suna tare bine cum mananci, eu mi-am printat regulile regimului, am un teanc mare, dar n-am apucat sa-l studiez.
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
Amaya spune:
Bubu, of cat de bine te inteleg, e bine ca nu a plans dimineata fiindca sigur l-ai fi luat acasa. Incet-incet o sa se obisnuiasca si n-o sa mai planga deloc, stai linistita...prima zi e cea mai grea.
Dar nu au gustare la ora 10? De obicei Andrei are gustare cu fructe ori la 10 ori la 16 cand se trezesc. Iar dimineata cum le dau napolitane la micul dejun? Nu e normal.
Liviana, din pacate inca da, insa nu asta e cauza, si la Andrei am fumat si tot am luat 25 kg. Cantarul e bun fiindca si al meu si al doctorului (de la cabinet) arata tot 3 kg luate (adica 66 kg per total). Colul era scurt luna trecuta cand era 2,3 cm, acum la 3,5 cm e parfum.
A da, si eu vreau intalneala!
Oana
26+ si
Comorile mele
Amaya spune:
Bubu, da si Andrei s-a smiorcait in primele zile, e normal. Imunobaby poti sa i-l dai o luna cu o luna pauza (asa ne-a spus pediatra)...si eu o sa-l reiau in decembrie.
Oana
26+ si
Comorile mele