Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (31)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
PatriciaArdeleanu spune:
Crinuta, multumesc!
ERai trista ca ai plecat fara lucruri si te gindeai ce vei face fara ele (legatura probabil ca ai zis tu odata ca nu ai haine groase).
Oricum, la mine e invers, daca visez pe cineva trist, nu e asa (invers ca la sarcina)
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
lavinia345 spune:
Patricia,La Multi Ani!Vad ca te tii de aniversari!
Sa ai zile senine si numai bucurii alaturi de cei dragi!
Lavinia
Natalia
lavinia345 spune:
Alipiticot,sanatate multa lui bebe piticut,iti tinem pumnii sa fie ceva cat mai usor si repede rezolvabil!
Lavinia
Natalia
amo2004 spune:
Salutare mamici si pitici!
Noi am avut un we tare urat. Vineri a inceput inca o tura de muci, noaptea a fost cam alba pentru mine cu multiple incercari de curatat nasuc. Ieri de dimineata a fost foarte marait, nasul curgea la greu si tusea mult, pe la pranz a vomat (o singura data) dupa care s-a linistit si au ramas doar mucisorii. Insa pe seara surpriza, un ochisor curgea, dar am zis ca o fi de la raceala si nu ne-am agitat. Azi noapte insa s-a trezit urland pe la 1:30 si cand l-am vazut m-am speriat: avea ochisorul umflat si iritat rau, cu socant de multe urdori adunate la coltul interior si pleoapele lipite...Primul impuls a fost sa-l ducem la urgenta, dar dupa ce l-am curatat s-a linistit si chiar avea chef de joaca si povesti si din poveste in poveste s-a facut ora 3 si a adormit. Dimineta ochisorul era mai bine, am repetat operatiunea de curatare de cateva ori pana acum si sa speram ca scapam fara picaturi sau alte "minuni". Ca tratament ia Sumetrolim (are efect bactericid) si Nurofen (atiinflamator) care sper sa il ajute si la ochisor.
Revin
Mona si Mihai (13 ian. 2005)
The nicest thing about the future is that it comes one day at a time
V. Erica spune:
Mona, sanatate multa lui Mihai.
Si Eric are febra moderata fara alte simptome, de aseara. Ce-o fi?
Fetelor, am vazut mai demult la cineva in poze mochetuta din aceea cu trasee de masinute, nu mai stiu la cine (Bubu sau Amaya ??).
Spuneti-mi si mie va rog unde se gasesc si cat costa. Multumesc mult.
Multumesc si fetelor care mi-au urat bafta la scoala.
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
Alina Maria spune:
Multumesc fetelor , vin cu vesti . Azi noapte am crezut ca mor , nu mai puteam respira , ametita moarte , durere de cap , senzatie de voma , etc. Mandy a plans azi noapte mult , sotul obosit si nervos , in casa e ca la nebuni , minzeie de la smilguit , vopsit si pus scara de la pod , simt ca nu mai pot , ieri era curat in casa azi e cala nebuni asa e aproape zilnic , nu mai suport .
Pe o parte fac pe alta se desface .
Multumesc ca v-ati gandit la mine .
A azi mi-a venit putin sange , ieri nici o picatura . ciudat .
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 15 luni
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
olanda
Amaya spune:
Buna ziua mamici, am tot zis ca recuperez cu postatul dar nu prea reusesc. Azi noapte fi-miu a facut misto de noi si acum si eu si tati suntem franti. Dar dormim acum cu schimbul.
Alipiticot, sa dea Dumnezeu sa nu fie nimic complicat si sa se rezolve usor. Multa sanatate!
Crinuta, tu zici ca tu te-ai bucura sa nu iei in greutate dar iti garantez ca daca ai fi in locul meu ti-ai face mai mari griji. E dificil de crezut ca dintr-o data organismul este complet altfel, inainte ma ingrasam si daca respiram mai adanc si acum ma porcesc toata ziua si nu pun un gram. Ce mai, sunt o anormala! .
Patricia, imi aduc aminte ce slabuta erai in sarcina. Cand te-am vazut la Thalia ma simteam un elefant pe langa tine.
V.Erica, eu ma rog sa fie totul bine asa cum pare. Am avut o sarcina absolut excelenta pana acum si, vorba sotului, se pare ca mi s-a urat cu binele.
Si noi avem mocheta cu masinute. Eu am luat-o din Bricostore insa nu mai tin minte pretul, oricum nu era foarte scumpa.
In legatura cu ghicitorile noastre, Lavinia a nimerit unul bapo=bravo iar tite=biscuite.
Oana 26+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
crinuta spune:
Amaya, la noi biscuit = cuit ;). Baiatul meu e interesat de terminatii, in rest nu conteaza
Legat de greutatea ta, motivul pentru care eu nu mi-as face griji este rezultatul bun al analizelor. In plus, fetita ia bine in greutate.
Atata vreme cat voi amandoua sunteti sanatoase, nu iti fa griji.
Eu sunt sigura ca vei mai lua cateva kg in ultimele 2 luni, ai sa vezi, dar pana atunci incearca sa te calmezi.
Chiar ma gandeam ieri si azi ca daca as manca ca tine, 3 mese pe zi + cate un snack, dulce ici colo as ajunge in 2 luni la 100 kg.
Eu am slabit doar atunci cand am eliminat cartofii, pastele, orezul si dulciurile. De paine nu mai vorbesc, asta se mananca foaorte rar.
Ideea e ca atunci ( acum vreo luna si ceva) am slabit foarte clar, destule kg, se vedea cu ochiul liber si iar am pus ceva la loc, nu toate, dar 3-4 sigur si asta pentru ca mi-am permis sa mai gust din paste, din cartofi si te asigur ca toate au fost cu masura, de fapt foarte putin.
Pai nu e deprimant?
I-am spus sotului sa imi aduca Reductil, aici e la moda si sper sa imi aduca, dar ca sa fac foame toata viata... nu vreau si refuza sa fac asa ceva.
Voi incerca sa imi readuc metabolismul la ce a fost, ori prin ceaiuri, pastile, homeopatie, anything, dar eu foame nu fac. Mai bine sunt grasa decat sa fac foama o viata intreaga.
Sport insa sunt decisa sa fac, dar nu e de ajuns. Macar imi va creste masa musculara.
Hai ca o iau pe aratura.
Ghicitoari: chicam ( verb), pip ( substantiv),enoi( subst.), pia ( substantiv).
Deocamdata cam atat. Toate sunt din limba romana.
Erica, unde vrei sa pui mocheta aia? Si eu am de gand sa fac acelasi lucru in dormitor, daca ii voi transforma camera lui Rayan/
Alina, imi pare rau ca te-ai simtit nasol. Daca se repeta zau ca n-ar strica o vizita la medic.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bubu05/bubu05.jpg)
bubu05 spune:
Patricia, la noi biscuiti= bitzi ! Chiar imi aduc aminte si eu ca acum 5 ani a plouat rau vinerea si ma gandeam ca ce ma fac sambata la nunta! Noi le-am facut in aceeasi zi, si cununia civila si religioasa. La ce sector v-ati casatorit?
Alipiticot, multa, multa sanatate micutului si sa dea Domnul sa nu fie ceva grav. E bine sa faci toate investigatiile posibile sa te linistesti! Asteptam vesti de la tine!
Alina, poate de la mirosurile din casa ti-a fost rau(vopsele sau alte alea). Ai grija de tine!
V.Erica, noi nu avem mocheta cu masinute, Amaya are, am vazut ca ti-a ti-a raspuns.
Crinuta:
chicam=mancam
enoi=gunoi
restul...nu stiu
Cu olita nu stam in nici un fel. Adica nu face, sta pe ea, dar imbracat. In schimb mai face la wc, pe colacelul special. Inca nu am inceput sa-l tin fara pampers in casa pt. ca e frig.
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bubu05/bubu05.jpg)
bubu05 spune:
Hi, hi...Vlad a primit azi niste manusi super dragute, cu degete, fiecare alta culoare si sta cu ele in maini prin casa! E super haios!
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz